Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Saarlane poolt
    Ma saan aru, et Hooijdonk mängis Eredivisies veel 38-aastaselt, aga kas päris igaüks on sama kõva mees?
    Leping sõlmiti kahes osas, aastani 2023 ja aastani 2026. Ehk peale mängijakarjääri lõppu (eeldatavasti 2023) tahab treeneri ametit proovida. Sellega tegelebki kuni 2026 Ajaxis ilmselt.

Ajax on vahepeal müünud Vaclav Cerny Utrechtile. Ei saanud temast sellist staari nagu teised samal hooajal (2016/17) U-21 toodud tegelased nagu De Jong, Kluivert, De ligt ja Dolberg.
    Kostas Lamprou lahkus ka meie hingekirjast ning on nüüd klubita. Minu meelest sai ta palju teenimatut kriitikat.
    De Ligti saagal on potentsiaali minna inetuks. Nimelt Juventus, olles mängijaga juba lepingus üksmeelele jõudnud, otsustas teha Ajaxile naeruväärse pakkumise 50 mil eurtsi. Ehk siis Ajaxi soovitust 25 mil eurtsi vähem. Nagu üks spordireporter ütles "What are they smokeying in the allianz stadium?". Ilmselt arvestab Juve sellega, et mängija ise tahab nendega liituda ning seega saavad nad ta võileiva hinna eest. Overmarsiga see läbi ei läinud igatahes. Nad saadeti kukele (igati õigustatult). Rõõmu teeb see, et erinevalt diivast Neymarist ning härra Griezmannist, ilmus De Ligt ilusti trenni esmaspäeval. Raiola on õelnud ka, et mees ei taha lahkuda tagaukse kaudu ning loodab, et olukorrale leitakse lahendus. Mina jälle unistan, et lahendust ei tule ning De Ligt jääb meile (Fat chance). Muidugi Juvega seoses liiguvad jutud veel, et Ajax ja Everton ajavad taga nende suurepärast noort talenti Moise Keani! Ehk annab siin kuidagi De Ligti üleminekut siluda... Mina olen kahe käega sellise ostu poolt! Samas kardan, et noormees Kean võib premmi klubi rahapatakat nähes siiski soovida pigem saarele minna.
    Ziyech ütles Sevillale ei. Mingid kõlakad on teda seostanud Liverpooliga.
    Neres üllatas mind äärmiselt positiivselt! Mees lubas jätkata Ajaxis. Suured tänud värskele Copa America võitjale.
    Ühesõnaga tundub, et see suvi ei ole päris selline nagu eelmised ning Overmarsil õnnestub tõesti meeskonna tuumik koos hoida nagu ta on lubanud. Lisame sinna Promesi sugused ostud ja pilt on päris ilus (ptüi ptüi ptüi üle vasaku õla).
    Muudest uudistest, Ajax pidas vahepeal paar sõpruskohtumist. Aalborgiga jäi 1-1 viiki ning Anderlecht alistati 5-2.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Ma saan aru, et Hooijdonk mängis Eredivisies veel 38-aastaselt, aga kas päris igaüks on sama kõva mees?

Leave a comment:

• soccer90
    replied
    Tadic pikendas lepingut aastani 2026!

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Väidetavalt ei ole Ziyech siiski huvitatud Sevillaga liitumisest, kuna tema meelest ei ole Sevilla, kui klubi kõrgemal Ajaxist. Seda enam, et Sevilla mängib tuleval hooajal Euroopa liigat. Makes me happy igatahes Veel pidi De Ligti esitlus Juventuse särgis olema täna...aga niikaua, kui seda pole luban endale endiselt uskuda...
    Neres on vihjanud, et jätkab Ajaxis ning soovitas sama teha De Ligtil. Nõustun. Eric Ten Hag ütles intervjuus, et töö käib selle nimel, et meeskonna tuumik jääks alles.
    Sneijder vahepeal rääkis mesi-juttu De Beekile, kui fantastiline on real madrid. Kuradi uss. Karma sai ta kätte, kui ta jäi Utrechtis vahele kellegi autole kusemisega. Loodan, et trahv tuleb kopsakas.
    Üks sõpakas peeti ka. Aalborg 1-1 Ajax

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Ja mina nutan patja... Teadsin ju ette, et suvi on raske aga ikka vōtab tuju nulli. 30milkut on ikka vähe tema eest. Vähemalt Sevilla, kui klubi on sümpaatne.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Indrekolen poolt
    Tuleb vist loota, et ta näitab oma spartaki aegset vormi. Eelmine hooaeg läks tal küll aia taha.
    Sevillas oli tubli, aga parema ääre ja äärekaitsja kohal. Ründes kaotas ta konkurentsi.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Tuleb vist loota, et ta näitab oma spartaki aegset vormi. Eelmine hooaeg läks tal küll aia taha.

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Promes-iga sõlmiti viie aastane diil ning üleminekusummaks sai 15,7 miljonit, mis võib tõusta teatud lepingupunktide alusel 17,2 miljoni euroni. Juhul kui need lepinguklauslid saavad täidetud, siis oleks Promes Eredivisie kalleim ost läbi aegade. Hetkel hoiab 16,25 milliga seda Miralem Sulejmani juba 2008 aastast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Vahepeal toodi Quincy Promes ründesse möllama.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Tundub, et päev on käes, kus on selgus majas De Ligti osas. Minu märg unistus, et ta jääb, purunes. Ilmselt soojad Cristiano sōnad tabasid sihtmärki ning mees otsustas liituda Juventusega. Selles suhtes hea meel, et valis klubi, mis on mulle sümpaatne. Barca, PSG, ManU, City varjandid teeksid rohkem südamevalu

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Midagi positiivset vahelduseks ähvardavatele De Ligti, Ziyechi jne lugudele. Eric Ten Hag pikendas lepingut 2022 aastani. Whooooop whooooop. Ajaxi noorte seast sōlmiti ka lepinguid mitme mängijaga, kellest tahaksin esile tuua ühe nime. Naci Ünüvar. Tasub meelde jätta! Usun, et mehel on suur tulevik ees.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Nii... Suvi on alanud. Esimene müük ei olegi De Ligt,Ziyech või Neres, kuid sellele vaatamata kurvastust valmistav. Täna teatas Ajax, et Daley Sinkgraven liitub Peter Bosziga Bayer Leverkusenis. Peale tema esitust Juve vastu lootsin, et mees saab tuleval hooajal põhimeheks aga ei läinud nii. Edu ja aitäh Daley!
    This page shows all ever transfers of the Ajax, including arrivals, departures and loans. It also displays the transfer fees.

Lisatud failid

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Suvi on alanud vaikselt. Peale De Jongi pole veel keegi kuskile ära roninud. Ilmselt,kuna ollakse ametis koondistega. Neres sai oma esimese värava kirja Brasiilia eest. Palju õnne! Päris ilus sooritus, millega avada oma väravate arve Tadici Serbia sai küll korraliult peksa Ukraina käest.
    Igatahes suur poleemika on De Ligti üle. Üleeile lugesin uudist, et Cillessen üritab teda Barcasse meelitada. Täna lugesin juba uudist, kus Ronaldo isiklikult kutsus teda Juvega liituma. Ei imesta, kui Virgil riietusruumis Liverpooli taevani kiidab Mina endiselt loodan, et ehk noormees kaptenihärra veel jääb hooajaks...ise muidugi naeran selle lootuse üle. Eks ta sinna Barcasse oma sõbrale järgi läheb. Kuigi mina eelistaks, et ta Juvesse läheks. Natuke sümpaatsem meeskond minule.
    Lähipäevadel peaks selles osas selgus majas olema, sest De Ligt lubas teha otsuse kohe peale Rahvuste liiga finaali. Jääme ootama.

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    Lahe pilt

Lisatud failid

Leave a comment:

Töötlen...