Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Jaan
    Oleks Arsenalil Romfordi Pele platsil olnud... Reyesi embleemisuudlus, andke andeks, lihtsalt ei mõju usutavalt.
    Vaatasin enne mängu viasatsport3e pealt 2000 aasta mängu Lazio - Arsenal ning 2 onu, keda ma oleks näinud heameelega ka eile väljakul olid Dixon (Lauren ei ole kaitsja) ja Romfordi Pele. Viimane just hingestatud mängu ja lõpuni võitlemise pärast. Kahjuks on ta hooaja lõpuni vigastatud. Jens toodi enivei ajutiseks lahenduseks. Täielikuks ebaõnnestumiseks Lehmanni hooaega lugeda oleks vale.

Kommentaar

Arsenali Chelsea mängu kohta ma parem ei komenteeri ,aga tglt võiks ju kaks asja öelda krt kas need mehed üldse tahavad peale liiga midagi võita ja suvel tahaks ma Arsenali võistkonnas näha uut kaitsjat ,kes oleks ikka tase oma ette.
      ...
      Aga ma vaatasin ise Real-Monaco mängu kuna eelmine kord sai Arsenali Chelski mängu vaadatud. Ütleks ,et Reali poolt oskas ainsana kaotada Raul kes prst veel Monaco mängijaid õnnitles ja Morientest kallistad ja mulle meeldis vaheajal see laul \"It`s a final countdown\" väga hästi sobis.Giuly esimene värav oli umbes sama ,mis Kaka värav eelmises mängus Depori vastu ,kuid ilusam ja tugevam.Ja täielikud üllatused on tõesti sündinud poolfinaali jõuavad ja kolm sellist klubi keda mina kyll seal oodata ei oskanud ja mine tea mis Depor veel teeb.Aga kiidusõnu väärib kindlasti Deschamps ja ka Monaco kollkipper Roma kes tegi mitu suurepärast tõrjet lihtsalt suurepärast.Real oleks võinud edasi saada ,kuid ilmselt nad olid nii närvis ja ei suutnud kahte olukorda ära realiseerida .Kui täna peaks edasi saama MIlan ja Porto ,siis finaal näeks välja ilmselt selline AC Milan VS AS Monaco ja võitjas ei saa sugugi kindel olla ja nagu ma loodsin ,et võidaks Monaco ,siis ma polegi ju väga palju mööda pannud ,sest Chelski pistavad nad üsna kindlalt kotti .

Aga Reali fännid ärge hakkake siin midagi sellist ajama ,et asi selles et Becksi pole vaid teil oli s**t kaitse,halb treener ja Monaco oli teist igas mängu elemendis üle ja oma viga ,et Morientese Monacosse laenule lasite.
      sigpic

Kommentaar

Siit mõned huvitavad kopeeringud sportnetist :Raul viis ilma David Beckhamita mänginud üheksakordse karikavõitja 36. minutil 15 meetrilt sooritatud kauglöögist juhtima.....\"Mängijad on kirjutavad nii klubi kui kogu Prantsusmaa jalgpalliajalukku ilusa lehekülje,\" ütles Momaco (huvitav mis klubi see veel on )peatreener Didier Deschamps. \"Sel saavutusel on jumet.\"
        sigpic

Kommentaar

Mõlemad meeskonnad, kellel esimesest mängust käes soodsam tulemus ja kes üleüldse olid \"favoriidid\" lõid teise mängu avavärava ning suutsid ikkagi kaotada. Kaif...see on Meistrite Liiga
          Algselt postitas tank
          Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Siit mõned huvitavad kopeeringud sportnetist :Raul viis ilma David Beckhamita mänginud üheksakordse karikavõitja 36. minutil 15 meetrilt sooritatud kauglöögist juhtima.....\"Mängijad on kirjutavad nii klubi kui kogu Prantsusmaa jalgpalliajalukku ilusa lehekülje,\" ütles Momaco (huvitav mis klubi see veel on )peatreener Didier Deschamps. \"Sel saavutusel on jumet.\"
            Võibolla teeks mõned huvitavad kopeeringud sinu signatuurist?

Kommentaar

Originally posted by efafan

Blue & white stripes march on!

Kommentaar

Fantastiliselt jabur meistrite liiga on see aasta. Kõik favoriidid väljas ja nalja nabani

Kommentaar

Kuradi kahju, et Porto ja Deportivo omavahel kokku lähevad. Nüüd, kus Real väljas, oleks tahtnud just neid kahte klubi finaalis näha. Aga egas midagi, Monaco ja Porto finaali!
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Tänane Deportivo esitus jättis minu suu küll ammuli. Imeline mäng, kuigi niivõrd ebasümpaatse klubi poolt minu jaoks.

Kui nad suudavad samamoodi mängida ka poolfinaalis ja finaalis, ei tohiks neile vastast olla...

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

hmm...ma soovin su juventusele sitta hooaja lõppu ja veel sitemat järgmist hooaega.

Ma t2nan ja et Real k6ngex ka Hispaanias
                      742617000027
                      (sic)
                      (515)
                      MAGGOT

Kommentaar

Finaalis m2ngivad Monaco ja Porto!
                        742617000027
                        (sic)
                        (515)
                        MAGGOT

Kommentaar

Kas teile ei tundu, et selline Depori mees nagu Victor ei õigusta ennast. Okei, ta on hirmsa löögiga, aga see hirmus löök läheb pidevalt hirmus mööda. Eriti kole oli Juvega esimeses mängus, kus ta vist väravat kolmekordselt nägi vms ja palli ikka publikule läkitas.
                          Ehkki ta selles mängus siblis päris hoolega, suutis ta ikka hoolega mööda lüüa. Vahest peaks Irureta tal löömise ära keelama

Kommentaar

sellist aastat pole enam ammu olnud. ma ei kujuta ikka ette, et chelsea, monaco, porto või deportivo tuleb meistrite liiga võitjaks. ma ootaksin monaco ja deportivo finaali.monaco sellepärast, et seal mängib reali oma mees ju. ja deporit, sest kes ei mäletaks seda kuulsat mängu, kus löödi \"kõigest\" 11 väravat

Kommentaar

Originally posted by Sull

Kas teile ei tundu, et selline Depori mees nagu Victor ei õigusta ennast. Okei, ta on hirmsa löögiga, aga see hirmus löök läheb pidevalt hirmus mööda. Eriti kole oli Juvega esimeses mängus, kus ta vist väravat kolmekordselt nägi vms ja palli ikka publikule läkitas.
                              Ehkki ta selles mängus siblis päris hoolega, suutis ta ikka hoolega mööda lüüa. Vahest peaks Irureta tal löömise ära keelama
                              Muuseas, olen end tabanud samalt mõttelt. Good point!

Kommentaar

Irureta on jumal ja Valeron tema prohvet maapeal. Nii muljetavaldav siis

Kommentaar

Working...
                                X