Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Portugali liiga ja koondis
Collapse
X
-
Ma satun olema karikafinaali ajal Lissabonis. Kas kellelgi on piletite saamisega kogemusi sellele mängule? Kui reaalne see on?
-
Yo mehed ma tean, et see on ikka väga-väga vale koht kust küsida seda, aga see on seotud mingil määral Portugali jalgpalliga. Nii ma lihtsalt tahaks teada kas siin on mingeid foorumeid U-17 EM ( algab 3.mail, Portugal jõudis sinna) ning U-20 MM ( Portugal euroopa meister ning sai otse sinna). Tahaks teada saada kas siin on mingeid foorumeid U-20 MM-i või U-17 EM-I kohta kus saaksin nt arutada või kajastada tulemusi seal?
Leave a comment:
-
vaatasin ka, et viimaste mängude täituvus 26-31k vahemikus, aga aasta tagasi oli 40-50k. Arvestades seda fännide rünnakut mängijate vastu eelmine aasta ja kehvemaid tulemusi, siis võibolla osad fännid boikoteerivad. Nende kodulehelt sai lisbon - rio ave mängule 25 euroga, lisbon-benfica ja muud taolised populaarsemad on ainult klubikaardi omanikele kättesaadav. Porto - Liverpool sain kalli hinnaga viagogostAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustSportingu mängu olen vaadanud korra Alvaladel. Kuigi oli tähtis mäng, hooaja viimane, ja Braga vastu, siis ikkagi sai pileti mängupäeval staadioni kassast.
Leave a comment:
-
Sportingu mängu olen vaadanud korra Alvaladel. Kuigi oli tähtis mäng, hooaja viimane, ja Braga vastu, siis ikkagi sai pileti mängupäeval staadioni kassast.Algselt postitas kaala Vaata postitustKeegi benfica vöi sportingu kodumängudel on käinud? plaanis benfica - frankfurt ära vaadata ja vöibolla sportingu liigamängu. Vöib kogemusi jagada
Leave a comment:
-
Keegi benfica vöi sportingu kodumängudel on käinud? plaanis benfica - frankfurt ära vaadata ja vöibolla sportingu liigamängu. Vöib kogemusi jagada
Leave a comment:
-
Härra Ronaldo ise teatas, et tema ei muretse ja nädala v kahe pärast on ta tagasi. Järelikult UCL ajaks on mees lives.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustReielihas. Pakuks puusalt 2-4 nädalat?
Danilo Pereira värav oli ikka korralik kuul!
Leave a comment:
-
Cancelo ja Guerrero olid väga head, aga veidi jäi individuaalsest meisterlikusest ja loovusest puudu. Oleks ise tahtnud näha sellist tiimi poolkaitses Ruben Neves-Renato Sanches-Bernardo Silva ning ründes Guedes-Ronaldo-Gelson Martins. Teisel pool ajal küll domineerisime, aga ei tekitatud piisavalt lubavaid võimalusi. Lisaks Santose valikud olid ka väga imelikud üldse jt miks võeti see 29 aastane Braga ründaja kui sama hästi oleks võinud võtta selle hooaja Prantsusmaa liiga ühe parima ja tehnilise and ründaja Rafael Leao kellel on potentsiaali tõusta maailma parimate hulka samal ajal pole Braga ründajal mingisugustki potentsiaali.
Leave a comment:
-
Reielihas. Pakuks puusalt 2-4 nädalat?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKui tõsine on krissu vigastus?
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRonaldo õnneks sai vigastada
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPepel veab, et ta veel platsil viibib, enam punasemat olukorda vist ei ole olemas, õnneks kohtunik oli loll.
Leave a comment:
-
Ronaldo õnneks sai vigastada, peale seda mängiti natuke jalgpalli ka. Pepel veab, et ta veel platsil viibib, enam punasemat olukorda vist ei ole olemas, õnneks kohtunik oli loll. Muide, 5 Benfica taustaga meest platsil, seda pole päris ammu juhtunud.
Leave a comment:
-
Tundub, et mu soov Moutinho osas osaliselt täitus. Täna õnneks ta ei mängi, aga Pizzi asemel asendab teda Rafa hoopis, seega üsna selgelt on plaan taas mäng laiali tõmmata.
Leave a comment:
-
Tänane mäng näitas päris hästi, miks oleks Ronaldol mõistlik koondisest lõplikult taanduda. Kogu mäng käis täielik Ronaldo üleotsimine, teised vältisid pealelöömist pea täielikult. Keskpoolkaitse oli ka täiesti saamatu, ma saan aru, et plaan oli mäng äärtele laiali tõmmata, aga keskelt ei tulnud mitte ühtegi korralikku lahendust, Moutinho asemel võiks ehk Pizzit kasutada. Positiivse poole pealt tegid keskkaitsjad väga hea mängu, Dias päästis kuskil 85. minuti kandis isegi 0-1 kaotusest Portugali. Rafa oli ka vaatamata endale harjumatul positsioonil mängimisele väga hea, mitu korda saadi vasturünnakusse joosta, sest ta sai ukrainlaselt palli kätte, samuti teenis vastastele ainukese kollase oma kiirusega vasturünnakule joostes. Tulemus oli siiski pettumus.
Leave a comment:
-
Rafa vääriks kindlasti, aga kui vaadata ääre mängijaid nt Bernardi (Parim Portugali mängija see hooaeg minu arust kindlasti põhis peab olema) samuti Guedes kes viimastel mängudel imeline olnud, aga jah need ääred on tasemelt sutsu kõrgemad, aga vahetusmehena kindlasti peaks võimaluse saama.
Leave a comment:
-
Selline koosseis siis kvalifikatsiooni esimesteks mängudeks:
Guarda-redes - Beto (Goztepe), José Sá (Olympiakos) e Rui Patrício (Wolverhampton).
Defesas - João Cancelo (Juventus), Nélson Semedo (Barcelona), José Fonte (Lille), Pepe (FC Porto), Rúben Dias (Benfica), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund) e Mário Rui (Nápoles).
Médios - Danilo Pereira (FC Porto), Rúben Neves (Wolverhampton), William Carvalho (Bétis), Bruno Fernandes (Sporting), João Mário (Inter), João Moutinho (Wolverhampton) e Pizzi (Benfica)
Avançados - Bernardo Silva (Manchester City), João Félix (SL Benfica), Gonçalo Guedes (Valencia) Rafa Silva (SL Benfica), André Silva (Sevilha), Cristiano Ronaldo (Juventus), Diogo Jota (Wolverhampton) e Dyego Sousa (SC Braga).
Joao Felix võiks platsile saada ja debüüdi teha. Rafa väärib ka kindlasti võimalust praeguse vormi põhjal.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: