Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
täna, 5-2 võiduga Willem II Tilburg\'i üle, võitis Ajax Holllandi liiga,väravad selle mängus lõid Ajaxi poolt Soetaers, 2tk Obodai,Ibrahimovic ja De Ridder.
sattusin Ajaxi vene fännide kodukale ja seal selline kiri:
AJAX
CHAMPIONS 2003/04 we the best in this season
ai laav tu spiik ingliš äs uell
igatahes minu õnnitlused Neth\'ile ning kõigile teistele Ajaxi fännidele ning loomulikult klubile endale
Tänud H.M, tiitel tuli ja ega mingi muu tulemus Ajax\'t ja fänne see hooaeg koduses liigas rahuldanud polekski. Varsti üritan ka mingi kokkuvõtte sellest hooajast teha, aga seda siis, kui aega rohkem leidub.
täna, 5-2 võiduga Willem II Tilburg\'i üle, võitis Ajax Holllandi liiga,väravad selle mängus lõid Ajaxi poolt Soetaers, 2tk Obodai,Ibrahimovic ja De Ridder.
sattusin Ajaxi vene fännide kodukale ja seal selline kiri:
AJAX
CHAMPIONS 2003/04 we the best in this season
ai laav tu spiik ingliš äs uell
igatahes minu õnnitlused Neth\'ile ning kõigile teistele Ajaxi fännidele ning loomulikult klubile endale
Ma olen seda v2ravat eurospordi pealt 10 korda n2inud aga ei ole t2pselt meelde j22nud kes
Arvatavasti oli see ikka Zlatan
Nagu eest sai lugeda oli see Rafael Van Der Vaart
see oli fantastiline van der Vaarti värav. korduseid saab näha Viasati pealt IGA Jumala PÄEV! Muideks, Feyenoordi vastu lõi vist selle tänavuse hooaja esimesel mõõduvõtul, teist vaatasin ise juba.
Leave a comment: