Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Jaan

Inimesed, ärge võtke jalgpalli (ja elu) liiga tõsiselt.
    Vahest tsiteerid siinkohal Bill Shankley\'t?

Kommentaar

Heip!
      Tegin väikese tagasivaate CL-i suvesse ja sügisesse, kui alagrupimängud veel alanud ei olnud. Ja nüüd tagantjärgi on kõike hea meenutada... :P

Flora on küll maailma klubijalgpalliedetabelis vääritul kohal, kui tegelikult peaks nii olema:

Originally posted by Red Devil
      Nii et Flora vastasex olex olnud Lokomotiv... jälle oli üx hea võimalus pääseda meistrite liiga esimesse ringi, kuna vastased polex olnd väga väga tugevad.
      Originally posted by fittibaldi
      Igavaim on eeldatavalt B, kus arsenal ja Inter ei tohiks komistada Kiievi ja Loko otsa.
      Kindlaid asju on siin elus vähe, nagu tuleb välja siit:
      Favoriidid minu jaox olex Bayern ja Lyon. Teise koha peale tuleb võitlus Celtic-Lyon, Anderlecht on kindel viimane...

Favoriidid Arsenal ja Inter. Ukraina-Venemaa klubi selgitavad Uefa Cup-i pääseja(ehk siis 3 koha)
      Selgitasidki ja õnnelikuks osutus klubi saapamaalt!

Favoriidid Deportivo ja PSV, üllatada võib ka Monaco
      Üllataja tuli lagedale väravatesaju ja esikohaga- vot sulle sürpriis. :P
      Favoriit proovib Uefa-sarjas kätt/jalga.

Favoriidid Man U ja Rangers. Ma ei usu, et Stuttgart neile vastu saab, pigem saab ta pääsu UEFA karikasse
      Ei saa Uefa karikasse, saab hoopis vastu eelpoolnimetatud võistkonnale, favoriit mängib edasi põhjapool oma väikeses hubases liigas.

Favoriidid Real ja Marseille. 2 koha võib aga Marseille eest ära napsata eelmise hooaja UEFA karika võitja Porto
      Napsaski ja veel üsna pika puuga. Samas favoriit oli õnnega koos, et veel Uefa-sarja pääses.

Favoriidid on siin kindlalt Lazio ja Chelsea. 3-4 koha selgitavad Praha ja Besiktas
      Besiktas sai jah 3. koha. The rest is history.

See on kõige tugevam grupp minu meelest. Favoriidid olex Milan ja Ajax ma arvan, Celta tuleb 3-ndax ja Brügge viimasex.
      Viimaseks tuli hoopis 1 meeskond Brügge naabermaalt
      Põnev oli grupp aga kindlasti!

Originally posted by vandersell
      Inter peaks natuke nõrgem olema, neile teeme Romat :P
      Sell teab asju! Võõrsil tehti Interiga, mida heaks arvati!

Originally posted by daywalker
      Red Devil, kas sa mitte ei alahinda kreeka klubisid? AEK kaks viiki Real Madridi vastu eelmisel hooajal ja Panathinaikose triumf üleeelmisel hooajal juba näitavad midagi mis puust need meeskonnad on
      Mitte eriti, 3 meeskonna peale 10 silma- Panathinaikos muidugi edestas oma grupis Rangersit ja jätkab Uefa-sarjas.

Vot sellised väikesed kommentaarid siis. See siin ei ole mõeldud kellegi üle nalja heitmiseks, enne hooaega ju ilmvõimatu öelda, kuidas kõik täpselt läheb.
      Ja kui see kõik nii läheks, \"nagu minema peab\", polekski mingit pinget ju!
      Ennustamine härrased, see on tänamatu töö!

Kommentaar

Ja läheb lahti jälle! Siin on paarid:

24/02/2004
        Lokomotiv Moskva 18:30 Monaco
        Celta 20:45 Arsenal
        Bayern 20:45 Real Madrid
        Sparta 20:45 Milan
        25/02/2004
        Deportivo 20:45 Juventus
        Stuttgart 20:45 Chelsea
        Porto 20:45 Man. United
        Real Sociedad 20:45 Lyon

Arvamused?

