Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Aramis

Krt, kaks sisutihedat kommentaari - hea lugeda!

Läheks Robinho arendatud teemaga edasi, sest duellid äärtel on ka minu meelest päris muljetavaldavad...Ma ei teagi kuidas Real mängib, kes vasakul ja kes paremal ründepoolikuna tegutsevad. Vasakul on Liza ja see saab olema ülimalt kõva duell, sest Liza pole võimas ja heas vormis Figo teeks talle aegaajalt ikka ära, aga üldjuhul isegi kui Figo tast mööda saab, siis Liza jõuab uuesti ette, sest ta lihtsalt on supervisa vend. Ja mida lõpupoole seda paremini õnnestub tal kõik, sest vastupidavus on ta teine nimi. Kuidas aga Sagnol hakkama saab paremal - seda kardan ma palju rohkem. Tugev kaitsja ta on, aga kui vastas on üks maailma parimaist??? See võib olla otsustav koht.
    Aga teisel pool - Bayerni keskvälja vasakäär on Ze Roberto ja vastas on tal mr kindlus Michael Salgado - väga kõrgelt hinnatav äärekaitsja - kiire ja ei tõuse nii hullult ründesse. Arvan, et ta saab omaga hakkama.
    Juba mitu aastat tagasi olid Bayernil teesid, et Manu nõrkus on Barthez väravas ja Realil Carlos vasakkaitsjana. Sest kuigi Roberto on Reali üks parimaid, siis tema ründesse lülitumine võib olla Achilleuse kannaks Realile. Sest palju pole vaja ja kui peab paika ühe jalgpallilehe prognoos Bayerni ründepoole kooseisus, mis hõlmas Pizarrot ja Makaayt ees ja paremäärena Santa Cruzi, siis on üsna tõenäoline, et see ründajana mängida harjunud paraguailane on kogu aeg valmis paremalt ette sööstma ja Carlose reide kurjalt ära kasutama.
    Kolmandaks peatuks veel duellidele keskkaitsjad vs ründajad. Bayerni kaitsel on jõhker ülesanne, sest nii tehnilised ja kiired nagu Raul ja Ronaldo - see on kaitsja nightmire. Seega usun, et sinna keskele on paigutatud Kuffour ja Kovac, kes kaitsjate kohta on kiired ja kui nad oleks vormis, siis ma isegi usuks neisse. Aga kindel ma pole...sest ega need kaks seal ees üksi..Bechami ja Zidane söödud...Kole mõelda kohe.
    Teisel pool on Helguera koos siis kas Pavoni või Bravoga ja peavad ette võtma Pizarro ja Makaay. Helquera peaks võtma rohkem Pizarrot, sest siin on tegemist kahe pika mängijaga, kes teisel korrusel väga tugevad on. Selles paaris usun, et Helguera saab ilusti hakkama. Mulle isiklikult Ivani mängustiil väga meeldib. Bayerni teine võti lisaks paremäärele peaks peituma teises paaris. Ükskõik kes Royd ei võtaks tema kiirus ja ennekõike liigutuste väledus on selline, et kui tema palli juurde saab 25 meetri raadiuses väravast ja ruumi veel on, siis üksinda tema vastu ei saa. Ja minu arust ei ole ei Bravo ega Pavon võrdsed eelmainitud kolme keskaitsjaga platsil. Aga ma võin ka eksida. Sest vähemalt Pavonilt olen ma häid mänge näinud, kui ta veel vasakäärena tegutses.
    Põnev saab olema!!! Ei väsi seda kordamast ja loodan, et lõplik otsustamine jääb teise matsi jaoks.

edit: Bayerni koduleht annab paremääre koha pigem siiski Salihamidzicile.
    Jah Lizarazul läheb paremal raskeks, sest Figo on kogu hooaja jooksul head vormi näidanud. Samas, kui Bixente suudab Figo kinni võtta, liiguks portugaallane pikemalt mõtlemata vasakule äärele. Sagnol on küll hea ründesse tulekul, kuid selle mehe kaitsemis oskused ei ole mulle muljet avaldanud.
    Nagu ma aru saan pole Ze Roberto just kõige paremas mänguhoos olnud Bayerni eest mängides. Vähemalt Neverkuseni aegade vormis ta ju pole. Arvan, et Salgado ei lase tal väga laialt tegutseda seal.
    Roberto duell Hasaniga ei paku mulle pinget. Oleks väljak heas konditsioonis, liiguks Carlos tõesti ette, kuid arvan, et täna jääb teine tahapoole, et mitte mingi hinna eest Bayernil lasta väravat lüüa, sest see soosiks kohe Bayernit. Bayern tõmbaks kaitse nii kinni, kui see võimalik on ning sellise ilmaga oleks Realil väga laske seda kaitset lahti muukida.
    Ja see, et Pavon pole see, kes vasakkaitsjana mängis. Vasakkaitsja positsiooni peab oma loomulikuks kohaks ei keegi muu, kui Raul Bravo Sanfelix!
    Praeguse seisuga olen kindel, et mäng saab olema pingeline, kuid \"tänu\" ilmastikuoludele mitte just kõige suurem spektaakel tehnilise jalgpalli seisukohalt.
    Ma ei suuda õhtut ära oodata!!!

