Vastus teemale \'Portugali liiga ja koondis\'
Sektioui Porto\'sse Adriaanse juhendamise alla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Portugali liiga ja koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas ethan
Académica on värvanud kaitseliini kogenud Litose, kes pöördub tagasi Málaga\'st. Hmm... Paraku klubialased teadmised Portugalist piirduvad kolme suuremaga (eelkõige põhjusel et teisi saab Euroopas nõnda harva näha, v.a. ehk Boavista aga nendegi CL\'i seiklusest juba päris palju aega möödas). Kuid Kesk-Portugali klubi, kel on muide väga hubane ja kena staadion, püüdleb Euroopasse? Või on nad tänavugi seal? Nõnda vähe ma siis tean sellest...
Malagas on tõeline tühjendusmüük olnud, kuid arusaadavatel põhjustel...
Üleni mustas kodusärgis mängiv Equipa dos Estudantes (tõlkes \"õpilaste meeskond\"), nagu üks hüüdnimedest neil kõlab, on poolehoidjate arvu poolest Portugalis populaarsuselt neljas, mis võib veidi üllatavalt tunduda.
Sportlikud väljavaated pole just kõige roosilisemad olnud, olgugi et nüüd riigi kõige kõrgemas seltskonnas mängitaksegi. Eelmisel hooajal saavutatud 14. positsioon on lähedal ka järgmisel kevadel. Kuuldavasti sponsorite leidmisega (niigi vaesest Portugalist, EL-mastaabis) on raskusi olnud ja sedasi tee Euroopasse on vägagi kännuline...
Leave a comment:
-
Académica on värvanud kaitseliini kogenud Litose, kes pöördub tagasi Málaga\'st. Hmm... Paraku klubialased teadmised Portugalist piirduvad kolme suuremaga (eelkõige põhjusel et teisi saab Euroopas nõnda harva näha, v.a. ehk Boavista aga nendegi CL\'i seiklusest juba päris palju aega möödas). Kuid Kesk-Portugali klubi, kel on muide väga hubane ja kena staadion, püüdleb Euroopasse? Või on nad tänavugi seal? Nõnda vähe ma siis tean sellest...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ethan
Ma ei küsinud seda norimise pärast, lihtsalt paljud nimed ei ütle mitte midagi. Pelgas nimi ei ütle ka seda, kas ta on Sinu arvates hea mängija või mitte. Selle kirjutamiseks ei peagi ju detailset analüüsi tegema ega tiimi shansse hindama. Teeks lihtsalt selle nimede jada \"arusaadavamaks\". Pikk jutt lühikeseks - ma loodan, et Sa leiad aega teha eelvaadet hooajale, eriti nendele klubidele, mille nimed ei ole Porto, Benfica või Sporting. Aga miks mitte ka neile
Hmm... spekuleerida näiteks Nacionali taktika üle - see võib huvitavaks kujuneda
Kui nüüd aus olla, ega ma seda norimiseks pidanudki. Küsimused/täpsustused/parandused juba iseenesest aretavad/arendavad teemat ja on sedasi igati teretulnud.
Kuid algne point oli lihtsalt tuua päevavalgele kahes, parajasti silma torkanus, klubis toimunut sisse-välja -liikumist, pikema lobata mängijatest ja ta omadustest. Palju atraktiivsem on teha (veiniklaasi ääres=rahus) eraldi korralik hooajaeelne sissejuhatus...vähemalt mu enda silmis see annab selgema üldpildi.
Samas peab ka mainima, et taoline teema, kus halvimal juhul kõik võib tunduda nagu pudru ja kapsad, on iseenda vang.
