Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Need kaks päeva on olnud tra teab mis.......
    Nüüd on lootused Chelsea peal
    prsse ma ütlesin kohe,et Barca-Chelsea oleks pidanud finaal olema.
    Milan ja inter võiks nüüd kokku saada ja juve-Chelsea või Bayern-Chelsea
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

ma isiklikult tahax chelsead meile vastasex...elmine kord sain manu äkki seekord vastataxe ka palvetele
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Nonii, skint vaatas ka seekord koguni kahte Meistrite Liiga kaheksandikfinaali. Teisipäevane maiuspala oli loomulikult Chelsea - Barcelona... tuleb ühineda kõikide teistega, kes arvavad, et nii head mängu pole ammu näinud. Atraktiivne jalgpall, palju väravaid, mõni neist isegi esmaklassiline ja mis v-o olulisemgi - pinge. Viimane oli tõesti õhus, isegi minu kui mitte just suurima Chelsea toetaja, pigem lihtsalt Inglise klubile poolehoidja jaoks. Samas ei kahelnud ma eriti isegi mitte 3:2 seisus, et Chelsea oma värava ära lööb, tunne oli lihtsalt selline. Silma jäi mulle sest mängust Chelsea poolelt veel Joe Cole\'i aktiivne ja hea mäng, Barca poole pealt see värav ja nende väravavaht kui suhteliselt ebameeldiv kuju (eriti võrrelduna vastaspoolel seisnud Cechiga).

Huvitav oli seegi, et pubisse olid Chelsea - Barca mängu otsustanud vaatama tulla ka mõned Manchester Unitedi särkides tegelinskid, kes millegipärast elasid jõuliselt kaasa hispaania klubile. Olukorra tegi meeldivamaks, et peale meie hoidsid Chelseale pöialt ka mitmed kohalolnud inglismannid... Teisipäeva ja Manu fännide kohta veel seda, et minul oli igatahes pisut kahju, et United peksa sai ja nii üks Inglise klubi välja langes...

Kolmapäeval/neljapäeval vaatasin meie oma tv3 pealt Juve - Reali mängu. See oli minu jaoks igatahes pisut igavam partii (ülla-ülla onju), kuid lõpuks tuli tõdeda, et sellest paarist läks edasi sümpaatsem meeskond... eriti seoses sellega, et kõrva ääres aeg-ajalt fantastico jms kisati. Reali poolt jäid arusaamatuks vahetused - esimesena vahetati välja Zidane, minu arvates parim mees väljakul... ja sealtmaalt siis vist Juve edu alguse saigi.

Rõõmu tegi Liverpooli hea mäng, 6-2 Leverkuseni vastu ei ole mitte paha... eriti, kui vaadata, et platsil olid teiste seas ka sellised mehed nagu Welsh ja Warnock ning pingil näiteks Raven ja Potter. Äkki on tulevik hoopis punane? No vist siiski mitte, kuid vähemalt tulemuse koha pealt küll igati korralik esitus...

Arsenalilt oodanuks ja lootnuks veel seda ühte väravat viimastel minutitel, kuid mida ei tulnud, seda ei tulnud. Ses suhtes suti kahju, kuid ausaltöeldes ega pärast esimest mängu midagi suurt ei lootnudki. Seegi vähemalt positiivne, et sakslastele pakuti lahing ning sunniti neid viimase minutini pingutama.

Eks siis varsti jälle! Ehk siis kuu aja pärast umbes nagu ma aru saan...

Kommentaar

chelsea - barcelona highlights
          bayern - arsenal highlights
          seitsme CL 1/16 mängu tipphetked
          manu - milan highlights
          lyon - bremen väravad
          ja veel midagi muud (arsenal - bayern extra clips)

http://members.lycos.co.uk/dlxs/lehmann.wmv
          http://members.lycos.co.uk/jreyes/A...ayern/toure.wmv
          http://members.lycos.co.uk/jreyes/A...ayern/Henry.wmv
          http://members.lycos.co.uk/jreyes/A...ern/lehmann.wmv
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Kaala,esimene link ei funka kahjuks
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Kaala,esimene link ei funka kahjuks
              bayern - arsenal highlights (working)

kle ei tööta jah, ma postitan siia uuesti, kui mõne töötava lingi kuskilt leian
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

sellest araabia keelest ei saa ma ka kuidagi yle...äkki vihjad
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Reali väljalangemise järel loodan, et võidab kas Lyon, Inter või Bayern

Kommentaar

Uued supervastasseisud tulemas e tänase CL 1/4 finaalide loosimistulemused:

Liverpool - Juventus
                    AC Milan - Inter
                    Lyon - PSV
                    Chelsea - Bayern

poolfinaalides kohtuvad:
                    Liverpool - Juventus vs Chelsea - Bayern
                    AC Milan - Inter vs Lyon - PSV

seega:

1) Inglise finaal on välistatud
                    2) Milaano finaal on välistatud
                    3) Itaalia finaal ei ole välistatud
                    4) PSV võit ei ole välistatud

299195

Kommentaar

Juventus-Milan finaal Kuigi tee on pikk sinna. Üldiselt võib loosiga rahule jääda, oleks võind hullemini minna. Samas eks Liverpool siuke kahtlane vastane ole, ei oska nagu midagi oodata...

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Samas eks Liverpool siuke kahtlane vastane ole, ei oska nagu midagi oodata...
                        Eks Juvel ja Poolil ole nii mõndagi ühist mida meenutada ... esmalt meenub 85 ja Astrid Park ...
                        299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE

Algselt postitas Juveman

Eks Juvel ja Poolil ole nii mõndagi ühist mida meenutada ... esmalt meenub 85 ja Astrid Park ...
                          Ei meenu.

Kommentaar

Juhuu!! Milani derbi, Bayern vs Chelsea ja Lyon või PSV poolfinaalis. Mida hing veel tahta võiks! PSV - Liverpool finaali palun. Aga ainult mitte itaallaste omavahelist palliveeretamist.
                            Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Algselt postitas INCE

Algselt postitas Juveman

Ei meenu.
                              Oh teid lapsukesi küll...
                              85. aasta oli jube. Jube, jube, jube. Õnneks ei saa see vist korduda.

Mulle õudselt meeldib, et PSV ja Lyon kokku loositi. Inter on Milanile ka piisavalt sobiv pähkel.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö
                                Juhuu!! Milani derbi, Bayern vs Chelsea ja Lyon või PSV poolfinaalis. Mida hing veel tahta võiks! PSV - Liverpool finaali palun. Aga ainult mitte itaallaste omavahelist palliveeretamist.
                                Paremini öelda poleks saanudki !

Kommentaar

Working...
                                X