Kommentaar

nagu antz ytles, on ennustamine tänamatu..:P

aga pakuks ideid välja siis.
          Loko-Monaco: moskvas on kuuldavasti endiselt kylm ja kole ja seda, kuidas seal hangede vahel soojemaga harjunud eurooplastel läheb, oleme juba näinud. Pakun, et viik oleks monacole seal hea tulemus, kuigi nende hea vorm on endiselt koduliigas kestnud.
          Celta-Gunners: eeldaksin ka võõrsil inglise klubi edu, eriti peale suurepärast (kahekordset) esitust Chelsea vastu. Ehk on nüüd ka euroliigade-ebaedu-kramp ületatud.
          Bayern-real: no tõsine klassik jälle tulemas. raske midagii pakkuda, aga nagu ytles lothar matthäus: kui zidane elimineerida, on nad täitsa võidetavad. usume siis herr ungari-koondise lootsi. Kindlasti mäng, mida ise plaanin vaadata.
          Sparta-Milan: olles just näinud muljetavaldavat derbyvõitu, ei tahaks spartale erilist lootust anda. siit võtavad ilmselt tiitlikaitsjad oma, ka võõrsil.
          Depor-Juve: ohohohoo..jälle väga tuline andmine tuleb. Hispaania klubid on teadagi viimastel aastatel itaalia omadest edukamad (kui mullu välja arvata) ja depor on euroopas järjepidevalt häid esitusi teinud. samas olid nad osalised ka väga väravaterohkes mängus, nii et nende vormi ei saa väga kindlaks lugeda. Pole kursis vigastatute-listiga, aga kui Juvel on väljas parim koosseis, kaldun neid eelistama.
          stuttgart-chelsea: vähemalt ühe õige ennustuse tegin sügisel, pidades sakslasi mustaks hobuseks. viimasel ajal on nende hoog vähemalt koduliigas tuure kaotanud, nii et tea, kas neid enam järgmises voorus näeme. igaljuhul pakun, et edu võti võib olla ka inglise klubi pikas pingis.
          porto-manu: ma kohe täitsa pelgan seda klubi. eelmine aasta poleks uskund, et nad uefa karika ära võidavad. samas on ka see vist meeskond, mis suuresti sõltub yhe mehe ehk sis deco tegemistest. oleks tal siis kolmapäeval halb päev!!
          sociedad-Lyon: pole kummagi käekäiku ega ka mänge suurt jälgind, aga ehk eelistaksin siiski prantsmanne.

vat sedapsi siis.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ja lisan siia vaheajal juurde registreeritud mängijate nimed:

AC Sparta Praha (CZE) Miroslav Baranek, Jirí Štajner, Tomáš Grigár, Tomáš Sivok, Zdenek Volek, Ladislav Volešák
            Manchester United FC (ENG) Louis Saha, Colin Heath, David Cox
            Arsenal FC (ENG) José Antonio Reyes, Quincy Owusu-Abeyie, Francesco Fabregas
            Chelsea FC (ENG) Scott Parker
            Real Madrid CF (ESP) Sebas
            Real Sociedad de Fútbol (ESP) None
            RC Deportivo La Coruña (ESP) Iván Pérez
            RC Celta de Vigo (ESP) Mauricio Pinilla
            Olympique Lyonnais (FRA) None
            AS Monaco FC (FRA) None
            FC Bayern München (GER) None
            VfB Stuttgart (GER) Boris Živkovic, Dmitrijus Guscinas, Mario Gomez
            AC Milan (ITA) Nicola Pozzi
            Juventus FC (ITA) Andrea Luci, Abdoulay Konko, Raffaele Palladino
            FC Porto (POR) Carlos Alberto, André Vilas Boas
            FC Lokomotiv Moskva (RUS) Deividas Cesnauskis, Diniyar Bilyaletdinov, James Obiorah

Kommentaar

Homseid mänge näen ma selliste tulemustega lõppevat:

Lokomotiiv - Monaco... külm Moskva ja kehvas vormis Lokomotiiv peab koduväljaku eelst ära kasutama. Arvan, et ta saab sellega hakkama, aga kui ilmaolude kummardajad pakuks mingit 3-0 võitu, siis usun, et minimaalne 1-0 on see, mis jääb, sest Monaco peatreener on vana kaitseorientatsioonispets Didier Deschamps ja usun, et ta annab oma meestele vastavad nõuanded. Seega 1-0 Lokole
              Celta Vigo - Arsenal....euromäng on euromäng ja mina arvan, et arsenalil ei saa kerge olema. Hispaanlased on kodus veenvad - 2-1 Celtale.
              Sparta - Milan ...Vastupidi ootustele on Sparta mängijate kaotamise asemel endale muretsenud mitu korraliku tasemega tegijat, kellest küll vaid Stajiner võib homme väljakule tulla. Kuid ka see mees on päris korraliku tasemega ja see annab eelduse väikseks üllatuseks. Mis olekski minu pakkumine, et Milan saab siit kaotuse. Pakun Spartale 2-1 võitu.
              Bayern - Real... Selles mängus on nii palju intriige ja momente, mis võiks otsutavaks saada. kuid pakun Realile esimest korda võitu Bayerni koduplatsil ehk siis 1-2 Realile...
              Ma tean tegelikult kümmet eri varianti kuidas Bayern võidab selle mängu, aga pakun siiski Reali.

Kommentaar

Aramisele vastu tulles üritan siia midagi üllitada, mitte et mul midagi revolutsioonilist öelda oleks...
                Loodetavasti tulevad sel aastal põnevamad mängud kui eelmisel (mitte et ma neid otseülekandes eriti palju näinud oleks )... Eriti pean silmas finaali, mida sai siiski suhteliselt suures seltskonnas vaadatud, mõned küll eelistasid magada ja nõudsid vaikust, aga noh.. Loodan ikkagi mõne Inglise klubi jõudmist finaali, sest finaalid on viimasel ajal saksa, hispaania ja itaalia klubide osalusel minu jaoks üsnagi ebahuvitavad olnud... (kahe halva vahel on suht raske valida, samas jääb rohkem aega jalgpalli nautlemiseks - kahe otsaga asi).

24/02/2004
                Lokomotiv Moskva - Monaco
                Esimeses mängus paneks panused Lokole, seda vaatamata sellele, et Venemaal veel hooaeg ei käi ja Monaco tundub olevat väga heas vormis...arvan, et Monaco jaoks oleks hea tulemus viik. Kahe mängu kokkuvõttes panus Monacole - ei usu, et Lokomotiv on praegu nii heas vormis, et Prantsusmaa meistrivõistluste liidrile vastu hakata.
                Celta - Arsenal
                Arsenal läheb siit edasi, selles olen üsnagi kindel, kuid nagu targemad Arsenali toetajad oskavad karta, nii pakun ka mina, et esimeses mängus võivad gunnerid liiga enesekindlalt mängima minna ja see võib kätte maksta... Highbury`l pannakse end ikka vast maksma...
                Bayern - Real Madrid
                Paar, mis minu jaoks on jube... Kahe mulle ebameeldiva meeskonna duellis eelistaks edasipääsu Bayernile, aga seda ainult selleks, et keegi Reali elimineeriks. Kardetavasti saab siiski Real edasi, et seda vältida peaks Bayern kodus mitme väravaga võitma, mis Reali võõrsilvormi arvestades võib üsnagi võimalikuks osutuda. Nii et mine sa tea, millega sakslased hakkama saavad...
                Sparta - Milan
                Sellest Sparta jaks üle ei käi kahjuks. Kuigi oleks meeldiv vaadata, kuidas taas mõni vaesem Ida-Euroopa vms klubi tegusid teeks. Pakun Miiilanile võitu mõlemas kohtumises, võõrsil oleks väravatega viik ka Milanile korralik tulemus tegelikult.
                Deportivo - Juventus
                Pöialt hoian Deportivole (vaadake nende särke ja siis mõikate äkki miks). Bayern - Reali järel põnevaim paar. Arvan, et kodus suudab Deportivo võita, võõrsil läheb küll eduseisu hoidmisel raskeks, kuid mitte võimatuks... Sisetunne pakub Deportivo edasipääsu.
                Stuttgart - Chelsea
                Kohtuvad mõlemas liigas kolmandat kohta hoidvad meeskonnad ja kui ma ei eksi, siis on sarnasus ka selles, et liidrist jäädakse üha rohkem maha. Kuna mulle tundub, et Stuttgarti vorm on langenud rohkemgi kui Chelsea, siis pakuks edasipääsu raha-jõmmidele..
                Porto - Man. United
                Nähtavasti ei ole Porto sel aastal enam samas vormis, kui UEFA Cupi võites. Kui Porto ei ole vahepealse pausi ajal tugevamaks muutunud, siis ma ei näe Mäntsesteril raskusi siit edasi minna. Samas võib asi kujuneda üsnagi põnevaks, kui Deco, Derlei ja co suudavad mõne kaitsjete eksimuse (mida kindlasti ette tuleb ) ära kasutada. Kui mitte enne, siis Old Trafford`il paneb Manyoo end maksma...
                Real Sociedad - Lyon
                Ka põnev paar, pakun edasipääsejaks Lyoni. Kuid siingi võib juhtuda, et La Ligas keskmike hulgas virelev Sociedad suudab end CL-mängudeks kokku võtta ja midagi ära teha... Arvatavasti siiski seda ei juhtu ja Juninho jõuab koos oma meeskonnakaaslastega järgmisse ringi ja Valeri Karpin kukub välja. Võivad tulla väravaterohked kohtumised.