Leave a comment:
-
Ma ei küsinud seda norimise pärast, lihtsalt paljud nimed ei ütle mitte midagi. Pelgas nimi ei ütle ka seda, kas ta on Sinu arvates hea mängija või mitte. Selle kirjutamiseks ei peagi ju detailset analüüsi tegema ega tiimi shansse hindama. Teeks lihtsalt selle nimede jada \"arusaadavamaks\". Pikk jutt lühikeseks - ma loodan, et Sa leiad aega teha eelvaadet hooajale, eriti nendele klubidele, mille nimed ei ole Porto, Benfica või Sporting. Aga miks mitte ka neileAlgselt postitas Blue Rock
Üksikute mängijate detailseks analüüsiks ei leia nüüd vajadust, sest paljud suvised tehingud on veel tegemata. Kui augusti lõpus ostude-müükidega on ühele poole saadud, siis võib/võin teha meeskondadest hooajaeelse sissejuhatuse, kus spekuleerime taktikat, potensiaalseid võimalusi, tuleviku väljavaateid ja kõike sellega seonduvat....
Hmm... spekuleerida näiteks Nacionali taktika üle - see võib huvitavaks kujuneda
Leave a comment:
-
Osaliselt vigastuse tõttu samuti, kuid kindlat kohta algrivistuses ei suutnud ta kogu hooaja käigus millalgi kindlustada.Algselt postitas ethan
Kui mu mälu ei peta, oli ta möödunud hooajal taas vigastustest vaevatud, seega ehk natuke liialdad seekord.
Copy-paste meetodil neid asju tänapäeval tehaksegiOk, see on vist tehtud copy-paste meetodil, aga ehk tõhustaksid oma panust ning kirjutaksid, kes need mängijad on, sest ei mina ega enamus teisi lugejaid tea neist midagi. Lihtsalt selleks, et oleks midagi informeerivat lugeda
Sellised mängijad nagu Cedric Moukouri, Milton do O... kindlasti oled neid näinud, et neid mainid. Mis mulje jätsid?

Unustasin kiiruga mainida pallurite mängupositsioonid, et saada veidi ülevaadet, milliseid lülisid täiendatad on
Benfica: IN
MF Rui Costa (AC Milan)
MF Diego Souza (CR Flamengo)***
FW Manu (CF Estrela da Amadora)***
MF Kostas Katsouranis (AEK Athens FC)
MF Paulo Jorge (Boavista FC)
FW Nicolas Canales (Benfica B)
MF Bijou Davidson (Benfica B)
----------------------------
Maritimo: IN
DF Zé Gomes (Rio Ave FC)
DF Gregory (Gil Vicente FC)
MF Neca (Vitória Guimaraes)
FW Cedric Moukouri (RC Strasbourg)
DF Milton do O (Fluminense)
DF Fabio Santos (Paranaense)
MF Andre Barreto (Wisla Krakow)
FW Collins Mbesuma (Portsmouth)
FW Martin Prest: (Raith Rovers)
DF Dao Issou: (Toulouse)
FW Esteban Solari: (Apoel Nicosia)
Üksikute mängijate detailseks analüüsiks ei leia nüüd vajadust, sest paljud suvised tehingud on veel tegemata. Kui augusti lõpus ostude-müükidega on ühele poole saadud, siis võib/võin teha meeskondadest hooajaeelse sissejuhatuse, kus spekuleerime taktikat, potensiaalseid võimalusi, tuleviku väljavaateid ja kõike sellega seonduvat....
-BR-
Leave a comment:
-
Kui mu mälu ei peta, oli ta möödunud hooajal taas vigastustest vaevatud, seega ehk natuke liialdad seekord.Algselt postitas Blue Rock
Eelmisel hooajal Miccoli istus üpris palju pingil
Ok, see on vist tehtud copy-paste meetodil, aga ehk tõhustaksid oma panust ning kirjutaksid, kes need mängijad on, sest ei mina ega enamus teisi lugejaid tea neist midagi. Lihtsalt selleks, et oleks midagi informeerivat lugedaRui Costa (AC Milan)
Diego Souza (CR Flamengo)***
Manu (CF Estrela da Amadora)***
Kostas Katsouranis (AEK Athens FC)
Paulo Jorge (Boavista FC)
Nicolas Canales (Benfica B)
Bijou Davidson (Benfica B)
----------------------------
Zé Gomes (Rio Ave FC)
Gregory (Gil Vicente FC)
Neca signed (Vitória Guimaraes)
Cedric Moukouri (RC Strasbourg)
Milton do O (Fluminense)
Fabio Santos (Paranaense)
Andre Barreto (Wisla Krakow)***
Collins Mbesuma (Portsmouth)***
Martin Prest: (Nuorese)
Dao Issou: (Toulouse)***
Esteban Solari: (Apoel Nicosia)
Sellised mängijad nagu Cedric Moukouri, Milton do O... kindlasti oled neid näinud, et neid mainid. Mis mulje jätsid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ethan
Miccoli järgmiselgi hooajal laenul Benficas. Praeguses olukorras ilmselt ongi parem olla Benfica suguses tippklubis kui Itaalias, väheüllatav. Kindel põhitegija pealinna punase poole esindajatel.