Kommentaar

Usutavad koosseisud:
      Bayern Munich: Kahn - Sagnol, Kuffour, Kovac (Demichelis), Lizarazu - Salihamidzic, Hargreaves, Ballack, Zé Roberto - Pizarro, Makaay

Real Madrid: Casillas - Salgado, Helguera, Raul Bravo, Roberto Carlos - Beckham, Guti - Figo, Raul, Zidane – Ronaldo

Referee: Mr Hauge (Norway)

Sparta Praha:

Blazek; Pergl, Homola, Hubschman, Labant; Pobosky, Zelenka, Kovac, Michalik; Stajner and Rezek.

AC Milan:
      Dida; Cafú, Costacurta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Kaká, Seedorf; Filippo Inzaghi and Shevchenko.

Kommentaar

Offtopic: Henryfan ei ole normaalne!

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Offtopic: Henryfan ei ole normaalne!
          Ähh..minuarust on ta küll nii kuul.

It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Usun Real Madridi võitu,sest bayern on sel hooajal meistrite liigas kesiselt esinenud

Kommentaar

Usun Real Madridi võitu,sest bayern on sel hooajal meistrite liigas kesiselt esinenud
              unistad või?
              jalgpallifänniks ei saada, vaid sünnitakse

Kommentaar

Tänane esimene kohtumine sai nüüd läbi..Külm ilm mängis oma rolli kuid Monaco peax edasi pääsema ,sest võit oli lokol liiga väike.Ja Loko ei tohi kaitsma minna sest üx eksimus tglt võib kõik ära rikkuda nii et mängigu samamoodi.Aga ise olen Monaco poolt. Go Monaco Go
                Lokomotiiv 2-1 Monaco
                32 M.Izmailov 69 F.Morientses
                59 V.Maminov

Kollased:90 W.Parks(loko)
                sigpic

Kommentaar

Vaatasin nii Lokomotiivi kui ka Bayerni mängu ja tuleb nentida, et mõlemas mängus oli hetk, kus kõik tundus kodumeeskonna joaks hiilgav. Aga võta näpust - Monaco juhuslik rünnak ja Bayerni väravavahi masendav kala muutsid seisukorrad vastupidisteks.
                  Bayern oli selgelt parim ja ometigi jäi seis 1-1, mis on hispaania klubile suurepärane perspektiiv eesesivale kordusmängule. Kuid eks näis - mäng saab läbi, kui mäng läbi saab!

Kommentaar

Nii Bayerni-Reali mäng on lõppenud ja kahjuks tulemusega 1-1.Terve mängu jooksul oli Bayern kõvasti domineerivam, kuid kahjuks ei löödud võimalusi ära ja kui ise ei löö lüüakse sulle, kuid Bayern asus siiski juhtima värava autoriks Makaay.Tuli see umbes nii, et Pizarro tsenderdas vasakult äärelt ja Makaay lõi 6-7 meetrilt tagumisse nurka 1-0.Kuid teises väravas oli süüdi 101% üks mees ja selle mehe nimi on Oliver Kahn, aga värava autoriks Roberto Carlos, oma teada tuntud pommlöögiga üpriski kaugelt ja pall oli tegelikult Kahnil juba käes, aga mingil imekombel suutis ta selle siiski sisse puterdada, nii mäng ka lõppes

Bayern 1-1 Real
                    Bayern:1 Kahn,2 Sagnol,3 Lizarazu(46.Salihamidzic),4 Kuffour,5 R.Kovac,6 Demichelis(90+2 Jeremies),10 Makaay,11 Ze Roberto,13 Ballack,14 Pizarro(76. Santa Cruz),23 Hargreaves
                    Real:1 Casillas,2 Salgado,3 R.Carlos,5 Zidane,6 Helguera,7 Raul,9 Ronaldo(90+1 Solari),10 Figo,14 Guti,15 R.Bravo,23 Beckham
                    Kollased:Real:Zidane 49,Ronaldo 89 ja Figo 89 Bayern:Ballack 26 ja Demichelis 60

Teised mängud Celta-Arsenal 2-3
                    Väravad:18. Edu 0-1;27. Edu 1-1;58. Edu 1-2;64. Jose Ignacio 2-2;80. Pires 2-3
                    HenryFan-i poolt ära mainitud Loko-Monaco 2-1
                    ja Sparta-Milan 0-0

Homme siis sellised mängud:
                    Porto-ManU
                    Sociedad-Lyon
                    Stuttgart-Chelsea
                    Depor-Juve