No nii, nähtavasti juhtub see, mis sageli ennustustel juhtub ja ma panin jõuga puusse, aga vähemalt andsin siin tulevikuks tsiteerimisainet küllaga... :P :P

Kommentaar

Nonii, et siis Olümpia staadionil Bayern vastaseks. Staadion on lumega kaetud, homseks lubab lund ja see ei soosi Valgeid. Valgeid soosib see, et nad on heas hoos. Ollakse ju La Ligas esikohal, Copas finaalis ning ML-is play-offides. Keskvälja tandem Guti-Beckham väljapuhanud, Zidane suurepärases hoos, Ronaldo särab jne. Mis võiks Real Madridi peatada?
                  BAYERN!!!
                  Kuigi Bayerni olukord on just ristivastupidine (liigas ollakse küll liidrigrupis, kuid mitte esimesed, karikasarjas langeti välja jne) on nad siiski rasked, väga rasked vastased. Ballack&Co on võimelised selleks puhuks oma mängu tõstma piisavalt, et Realile tuul alla teha.
                  Kui nüüd platsil mängijate vahelisi duelle otsida, siis arvaks ma, et sellised võitluspaarid kujunevad välja:
                  Ronaldo vs. Kahn - Kõik mäletavad, mida R9 Kahniga viimane kord tegi, kui need kaks vastamisi olid. Igatahes FORZA Il Fenomeno!
                  Zidane vs. Hargreaves - Owen poiss on küll tubli, kuid Zidane peatamiseks peab ta eluperformance tegema. Kordan veel, et ZZ on ülimalt heas vormis.
                  Helguera vs. Makaay - Bayerni sharpshooter on ohtlik igal löögipositsioonil. Tema täht pole Bayernis küll nii särav, kui ta oli Deportivo päevadel, kuid ohtlik on mees ikkagi. Loodetavast saab Helguera terveks, sest Pavon-Bravo pole just kõige kindlam kaitsepaar.
                  Igatahes, ootan põnevat kohtumist ja olen kindel, et parem võidab. Kes parem on, seda saamegi näha!

Kommentaar

Krt, kaks sisutihedat kommentaari - hea lugeda!

Läheks Robinho arendatud teemaga edasi, sest duellid äärtel on ka minu meelest päris muljetavaldavad...Ma ei teagi kuidas Real mängib, kes vasakul ja kes paremal ründepoolikuna tegutsevad. Vasakul on Liza ja see saab olema ülimalt kõva duell, sest Liza pole võimas ja heas vormis Figo teeks talle aegaajalt ikka ära, aga üldjuhul isegi kui Figo tast mööda saab, siis Liza jõuab uuesti ette, sest ta lihtsalt on supervisa vend. Ja mida lõpupoole seda paremini õnnestub tal kõik, sest vastupidavus on ta teine nimi. Kuidas aga Sagnol hakkama saab paremal - seda kardan ma palju rohkem. Tugev kaitsja ta on, aga kui vastas on üks maailma parimaist??? See võib olla otsustav koht.
                    Aga teisel pool - Bayerni keskvälja vasakäär on Ze Roberto ja vastas on tal mr kindlus Michael Salgado - väga kõrgelt hinnatav äärekaitsja - kiire ja ei tõuse nii hullult ründesse. Arvan, et ta saab omaga hakkama.
                    Juba mitu aastat tagasi olid Bayernil teesid, et Manu nõrkus on Barthez väravas ja Realil Carlos vasakkaitsjana. Sest kuigi Roberto on Reali üks parimaid, siis tema ründesse lülitumine võib olla Achilleuse kannaks Realile. Sest palju pole vaja ja kui peab paika ühe jalgpallilehe prognoos Bayerni ründepoole kooseisus, mis hõlmas Pizarrot ja Makaayt ees ja paremäärena Santa Cruzi, siis on üsna tõenäoline, et see ründajana mängida harjunud paraguailane on kogu aeg valmis paremalt ette sööstma ja Carlose reide kurjalt ära kasutama.
                    Kolmandaks peatuks veel duellidele keskkaitsjad vs ründajad. Bayerni kaitsel on jõhker ülesanne, sest nii tehnilised ja kiired nagu Raul ja Ronaldo - see on kaitsja nightmire. Seega usun, et sinna keskele on paigutatud Kuffour ja Kovac, kes kaitsjate kohta on kiired ja kui nad oleks vormis, siis ma isegi usuks neisse. Aga kindel ma pole...sest ega need kaks seal ees üksi..Bechami ja Zidane söödud...Kole mõelda kohe.
                    Teisel pool on Helguera koos siis kas Pavoni või Bravoga ja peavad ette võtma Pizarro ja Makaay. Helquera peaks võtma rohkem Pizarrot, sest siin on tegemist kahe pika mängijaga, kes teisel korrusel väga tugevad on. Selles paaris usun, et Helguera saab ilusti hakkama. Mulle isiklikult Ivani mängustiil väga meeldib. Bayerni teine võti lisaks paremäärele peaks peituma teises paaris. Ükskõik kes Royd ei võtaks tema kiirus ja ennekõike liigutuste väledus on selline, et kui tema palli juurde saab 25 meetri raadiuses väravast ja ruumi veel on, siis üksinda tema vastu ei saa. Ja minu arust ei ole ei Bravo ega Pavon võrdsed eelmainitud kolme keskaitsjaga platsil. Aga ma võin ka eksida. Sest vähemalt Pavonilt olen ma häid mänge näinud, kui ta veel vasakäärena tegutses.
                    Põnev saab olema!!! Ei väsi seda kordamast ja loodan, et lõplik otsustamine jääb teise matsi jaoks.

edit: Bayerni koduleht annab paremääre koha pigem siiski Salihamidzicile.

Kommentaar

Ja kui midagi veel jälgida, siis seda, et kui Realil on Becham ja Guti keskel, siis Bayerni selle hooaja taktikamuutuseks oli see, et ääred käivad rohkem sissepoole ehk nii Ze Roberto kui ka Salihamidzic tulevad keskemale appi Hargreavesile ja Ballackile.
                      See muutus oli tõsise uurimistöö tulemus, et mis eelmine aasta viltu läks ja homme saame näha, kas midagi kasu ka asjast oli.

Kommentaar

Pakuksin 1:1 viiki esimese kohtumise tulemuseks. Loodan küll võitu, aga ei julge ära sõnada.:P Igatahes oleks tore kui Beckham ja Raul ennast lõppude-lõpuks kokku võtaksid ja ilusa mängu teeksid. Eriti ootan seda Valgete kaptenilt.
                        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Päris tore lugeda. Sain ka ennast suuremat vaeva nägemata viimaste uudistega kurssi viia. Jätkake samas vaimus.

Kommentaar

niih,peatux nyd hetkex ka minu jaox huvitavaimas vastasseisus juve vs deppor,
                            õigemini kyll pigem panen kirja põhjuseid,mix juventus siit kindlalt edasi läheb.
                            juve viimased liigamängud on puhta seljatagusega ära võidetud,mõõn tundub olevat yletatud,deppor sevastu pole mitte parimas vormis.
                            nende vormikõvera tõus ple muidugi ka mingi yllatus-kõik on tunnistanud,et CL on prioriteet nr.1 ning sellex on eraldi valmistutud.
                            ilmselt jääb antud hooaeg paljudele vanadele tegijatele juves viimasex,arvatavasti ka lippi\'le endale-kena olex lõpetada suure võiduga.
                            eelmise aasta tudori värav jääb mulle elux ajax meelde,sest sellega läx kogu maailm lihcalt segi,mina ka loomulikult .kuigi deppor tahab nyd kindlasti revanši,ytleb mu sisetunne,et kaotus pole lihcalt võimalik.
                            vigastused on juve lõpux rahule jätnud.
                            yhe sõnaga-juvel peax jaguma ni motivatsiooni kui ka vormi ning kui asjad on ni,sis ei peata neid keegi,sest tasemest juba puudu ei tule.
                            ned olid sis yhe juventuse fänni väited,la ligat ma eriti ei jälgi,niet kui kellelgil on vastuväiteid deppori kasux,sis andku aga tuld.

Kommentaar

Originally posted by mazz

niih,peatux nyd hetkex ka minu jaox huvitavaimas vastasseisus juve vs deppor,
                              õigemini kyll pigem panen kirja põhjuseid,mix juventus siit kindlalt edasi läheb.
                              juve viimased liigamängud on puhta seljatagusega ära võidetud,mõõn tundub olevat yletatud,deppor sevastu pole mitte parimas vormis.
                              04.02.04 - Juventus - Inter 2-2
                              08.02.04 - Roma - Juventus 4-0
                              12.02.04 - Inter - Juventus 2-2*
                              15.02.04 - Juventus - Reggina 1-0
                              22.02.04 - Bologna - Juventus 0-1

02.01.04 - Deportivo - Sevilla 1-0
                              02.08.04 - Albacete - Deportivo 0-2
                              02.15.04 - Deportivo - Osasuna 2-0
                              02.21.04 - Atlético - Deportivo 0-0

Ei jälgi küll eriti La Ligat ega ka Serie A-d (kui Livescore välja arvata), seega lähtun siinkohal vaid statistilistest näitajatest. Veebruarikuu tulemuste põhjal ei saa küll väita, et Juventus on heas vormis, seevastu Deportivo mitte. Teoretiseerida küll võib, et Juventusel on raskemad vastased olnud ja kuulukse, et treener mängitab ka imelikke koosseise, aga tulemus on tulemus ning deportivo puhul ei saaks nagu kehvast vormist rääkida.

ilmselt jääb antud hooaeg paljudele vanadele tegijatele juves viimasex,arvatavasti ka lippi\'le endale-kena olex lõpetada suure võiduga
                              ei ole enam esimeses nooruses ka mauro silvad-naybetid, nende jaoks oleks ka kena suur võit saavutada

sinu väidete puhul ei olnudki ju tegemist väidete, vaid klubi toetaja ootuste-lootustega, aga nendega sa mind ei veena... tore üritus sellegipoolest!

Kommentaar

juve hea vormi all mõtlesin ainult seda,et 2 mängu järjest on hoitud oma värav puhas.mis puutub deppori vormi,sis nagu sinu poolt välja toodud veenvad numbrid näitavad,sis tasub mul järgmine kord enne yle ka checkida,mis kirja panen.
                                väidetest ni palju,et kõige sellega tahtsin ma lihcalt öelda,et juve on terve,heas vormis ja motiveeritud ning et sellisena ei näe ma neile kellegis vastast.
                                tänud vastuväidete eest igal juhul.

Kommentaar

Working...
                                X