Eelmisel hooajal Miccoli istus üpris palju pingil, peamiselt Nuno Gomezi tõttu, kes oli Koemani hierarhias kõrgemal pulgal. Nüüd, kui Santos on käsutaja rolli saabunud, asjad võivad muutuda. Kui vaadata lähemalt Benficas suve jooksul toimunut liikumist, siis tulijaid on olnud päris tublisti:
Rui Costa (AC Milan)
Diego Souza (CR Flamengo)***
Manu (CF Estrela da Amadora)***
Kostas Katsouranis (AEK Athens FC)
Paulo Jorge (Boavista FC)
Nicolas Canales (Benfica B)
Bijou Davidson (Benfica B)
***= tagasi laenult
...ja vastavalt Lissaboni uhkuse O Glorioso`ga on hüvasti jätnud järgmine kolmik:
Geovanni (Cruzeiro EC)
Azar Karadas (Brann)
Laurent Robert (UD Levante)
-----
Alati sümpaatne Maritimo on pannud enda meeskonna kapitaalremonti. Os Verde-Rubrosi särgi tõmbavad algaval hooajal selga sellised tegelased, nagu:
Zé Gomes (Rio Ave FC)
Gregory (Gil Vicente FC)
Neca signed (Vitória Guimaraes)
Cedric Moukouri (RC Strasbourg)
Milton do O (Fluminense)
Fabio Santos (Paranaense)
Andre Barreto (Wisla Krakow)***
Collins Mbesuma (Portsmouth)***
Martin Prest: (Nuorese)
Dao Issou: (Toulouse)***
Esteban Solari: (Apoel Nicosia)
***=laenuleping
Leave a comment:
-
Miccoli järgmiselgi hooajal laenul Benficas. Praeguses olukorras ilmselt ongi parem olla Benfica suguses tippklubis kui Itaalias, väheüllatav. Kindel põhitegija pealinna punase poole esindajatel.
Leave a comment:
-
Marítimo võtnud omale hooajaks laenule Collins Mbesuma Pompey\'lt. Hea mängija, kuid eks mängupraktikat vaja.
Ning Beira-Mar tõi aastaks Brasiiliast tagasi Euroopasse Jardeli, kuid mul on kahtlane tunne, et see nende tänavuse hooaja saatust positiivsemaks ei tee (kuigi tuleb mainida seda, et ma ei tea milline nende saatus olema saab).
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
avastasin siin UEFA lehelt, et Benfica jaoks polegi koik nii jama jargmisel aastal, saavad isegi 3.ringis CL-s alustada. Grupifaasis alustavad siis Porto ja Sporting
Leave a comment:
-
duubel jah. viimasel 10 minutil Setubal vasis ara ja ainult varavavaht paastis neid saunast, vottis 3-4 uks-uks olukorda ara. Portol oli jah Helton varavas. samas valjakul olid ikka tosised mehed enamusjaolt.
Leave a comment:
-
Minu meelest oli ka eelmine aasta see sama staadion. Peaks kuskil väiksemas linnas olema vist, aga võin ka eksida.:P Portol on ka mõned põhimehed puudu vist. Vähemalt vv Vitor Baia on pingil. Ja 1:0 Porto võitiski. Seega duubel. Nii liiga kui karikavõit neile see hooaeg.
Leave a comment:
-
karikale hetkel mangimas Porto ja Setubal. suht vordsete heitlus paistab vahemalt mangupildiliselt, Setubal isegi rundamas, sest hetkel seis 1-0 Portole. staadion on kuidagi imelik valitud ainult
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: