Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mingi väga kahtlane - Viasat Sport 2 pidi näitama Chelsea - PSG mängu ja Viasat Sport 3 CSKA - Porto mängu nüüd, aga läksid kanalid vahetusse ja Chelsea mängul pole üldsegi häält, ise huvitusin rohkem just sellest mängust!
EDIT:
Nüüd vahetasid ära ja tuli ka hääl!
Väga haige kanal ikka!
Ma arvan nagu, et ta mõtles seda, et igat skoori muutust pole siia vaja üles toppida! Iga jalgpallist või Meistrite liigast lugu pidav inimene vaatab ise netist tulemusi, kui tal selleks võimalus on!
sain aru jah...aga ma selle pärast paningi...et äkki kellegil ple võimalus w ei leia...
ple võimalus?
foorum saab, livescore ei saab?
anyways, esimene inglis vs prantsus duell veenvalt ja võidukalt lõpule jõudnud. see ongi vist see mäng, mille kohta kõige paremini sobib ingliskeelne väljend \'comfortable win\'.
cole mu jaoks MotM, drogba trahvilöök moment of the match.
ja lõpuks nägin ära, mis kezmanil vasakule käele tätoveeritud: inetu kirillitsas larakas \'aleksandra\'... this must be the Big L..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Algselt postitas fittibaldi
ja lõpuks nägin ära, mis kezmanil vasakule käele tätoveeritud: inetu kirillitsas larakas \'aleksandra\'... this must be the Big L..
Arsenal 1-0 PSV
Panathinaikos 2-1 Rosenborg
Celtic 1-3 Barcelona
Shakhtar 0-1 Milan
Inter 2-0 Bremen
Valencia 2-0 Anderlecht
Porto 0-0 CSKA Moskva
PSG 0-3 Chelsea
Milline algus Meistrite Liiga hooajale!
Vaatasin Leverkuseni ja Real Madridi vahelist mängu ja ei pea selles pettuma! Leverkusen kontrollis ilusti mängu ja lollitas Reali peerusid nii kuis tahtis, vaevatasuks siis hea 3:0 võit Mäng oli tõesti ilus, tore jälle näha Leverkusenit tippseltskonnas tippvutti mängimas
Mis seal\'s ikka Leverkusen oli võimas, Real häbiväärselt nõrk...
Kommentaar