320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Amsterdam'i Ajax

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    AZ 2-2 Ajax

    Enne mängu oleksin viigiga rahul olnud. Peale mängu olin sellega veelrohkem rahul kui enne mängu arvata oskasin. Laatsareti nimekiri on võimas ning tagatipuks oli ka Berghuisil probleeme, mistõttu tema ei alustanud. Teist mängu järjest ei saanud ma aru kes kus mängib. 4-3-1-2 oli asetus vist. Ees viimased mängud lõdvalt võttev Haller ja tänane MOTM Brobbey. CAM kohapeal Tadic. Poolikud olid Taylor, Alvarez ja Klaassen ning kaitses Nico, Blind (wtf mees täna), Timber ja Rench. Et kui hooaja algul oli jutt, et pikk pink võib meid päästa, siis noh...vähemalt viigi peale laseb mängida küll. Statistika, kui välja arvata pallivaldamine, mis oli 61 vs 39 meie kasuks, oli suht võrdne muus osas. Pealelööke AZ 12 meie 13 vastu neist raami mõlemal 4 lööki.
    Kuidagi ei laabu meil see ettemäng enam...kogu kuradi aeg tahetakse mängida tahapoole, mitte ette...nii kettasse ajab. Brobbey kasutas esimesel poolajal kaitse eksimuse ära ja tõstis palli ilusti üle väravavahi tehes seisuks 0-1. Assisti sai kirja Taylor (teist mängu järjest). Teine poolaeg ja taas see mõtetu pallitagasi togimine. Ning nagu ikka läks raskeks, kui AZ ühtäkki pressingu peale pani. Siis kärises esmalt vist oli Timberi kaitsemäng, kes lasi Pavlidisel end üle joosta ja värava ära koksata. Kohe meil vesi ahjus ja vaja oli sisse vahetada poolvigased Berghuis ja Mazraoui, hiljem ka Daramy viga saanud Brobbey asemele.Aga klusterfuck ei saanud ju sellega lõppeda, et viik lasti ära lüüa. Ei! Nagu meil kombeks, kui laguneda, siis ikka viimaseni, niisiis jättis Blind oma positisooni täiesti tühjaks...no nii tühjaks, et reaalselt sai Evjen uhkes üksinduses paarilt meetrilt palli segamatult Steku selja taha suunatud. Täis geisitt. Tüüpiline pask. Ja olimegi 2-1 taga juba. Seepeale otsustati ülisita mängu teinud Blind kähku ära võtta ja saata päästma, mis päästa annab Kudus (kes minu meelest lonkas juba siis, kui vahetusest sisse tuli, sest tal ka mingi põlve teema). Lülitati korralik superkäik sisse viimaks ja hakati ka ettepoole sööte jagama. Haller ja Klaassen kusesid paar head võimalust maha , kuniks tuli "unlikely hero" Edson Alvarez ja koksas peaga Berghuisi nurgalöögi sisse. Edsonil muide oli eelmine mäng 100 Ajaxi särgis. Peale viiki panime veel ühe käigu juurde aga väravani enam ei jõutud. Nii, et ainuke asi,mis peale seda mängu selgus on see, et täna ei ole lootustki tähistada liigavõitu. Vahe PSV-ga on 5p. PSV reisib õhtul Rotterdami ja madistab seal Feyenoordiga. Kui palju Feyenoordil motti on, et püüda väga ebatõenäolist CL kvalifikatsiooni kohta arvestades, et neil suur finaal veel ees, seda ei tea. Usun, et mitte väga palju, kuid siiski loodan, et nad kasvõi viigikese koju jätavad. Vastasel juhul on tänaseks õhtuks vahe vaid 2p ja PSV on tagasi mängus ning Ajax nagu nad on teevad Ajaxit ja kusevad viimases mängus Vitesse vastu kõik maha.
    Uue peatreeneri kohta uudised puuduvad. Loodan, et see ei ole Alfred Schreuder ega Patrick Kluivert. Haller ütles, et on Ajaxis õnnelik ja ei plaani Ten Hagi järel ManUsse minna, kuid kui on huvi mujalt siis vaatame...Ühesõnaga see suvi tõotab tulla üks epicumaid exodusi üldse. Ja kui siin JuriM mainis, et vaevalt Ten Hag kedagi kaasa tirib, siis praeguseks juba liiguvad jutud ühe mehe koha pealt kindlalt ja see on Antony Sellised lood. Jääme siis õhtust mängu Feyenoord PSV ootama.

