320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Eilne ōhtu sakslaste silmade läbi. https://www.dw.com/en/champions-leag...ElM2sNhfit0-gI
    Artikli pōhjal oli see esimene kord, kui Haaland cl grupimängus ei skoorinud.
    Kōige suurem cl kaotus Dortmundile üldse.

    Edit: Marco Reusi esimene omavärav karjääri jooksul ka.

    Kommentaar


      Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
      Eilne ōhtu sakslaste silmade läbi. https://www.dw.com/en/champions-leag...ElM2sNhfit0-gI
      Artikli pōhjal oli see esimene kord, kui Haaland cl grupimängus ei skoorinud.
      Kōige suurem cl kaotus Dortmundile üldse.
      Salzburg vs Liverpool 2019/20. All UEFA Champions League match information including stats, goals, results, history, and more.




      E: nüüd vaatasin artiklit ning mõeldud oli, et esimene kord kui ei skoorinud Dortmundi eest. Siis võib mu linki mitte vaadata
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

      Kommentaar


        Millegi pärast sattus see 1962. aasta koloriseeritud foto mu feedi täna.

        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Jäin PSV peksu kirjeldamisega tänamatult hilja peale kuna kodus on hullumaja. Mõlemad jõnglased on haiged ja ise olin ka üks öö täiesti rivist väljas. Kõige selle tulemusena nägin Ajax- PSV mängu jupiti. Nimelt tervet esimest poolaega ja teisel poolajal alates Klaasseni väravast kuni 80nda minutini. Hiljem lõpptulemust vaadates ma loomulikult üritasin kukerpalle visata aga suhteliselt edutult, sest pidin selle asemel looteasendis rõgisema.
          Ma ei saa midfilderi kriitikaga enda meeskonna suunes päris kaasa minna, sest PSV alustas ikka väga hästi. Esimesed kümme minutit oli mul peas mõte, et: "Here we go again." Ainult Remko tõrjed hoidsid meid vee peal. Siis tuli meie poolt üks kiire vasturünnak ja Berghuis pani täie hingega otse keskele. Drommel lihtsalt ei jõudnud käsi üles tõsta ja 1-0 oli tablool. Peale seda oli suhteliselt palju võimalusi skoori suurendada, kuid näiteks Berghuisi pealöögile jäi Haller ette jne. Poolaja lõpp oli meil taas äärmiselt raske ning Remko taaskord päästis karistuslöögist tulnud palli. Ühesõnaga esimese poolaja kohta ütleks küll, et enamvähem võrdsete mäng. Teine poolaeg hakkas PSV suhteliselt vara väsima. Tadici ilus tsenderdus ja Haller olles ise igast suunast PSV kaitsjatega ümbritsetud suunas palli peaga võrku. Ja siit algas PSV täielik lagunemine. Nimelt ei ole neil sellise kvaliteediga vahetusmehi platsile panna, kui meil. Vertessen minu meelest on samm tagasi, mingid mauro juniorid ja Propperid samamoodi. Seevastu meie vahetused Klaassen-Berghuisi, Kudus- Gravenberch, Neres- Antony, Tagliafico- Blind ja Schuurs - Alvarez no mitte kuskilt otsast ei langetanud kvaliteeti. Võib isegi vaielda, et mäng läks paremaks. See võimas pink, eeldusel et talvel meid üleminekuturul ei rapita, on kindlasti tulemasoleva eduka hooaja üks põhiargumente! Siit tekib muidugi küsimus, et how the fuck me võisime kaotada Utrechtile...
          Igatahes lõpptulemus 5-0 oli minu jaoks pigem üllatus, kuid PSV ei olnud ka nii sitt kui seis näitab. Väike revanš sai võetud, kuigi mingit kopsikut selle eest veel ei saa.
          Veits statistikat ka. Tadic lõi selles mängus oma 100nda eredivisie värava Ajaxi eest. Lisaks:

          Tundub, et Ajax fancare ajas sitta särgi kohta, sest sellest pole endiselt haisugi...
          Lisatud failid

          Kommentaar


            Heracles 0-0 Ajax

            Mis siin ikka öelda...peab jälle filosoofiline olema. "one of those nights" kokkuvõttes. Siit peab isegi Passveerile tänulik olema, et Heracles võitu koju ei jätnud. Esimesel poolajal tegi Heraclese ründaja lausdebiilse otsuse ahnitseda ja selle asemel, et täiesti vaba Sierhuisile sööta värava ette otsustas terava nurga alt lootusetu löögi teha. Mina olen muidugi tänulik selllele kes iganes ta oli. Üldpilt oli kahtlane...Ma oleks tahtud rohkem vahetusi algkoosseisu. Ainult Mazraouile anti puhkust. Tema asemel tuli platsile Rench. Oleks oodanud, et ka Klaassen, Schuurs, Kudus ja Daramy saaks alustada. Põhimehed aga olid täna täiesti hambutud. Eriti Antonyl oli ebaõnnestunud õhtu. Ei saanud kuidagi raami löödud. Gravenberch taas pettumus. Blindil ei tulnud midagi välja ja Tadic puterdas palju. Haller oli aeglane nagu ikka. Tundus laisk. Ükskõik mida prooviti, ei tulnud välja. Kiitus Heraclesele...ka nende väravavaht tegi hiilgetõrjeid. Mida võib siit järeldada... Esiteks seda, et ebastabiilsus ronib sisse... sa kütad Dortmundile ja PSV-le kokku 9 väravat aga meeskondade nagu Twente, Utrecht ja Heracles kaotad punkte. Ei võeta nagu tõsiselt või siis ei kasutata näljaseid vahetusmehi piisavalt. Teiseks: Ajaxile ei sobi vihma all mängimine. Taas lasti PSV tiitlivõitlusesse sisse. Vahe on nüüd 2p. Ei mis teha...pettumust peab ka jalgpallis taluma palju ja kogu aeg ei saagi võita.
            Positiivseid uudiseid on ka. Alvarez pikendas lepingut ja tegi seda oma meeskonnakaaslaste ja fännide ees väga pidulikult.
            Ja kõige positiivsema uudise jätsin ma lõppu! Nimelt minu särk on teele pandud väidetavalt! Trackingkoodid ja puha...hetkel asub kusagil Saksamaal aga vähemalt liigub... Muidugi rõõmusõnumiga on näputäis pipart kaasas... Nimelt saadetise kirjelduses on millegipärast särk 1 number väiksem, kui see mis ma tellisin Loodan, et see on kellegi näpukas...
            Igatahes...Lazio viigistas, Spartak viigistas...Real võitis, Nantes mängib homme. Siiamaani siiski valdavalt positiivne nv.

            Kommentaar



              Veel üks suurepärane euroopa õhtu on selja taga! Seekord olin valmis õhtu lõpetama kurvemate nootidega. Aga ei läinud nii... sai jälle nautida .
              Mängu algus oli siia sinna. Arusaadav, et Amsterdamis saadud häbi püüti maha pesta. Kuni punaseni oli Dortmund pigem see, kes domineeris. Siis tuli Hummels jalad ees Antony vastu ja korras. Kui kordust vaadati siis minule tundus, et VAR võtab punase tagasi. Antonyl olid jalad õhus ja minu jaoks ei olnud seal päris punase koht aga VAR jättis otsuse püsima. Ju siis oli kõik õige. Järgmisena see õnnetu penalt. Mazraoui tabab möödajooksul kellegi dortmundi venna jalga ja olemas. Seekord muutis VAR otsuse penaltiks. Remko oli ikka väga lähedal. et löök peatada, kuid sisse ta läks. Ehk siis Dortmundil oli kahe mängu peale vaja penaltit, et värav saada. Peale seda jäid vastased arusaadavalt vasturünnakutele mängima. Ja iga nende vasturünnak oli ohtlik, kuid kas kaitse või Remko hoidsid vee peal. Poolajal tegi Ten Hag veidi ründavama vahetuse kui välja läks Alvarez, kellel oli ka kollane all, sisse tuli Klaassen. Peale seda Berghuis v'lja ja Kudus sisse. Kudus oli väga pro. Peaks kaaluma teda Gravenberchi asemel alustama. Dortmund kannatas kuni 72 minutini. Siis hakati väsima ning lasti äärelt läbi tänane MOTM Antony kes andis tsenderduse, mille Tadic sujuvalt sisse lükkas ja samal ajal argivahega posti libises. Vanal adrenaliin üleval ja kiirustas tähistama, kui siis avastas, et krt ei peab vist ikka veidi kotte ravima enne. Järgmine värav jälle Antony tsenderdus. Seekord lõi peaga seni nähtamatu Haller ja 1-2 oli tõsiasi! Ning 90+3 kirss tordil...taas Antony sööt värava ette ja Klaassem sisse.

              ME OLEME 16 PAREMA HULGAS!! TÄISEDUGA SIIANI Fuck YEAH!
              Lisatud failid

              Kommentaar


                Ajax 0-0 Go kuradi Ahead Eagles

                Vaadake ja õppige kuidas Ajaxi vastu mängida. Lihtsalt pange kõik 11 meest kaitsesse. Nii on see hooaeg kaotatud punkte Utrechtile, Heraclesele, Twentele ja nüüd Go Ahead Eaglesile. Kui euroopas mõni meeskond sama teeks oleks neil piisavalt kvaliteeti, et konytrate pealt Ajaxile puuri täis lüüa. Ka täna rippus see oht paar korda õhus. Eriti siis kui Martinez viimase kaitsjana hüppas kuradi pallist mõõda. Ta peab Remkole kasti õlut tegema, et too suurepärase tõrje tegi. Remko on üldse hooaja alguse flopid selja taha jätnud ja tegemas aina ägedamat hooaega. Aga no kurat küll...Niipalju söödupraaki viimases ründefaasis. Ja ebaõnne ja kurat teab mida veel. No ei läinud kuidagipidi täna. Klaassen tabas posti Tadic tabas persetäis kordi GAE kaitsjaid. Lisandro Martinez sai ühe löögi peale sooritatud üle poole aasta. Ten Hag viskas kogu meie ründava jõu ette. Daramy, Danilo, Neres kõik tulid sisse. Danilo oleks äärepealt esimese puutega väravagi löönud, kuid GAE väravavahi pikk koib jäi ette. Tuletas meelde 2000 aasta EM-i Holland Itaalia. Holland surus surus aga lõpus kaotas. Mis see siis nüüd on... Igaastaane meltdown algas? Teist mängu järjest võiduta ja 4p vahe PSV-ga on nüüd 0. Parem väravate vahe annab eelise küll meile aga kuradi kettasse ajab ikka.
                Muudes uudistes Arenal nähti mingit noormeest...nime täpselt ei mäleta...tuias seal ringi millegipärast:

                Mingi dopinguvend istus ka üle aasta pingil ja elas kaasa. Tuleb välja, et ultratel on Onanaga mingi biif. Sellest, et viimane plaanib tasuta Milanosse kolida...
                Edasi Zakarya Labyad ei taha oma siseviimistlus arveid maksta. Tööde tegija oli tema koju kohale ilmunud ja Labyad oli teda ähvardanud väidetavalt relvaga, et too nahhui tõmbaks. Mida iganes...
                Peaks ikka lõpetama mõne positiivse noodiga tänasesse jõuetu viha õhtusse...ahjaa.... mulle tuli pakike


                1 number väiksem kui ma tellisin aga pohhui ma kannan seda ikka! Biits näebki võimsam välja.
                Lisatud failid

                Kommentaar


                  Ajaxi selle hooaja 3. vorm on ikka vägev, pole midagi öelda. Esimene ports müüdi suht kohe läbi ka!

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Gandalf Vaata postitust
                    Ajaxi selle hooaja 3. vorm on ikka vägev, pole midagi öelda. Esimene ports müüdi suht kohe läbi ka!
                    Hands down kõige ägedam särk, mida mina näinud olen minu meelest.

                    Aga, mis mind huvitama hakkas...et mis teid pidi jõuab üks eestlane Utrechti fännamiseni ? Elasid/elad seal? Väga äge, et ka väikestele leidub ikka keegi.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                      Hands down kõige ägedam särk, mida mina näinud olen minu meelest.

                      Aga, mis mind huvitama hakkas...et mis teid pidi jõuab üks eestlane Utrechti fännamiseni ? Elasid/elad seal? Väga äge, et ka väikestele leidub ikka keegi.
                      Jup, hetkel aasta aega Hollandis õpingutel. Resideerun küll Amsterdamis, aga kuna Ajaxi kodumängudele suht võimatu pileteid saada - ja kallis -, siis leidsin omale Utrechti näol armukese :P Rongiga ca 30 min sõitu ja kodumängu pilet 25€. Pluss väiksematele ikka äge kaasa elada. Ära ainult Amsterdamis kellelegi edasi räägi, et Utrechti jälgin

                      Aga Ajaxi mänge katsun ikka baaris vaatamas käia - jalgpallikultuur siin ikka väga kõrgel tasemel ja elamus kõva. Dortmundi lüpsmist CLis oli ikka lust kogeda, laul ja vile käisid pidevalt kaasas ^^

                      Kommentaar


                        Waalwijk 0-5 Ajax Amsterdam

                        Tagasi 5-0-i lainele. Vastane ei olnud muidugi meie tase aga siiani on endale lastud liigas lüüa vaid 2 väravat! See on ülimalt üllatav ja muidugi positiivne. Ja Remko...oi oi Remko Pasveer. Kui selgus, et Stekelenburgil on sisuliselt hooaeg tehtud ja väravasse sai meie kolmas nimi siis esimesed mängud olid nii faking ebakindlad, et hirm oli vaadata. Tänaseks on mees teinud selliseid tõrjeid, et on arusaadav miks Onana tagasi platsile ei pääse. Täna ka...lihtsalt imeline reaktsiooni tõrje lähilöögist. Neuer level shit. Nii hoida!
                        Esimese kahe värava puhul oli Blind-Tadic koostöö suurepärane. Nende eeltööst sai jala (õigemini pea) valgeks Haller ja Berghuis. Kuna viimane seisis õigel ajal õiges kohas sai ta ka Ajaxi kolmanda kirja. Kuna Klaasseni vorm on peale vigastust väga väga sitt, siis Berghuisi stardikohta ei ohusta keegi. Neljanda löi Timber. Hea tehnikaga võttis palli maha ja tekitas endale ruumi löögiks. Maailmaklass. Ja viimane oli hea eeltöö "Usain Neres Boltilt". Jooksis kaitse üle ja söötis Hallerile, kes seekord jalaga pommitas väravalakke.
                        Selle võiduga siis paranes meie väravate vahe ning oleme taas tabeli tipus.
                        Järgmine vastane Besiktas vöörsil. Liigas Sparta.
                        Kui siin vene alafoorumis sai lugeda, et Akinfejev on 800 mängu pidanud CSKA eest, siis minijuubel täitus Lisandro Martinezil, kellel oli täna 100-s mäng.

                        Kommentaar


                          M
                          A

                          O
                          L
                          E
                          N

                          R
                          A
                          H
                          U
                          L
                          !

                          Konditsioon vōimaldab kokku vōtte alles homme..

                          Esimene hollandi klubi kes vōitis alagrupis 4 esimest mängu. Esimene hollandi klubi nüüd siis 5 järjestikuse vōiduga!!

                          Kommentaar


                            Ajax 5-0 Willem II

                            Tähelepanu tähelepanu! Ajax on esimene Hollandi klubi kes pole lasknud endale lüüa esimesel poolajal väravat 15 mängu järjest. Fucking awesome. Ja 5-0 on ikka veel teema. Antony esimene oli šedööver....mingi osa minust sooviks, et ta ei lööks nii lihtsalt nii kauneid väravaid sest juba liiguvad jutud, et "suuremasse" klubisse minek. Krt alles tuli ju. Teise värava eest hoolitses Martinez, kes kord sajandis saab ka ühe raami löögi kirja. Seekord muidugi aitas teda rikošett kaitsjast. Kolmas oli taas Antony teema. Neljas Klaassen Gravenberchi abiga ja viies Danilo kohe peale Halleri asemel väljakule tulekut. Haller ise ei saanudki väravat kirja. Ühe ta löi kuid see tühistati suluseisu tõttu, kuigi VAR-ist oli näha, et pall jõudis temani läbi Willemi kaitsja... Ühesõnaga Willem ise üle poole piiri väga asja ei leidnud tulla. Edukas õhtu ja jätkame 4p ja 5p eespool vastavalt mängu vähem pidanud Feyenoordist ja PSV-st.
                            CL-is on võimalus saada alles 7ndaks meeskonnaks, kes on alagrupist täiseduga edasi läinud

                            Kommentaar


                              TEHTUD! Ajaxist sai 7s klubi läbi CL ajaloo, kes lõpetas alagrupi faasi täiseduga... Indrekul on selja taga 2 pudelit veini ja nüüd tuleb lahti šampus! Sellist asja ei osanud kunagi teada, et hakkan tähistama! Antony on lihtsalt maailmaklass... 1 värav täna. Veel Haller, Neres ja Berghuis. Tubli poisid TUBLI!!! Väike Indrek minus unistab finaalist, mida ma viimati nägin aastal 1996... Edasi poisid!
                              Vilets oli Blind.. Schuurs kes sai üle pika aja alustada oli süüdi esimeses väravas, kuid heastas kõik oma edasise kaitsetöö ja assistiga Neresele. Tagliafico tuli platsile, et meelde tuletada, et ka tema on veel meeskonnas....

                              Puhas kaif!

                              Edit: Puhas kaif ka sellest, et edasi sai Sporting, sest nagu ma kuskil siin foorumis juba mainisin oleks minu märg unenägu Ajax edasi esimesena, Sporting teisena... Olen Sportingut tasapisi jälginud Mario Jardeli aegadest saati ja tõesti hea meel, et C.Ronaldo meeskond näitab taas taset

                              Kommentaar


                                Täna siis lisandus suurepärane uudis. Meie edu peaarhiteks Marc Overmars pikendas lepingut 2026 aastani! Vahepeal värisesin hirmust, sest jutud liikusid, et Arsenal pressib peale ning ka uus rikkurklubi Newcastle noolib...
                                Paneks ühe chill pildi ka Overmarsist aga see uus süsteem siin jebib näkku korralikult. Kord on suuruse häda kord on mingi muu jama jne.
                                Ootan nüüd, et ka teine arhitekt Van Der Sar pikendaks

                                Kommentaar

                                Working...
                                X