Porto-ManU mängu võimalik näha 21.30 TV3-est ja kel võimalik, siis 21.30 Viasat Spordist Depor-Juve ning peale seda Porto-ManU

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Kuid teises väravas oli süüdi 101% üks mees ja selle mehe nimi on Oliver Kahn, aga värava autoriks Roberto Carlos, oma teada tuntud pommlöögiga üpriski kaugelt ja pall oli tegelikult Kahnil juba käes, aga mingil imekombel suutis ta selle siiski sisse puterdada, nii mäng ka lõppes
                      Heh, tean üht sakslast, kes selle Kahni puterdamise üle eriti rõõmus võis olla, tegu siis Jens Lehmann\'ga:P

Kommentaar

Päris hea märkus. Kuigi talle Bayern suurt midagi korda ei lähe, siis vähemalt saab ta vihjata, et sakslased, kas te siukest vanaätti tahategi endale koondise väravavahiks? Kui keegi nägi Arsenali mängu, siis võiks ta kommenteerida, mis Lehmann ise tegi - eks temagi selja taga käis pall paar korda.

Kommentaar

viasatilt hetkel tuleb..väravavahtidest rääkides oli päris kole vaadata arsenali edu esimest väravat - samal ajal palliga tabas ta põlv ka celta kollkiprit, lõhkudes selle näolapi mitmest kohast üsna põhjalikult...
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Noh Gunneritel tähendas Celta üle võit ilmselt edasi pääsu.Mis on minule suurepärane. Noh Loko Monaco mäng läx hästi nagu ma ütlesin. Real-Bayern see tähendab et Real on see aasta tiitli teel ja Real pole viimaste aastate jooksul kaks aastat järjest ju kaotanud.Ja see aasta vist tuleb jälle võit ,aga isiklikult loodan Itaalia ja Inglise klubidele.Sparta-Milan minu arust see oli täpselt Itaalia jalka näide järgmine mäng peax lõppema arvatavasti 1-0 Milanile ja värava lööb ilmslet Kaka või Sheva..
                            sigpic

Kommentaar

mina eriti ei ütleks, et Bayern nii väga ülekaalus oleks olnud. Täitsa tavaline mängupilt, kui arvestadam, et Bayern mängis kodus, kus ta pidigi ründavam olema. Muidugi oli neil perioode, kus surve oli tugev, kuid mängu lõpus lagunes Bayern täielikult. Samas võttis kohtunik ära Ronaldo 1-1le minekul väravavahiga olematu suluseisu. Samuti suutis kohtunik üllatada oma kollaste kaartide poliitikaga, mis tähendas seda, et Bayerni mängijad said need julma sissesõidu eest, kuid Real Madridi kaardid tulid lihtsalt kinnihoidmise vms takistamise eest, mida tänapäeva jalgpallis suhteliselt palju ette tuleb. Huvitav kas RC saab nüüd ka karistada, sest pärast Demichelise suht julma viga tema vastu, virutas RC talle piki piilumist. RC on ikka suht loll, sest seda nüüd küll Madridil vaja ei olnud.

Kommentaar

vaatsin siis eile järjepanu kolme mängu, viimast juba suht piilumisi.
                                Loko suhtes mul usk peale alagrupiturniiri puudus, aga kaarel kutsus mind siis kiirelt korrale ja esialgu õigusega. Kodus on nad rasked vastased. Kuigi deschamps ytles enne mängu, et palavas on raskem mängida, kui kylmas, kulus monaco poistel natuke rohkem kui 60 min, et meelde tuletada, mis mängu nad seal lumesajus õieti mängivad. Loko on muidu suht sympaatne meeskond isegi tiblade kohta, aga nende ryndeliin on paras punt koomikuid - nii mägede poeg Ashvetia kui Obiorah pääsesid 1-1 ja ei mõistnud selles olukorras midagi ette võtta, winston parks on aga vist yldse halvim ründaja maailmas. No, pole viga, vähemalt on neil tulevane superstaar Izmailov.
                                Main event eile oli teadagi mis. Tulemus on tore, esialgu ei võitnud ei real ega kõige halva ja ebameeldiva kehastus bayern..:P Ausaltöeldes oli eriti just I poolaeg päris igav, teisel mängiti natuke ka jalgpalli. Realil oli keskväli ikka päris kinni, au siinkohal bayernile. Zidane ei suutnud peale paari särava triki midagi, becks seevastu oli hädas oma tsenderdustega - jäid nagu järjepanu liiga madalaks. Lõpupoole vist lõigi ka kornereid (minu meelest mängu parim) Figo. Tehti kõvasti simulanti ja muud nalja, kole kiilas neeger ze roberto pälvib rivaldo-nimelise koomiku auhinna karistusalas kukkumise ja agoonilise näomuljumise eest - kordus näitas selgelt, et helguera (oli vist?) jalg läks kaugelt tema koonust mööda.

Mis aga tähtsaim, on vaim igaljuhul tänaseks tähtsaks õhtuks valmis..!
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X