Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Jasper
    replied
    Vastus teemale \'Amsterdam\'i Ajax\'

Algselt postitas Zlatan

Eelmine aasta oli Ajax poolfinaalis, see aasta PSV, kas järgmine aasta jälle Ajax?
    püüaks jalgpallist rääkides rääkida siiski hooaegadest.

Leave a comment:

• Zlatan
    replied

Eelmine aasta oli Ajax poolfinaalis, see aasta PSV, kas järgmine aasta jälle Ajax?

Leave a comment:

• spoke
    replied

jälle päästame endale punktid mängu lõpus ....üleajal 90+1...90+3 ...mis lahti ...aga hea et hoiame kindlalt teist kohta

Leave a comment:

• spoke
    replied

jee vähemalt thubist saime jagu .... hetkel teine koht algrupis ...

Leave a comment:

• Tomek
    replied

Algselt postitas spoke

No esimene mäng läbi 1:1 päris lõpus päästeti punkt endale , nagu Arsnali mängust näha oli tõmmatakse järgmine mäng kodus kott pähe:P

Ja kotti pähe ei tõmmatud

Leave a comment:

• spoke
    replied

No esimene mäng läbi 1:1 päris lõpus päästeti punkt endale , nagu Arsnali mängust näha oli tõmmatakse järgmine mäng kodus kott pähe:P

Leave a comment:

• spoke
    replied

no miks mitte alagrupi esimesena lõpetada ...no viimane turniir saadi arsenali käest ju ainult 2:1 või 2:0 omati ju häid võimalusi ...kahepoolne mäng kus ajax näitas väga ilusat mängu :P

Leave a comment:

• Neth
    replied

Algselt postitas spoke

no hollandis hooaeg algas = ajaxi võimalused , koosseis ??????
    Võimalused tiitli tagasivõitmiseks on väga head, seda eelkõige tänu sellele, et PSV päris mitu põhimeest mujale läkitas. Muidugi on suureks kaotuseks Van der Vaarti müük HSV\'sse, aga no eks tuleb ilma temata hakkama saada.

Koosseis on juba eelnevalt välja toodud, siin tasuks kohe silma peal hoidma hakata kahel uustulnukal: Emanuelson\'l ja Rosenberg\'l. Ja loodetavasti on antud hooaeg just see, mil Babel teeb lõpliku läbimurde - mees on küll veel noor, aga mida varem ta kindlustunde saavutab, seda parem. Eelmine hooaeg oli Babel veidi ebakindel, kuid nii oli ka kogu sats ja nagu eelpool öeldud juba sai, on mees ikka väga noor veel.

CL\'s tuli grupp järgnev:
    Arsenal
    Ajax
    FC Thun
    Sparta Praha

Midagi ebareaalset siin ei ole, Ajax on ikka kindel soosik teisele kohale grupis. Samas aga ei tohi ei Praha\'t ega ka Thuni alahinnata. Eks näis kuidas Blind suudab poisid mängima panna. Igatahes minu ootused selleks hooajaks on kõrged, eriti just koduses liigas. Euroopas hästi esinemiseks on tiim veel liiga noor ja kogenematu, aga eks näis, kõik on võimalik!

Tiitel koju tagasi!!

EDIT: niipalju veel, et homme kell 13.25 (eesti aja järgi) näitab Viasatsport 2 otse Ajax vs Feyenoord mängu.

Leave a comment:

• Drogba
    replied

Siin on sulle Ajaxi kooseis, aga ma ei tea kas siin uued ostud on igatahes sain ma selle Ajaxi kodulehelt.

Väravavahid:

Bogdan Lobont
    Maarten Stekelenburg
    Hans Vonk
    Kenneth Vermeer

Kaitsjad:

Urby Emanuelson
    Julien Escudé
    Zdenek Grygera
    Johnny Heitinga
    Juan Francisco Garcia
    Maxwell Cabelino Andrade
    Anthony Obodai
    Hatem Trabelsi
    Thomas Vermaelen

Poolkatsjad:

Nourdin Boukhari
    Nigel de Jong
    Tomas Galasek
    Olaf Lindenbergh
    Hedwiges Maduro
    Wesley Sneijder

Ründajad:

Yannis Anastasiou
    Ryan Babel
    Angelos Charisteas
    Tom de Mul
    Daniel de Ridder
    Edgar Manucharyan
    Steven Pienaar
    Mauro Rosales
    Markus Rosenberg

Leave a comment:

• spoke
    replied

no hollandis hooaeg algas = ajaxi võimalused , koosseis ??????

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied

17st võimalikust 8 pole just väga vähe..

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Legend on lahkunud.
    Vaidluseta üks Euroopa geniaalsemaid treenereid läbi aegade. Vähe on neid mehi, kes on viinud Euroopa riigi koondise MM-tiitlile: Pozzo, Herberger, Ramsey, Schön, Bearzot, Beckenbauer, Jacquet. Rinus Michelsil see päris ei õnnestunud, kuid tema nimi peaks kuuluma eelmainitute kõrvale.

Leave a comment:

• Aff
    replied

Algselt postitas Neth

Asi oli pigem vastupidi - klubi oli Koeman\'ga endiselt rahul ja kui asi olnuks nende teha, siis jäänuks Koeman vähemalt hooaja lõpuni, kuid mehel endal ei jätkunud enam jaksu ning astus tagasi.
    Ok, õigus.

Leave a comment:

• Neth
    replied

Algselt postitas Aff

Eks vist klubi ootas temalt natukene rohkem ja ta tundis, et on aeg.
    Vaatame jah, millega minu kunagine suur iidol nüüd tegelema hakkab. Igatahes edu talle ja jälgin tema liigutusi edasi.

Ronald Koeman EESTISSE!!!
    Asi oli pigem vastupidi - klubi oli Koeman\'ga endiselt rahul ja kui asi olnuks nende teha, siis jäänuks Koeman vähemalt hooaja lõpuni, kuid mehel endal ei jätkunud enam jaksu ning astus tagasi.

Leave a comment:

• Aff
    replied

Paganama kahju on küll sellest. Ei teagi, milles need põhipõhjused olid, aga ainult kehvad esitused seal taga ei olnud, ma usun. Kui ikka vigastatuid pidevalt nii palju on, siis ega sellise noore koosseisuga midagi väga suurt saavutada ka jaksa. Mina panen klubi süüks, et ei suudetud häid sobivaid mängumehi meeskonda lisada. Selles ei tohiks Koemanil süüd olla.
    Eks vist klubi ootas temalt natukene rohkem ja ta tundis, et on aeg.
    Vaatame jah, millega minu kunagine suur iidol nüüd tegelema hakkab. Igatahes edu talle ja jälgin tema liigutusi edasi.

Ronald Koeman EESTISSE!!!

Leave a comment:

Töötlen...