    Kommentaar


      Muchos gracias ja palju respekti Feyenoordile. Oleks nad esimesel poolajal ka viitsinud jalgpalli mängida ehk oleks ka vōit koju jäänud aga see lōpuspurt oli vägev ning siiralt ilma mingi tagamōtteta ütlen, et midfielderi nahas ei tahaks olla. Suht viimase löögiga libises vōit käest, kusjuures penalt oli ka selline so-so olukord minu meelest. Aga loomulikult ei ole kōik veel läbi. Ajaxil on ees 2 rasket mängu, millest min 1 tuleb vōita. Heerenveen ja Vitesse, kusjuures viimased just mängisid omavahel ja Heerenveen vōitis 2-1, nii et nad ei ole ka papist poisid.

      Kommentaar


        Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
        Muchos gracias ja palju respekti Feyenoordile. Oleks nad esimesel poolajal ka viitsinud jalgpalli mängida ehk oleks ka vōit koju jäänud aga see lōpuspurt oli vägev ning siiralt ilma mingi tagamōtteta ütlen, et midfielderi nahas ei tahaks olla. Suht viimase löögiga libises vōit käest, kusjuures penalt oli ka selline so-so olukord minu meelest. Aga loomulikult ei ole kōik veel läbi. Ajaxil on ees 2 rasket mängu, millest min 1 tuleb vōita. Heerenveen ja Vitesse, kusjuures viimased just mängisid omavahel ja Heerenveen vōitis 2-1, nii et nad ei ole ka papist poisid.

        No sa pead tänama ikka türklasest vilemeest, kes täiesti lambi penalti üleaja viimasel minutil annab. Kogu Hollandi meedia on parajas śokis. Mitte,et PSV võit oleks muutnud Ajaxi võimalusi tiitel võita, kuid vähemasti oleks tekkinud viimases kahes voorus mingisugune pinge, nüüd on 99% kindel, et meister on selge.
        Wij komen terug met de cup in de hands

        Kommentaar


          ÕnnE!

          Kommentaar


            Õnnitlused ka minu poolt. Ajax oli hooaja lõikes kindlasti parim meeskond ehkki mitmel puhul oli vahe PSV-ga väga minimaalne kuid tervikuna domineeriti tabeli esimest kohta suurema osa hooajast.
            Wij komen terug met de cup in de hands

            Kommentaar


              Kommentaar


                Simply the BEST! Better than all the rest!!!

                Kommentaar


                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

                  Kommentaar


                    Ajax lõpetas hooaja viigiga võõrsil Vitesse vastu (2-2). Mäng millegile muule, kui minu kurvale tujule ei mõjunud. Tiitel oli viimase kodumänguga Heerenveeni vastu ära võetud. Bitter sweet oli see kõik. Hea meel aga samas nagu saan aru, et see on ühe vägeva ajastu lõpp. Selline tunne, et terve meeskond jättis fännidega juba hüvasti. Ja asemele toodud Schreuder on treenerina pigem põrunud nii, et ei näe helgemat tulevikku hetkel. Loodan, et eksin loomulikult.
                    Arenal jäeti hüvasti siis Ten Hag-iga, Mazraouiga, Nicoga, Antonyga, Gravenberchiga,Labyadiga, Onanaga ja Daniloga. Kes veel teab mis seis on Brobbey tagasi toomisega ja Ihhataareniga. Martinez, Alvarez ja Haller ka küsimärgid. Ainuke kellega saab arvestada on meie kapten, ka täna assisti kirja saanud, Tadic. Huuh...Overmars oli võibolla naistemees aga kurat ta suutis mõistlikku müügi-ostu poliitikat arendada... Samas, kui me saame suvel Wijndali ja Bergwijni, siis annab ehk midagi veel korda saata euroväljakutel.
                    võit.jpg Schreuder.jpg blind.jpg

                    Kommentaar


                      P.S. Edu Erik ja aitäh kõige eest! LEGEND!
                      88F261A0-E98B-45FB-873D-99C294B7ECD2.jpg

                      Kommentaar


                        Selgunud on ka teine tehing suveüleminekute aknas. Selleks on siis Danilo Pereira liitumine Feyenoordiga. Isiklikult arvan, et see lüke vōib meile veel kaarega vastu hambaid anda järgmine hooaeg. Oleks ta vähemalt kuskile teise riiki saadetud…See hooaeg sai Ajaxi eest platsile ainult 17-s mängus ja sedagi enamasti vahetusest, kuid suutis ära lüüa 8 väravat. Üleminek on seda valusam, et see on tasuta.

                        Muudes uudistes Ajax pidas sōprusmängu Curacaoga ja vōitis 1-5. Kristian Rasmussen sai kirja lausa 4 väravat. Jay Gorter näitas ka väravas head minekut.

                        Kommentaar


                          Mis vahepeal ka uudist. Näiteks Onana ja Labyad on klubita alates 30 juunist. Tyton läks Twentesse. Mazraoui kolis Müncheni Bayernisse tasuta... Gravenberch ilmselt läheb viimasele järgi varsti, seda küll MITTE tasuta. Ten Hag tirib korralikult mehi kaasa ManU-sse. Antony ja Timber oleksid nagu minejad ja vähemal määral ka Martinezist räägitakse. Suvine aeg on minu klubi vaatest alati selline kurb jutuajamine. Rõõmsamatest uudistest räägitakse Bergwijni liitumisest. Ise endale tundub, et Bergwijn ootab maksimumkaua, et äkki saada kutset mõnelt alfa-isaselt klubilt mujalt euroopast, Kui kutset ei tule, siis "I have always loved Ajax ja bla bla". Wijndali osas pole üldse enam midagi kuulda Ihhataren läks tagasi Juvesse ja Brobbey läheb ka minema Leipzigi juuni lõpus.

                          Edit:
                          Ja kohe teada, et Gravenberch liigub naeruväärse 24milj €-ga Mazraouile järgi Bayerni… ‍♂️
                          Edu Ryan!

                          Lisatud failid

                          Kommentaar


                            Tõmmatakse päris tühjaks see sats.

                            Kommentaar


                              Natuke Ajaxi juttu.

                              Jah tõesti tahetakse tühjaks osta, kuid mõne koha pealt pusitakse vastu ka. Näiteks Antonyt ei taheta veel minna lasta. Talle pandi mõistlik 70 miljoniline hinnalipik külge. Sellepeale olevat nüüd Antony ärritunud ja ei osale trennides (kuigi, mis trennides kui põhimehed veel puhkusel?!). Martinez läheb ilmselt ManU-sse, kuigi ka Arsenal üritab teda meelitada. Tagliafico minek on kindel aga, mis klubisse veel ei tea. Brighton olevat huvitatud igatahes. Haller lahkub suure tõenäosusega Borussiasse 36 milku eest. Korraliku üllatuspommi valmistas Jurrien Timber, kes ütles ETH-le ja ManU-le ära tänu Louis Van Gaalile, kes ütles, et kui sa poiss ManU-sse pinki soojendama lähed, siis Oranje eest sa platsile ei saa MM-il. Van Gaal sai kohe mitu punkti juurde respekti tabelis Timber ka
                              Klubist on juba jalga lasknud Onana (inter milan, tasuta), Noussair Mazraoui (Bayern, faking tasuta m...n), Ryan Gravenberch (Bayern, naeruväärsed 18,5 miljonit eurot), Dominik Kotarski (Goica, 1 miljon), Danilo Pereira (Feyenoord, tasuta), Tyton (Twente, tasuta) ja Zakarya Labyad (klubita), Brobbey (RB Leipzig, laenult tagasi, kuid üritatakse koju tagasi saada).

                              Sisse on toodud sweet fuck all!

                              Endiselt käivad läbirääkimised Bergwijni teemadel, kuid sinna on viimasel hetkel vahele hüpanud Evertoni junnid, kes pakkusid Ajaxi üle. Siiski Steven ise eelistab Amsterdami ja CL-i Evertoni asemel. Aga kokkuvõttes kuidagi ei liigu lähemale see tehing. Äärmiselt oluline ost oleks meile.
                              Natuke paremini lähevad läbirääkimised AZ-ga Wijndali asjus. Hinnalipik on kokku lepitud ning see on ainult uskumatud 10 miljonit eurtsi. Mind blown... See oleks küll megadiil. Napoli ja Sevilla olid ka huvitatud, kuid Owen eelsitab meid

                              Vigade parandus minu eelmisele postitusele: Mohamed Ihhataaren on veel meiega ja möllab sõpruskohtumistes. Tema laen saab läbi alles 31 dets 2022, kuid meil on võimalus ta 2 miljoni euro eest osta, kui ta muljet avaldab.

                              Sõpruskohtumised:
                              Ajax 3-0 Meppen (Hansen x2 ja Rasmussen ning Ünüvari assistid)
                              Ajax 2-5 Paderborn (meilt ihhataren x2 neilt Ofori ja muud tegelased)

                              Raske suvi on...

                              Kommentaar


                                Lōpuks ometi! Suve tähtsaim tehing Steven Bergwijn Ajaxisse rekordilise 30 milj. € eest. Nüüd veel Wijndal ja paar ründajat…kusjuures tasub märkida, et taaskord juuda nime välja teeninud Brobbeyt meelitatakse ManU-sse

                                Kommentaar

                                Working...
                                X