Ajax on vahepeal müünud Vaclav Cerny Utrechtile. Ei saanud temast sellist staari nagu teised samal hooajal (2016/17) U-21 toodud tegelased nagu De Jong, Kluivert, De ligt ja Dolberg.
Kostas Lamprou lahkus ka meie hingekirjast ning on nüüd klubita. Minu meelest sai ta palju teenimatut kriitikat.
De Ligti saagal on potentsiaali minna inetuks. Nimelt Juventus, olles mängijaga juba lepingus üksmeelele jõudnud, otsustas teha Ajaxile naeruväärse pakkumise 50 mil eurtsi. Ehk siis Ajaxi soovitust 25 mil eurtsi vähem. Nagu üks spordireporter ütles "What are they smokeying in the allianz stadium?". Ilmselt arvestab Juve sellega, et mängija ise tahab nendega liituda ning seega saavad nad ta võileiva hinna eest. Overmarsiga see läbi ei läinud igatahes. Nad saadeti kukele (igati õigustatult). Rõõmu teeb see, et erinevalt diivast Neymarist ning härra Griezmannist, ilmus De Ligt ilusti trenni esmaspäeval. Raiola on õelnud ka, et mees ei taha lahkuda tagaukse kaudu ning loodab, et olukorrale leitakse lahendus. Mina jälle unistan, et lahendust ei tule ning De Ligt jääb meile
(Fat chance). Muidugi Juvega seoses liiguvad jutud veel, et Ajax ja Everton ajavad taga nende suurepärast noort talenti Moise Keani! Ehk annab siin kuidagi De Ligti üleminekut siluda... Mina olen kahe käega sellise ostu poolt! Samas kardan, et noormees Kean võib premmi klubi rahapatakat nähes siiski soovida pigem saarele minna.Ziyech ütles Sevillale ei. Mingid kõlakad on teda seostanud Liverpooliga.
Neres üllatas mind äärmiselt positiivselt! Mees lubas jätkata Ajaxis. Suured tänud värskele Copa America võitjale.
Ühesõnaga tundub, et see suvi ei ole päris selline nagu eelmised ning Overmarsil õnnestub tõesti meeskonna tuumik koos hoida nagu ta on lubanud. Lisame sinna Promesi sugused ostud ja pilt on päris ilus (ptüi ptüi ptüi üle vasaku õla).
Muudest uudistest, Ajax pidas vahepeal paar sõpruskohtumist. Aalborgiga jäi 1-1 viiki ning Anderlecht alistati 5-2.
Leave a comment: