Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Portugali liiga ja koondis
Collapse
X
-
Sportingul käsil hetkel ajaloo üks hullemaid alguseid. Uus Belgia treener Vercauteren, kes on varemalt pikalt seotud olnud Anderlechtiga, tõi klubile hooaja 2. võidu liigas, kui just loetud minutid tagasi võideti Bragat.
-
Kindlasti mitte. Selleks on hoopis India rekordinternatsionaal Baichung Bhutia. (Inglismaal Bury'is)
Leave a comment:
-
Sunil Chhetri signs 2 year deal with Sporting Lisbon in top Portuguese League!
Esimene India jalgpallur Euroopas?
Leave a comment:
-
Njaa, minu viga, kaks skandinaavia riiki kellel olid teises alagrupi kohtumises samad tulemused, läks sassi.
Aga oleks võinud siis juba arutelusse rohkem panustada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Balian47 Vaata postitustSellessuhtes, et minule on siiamaani Portugali esitus turniiril väga meeldinud. Saksamaa vastu näidati head kaitset ja samas üritati ka rünnata, Rootsi vastu tuli see võit ja samuti Holland ju sisuliselt töövõiduga võideti. Mina isiklikult soovin neid küll finaalis näha. Ainuke nutune seis on neil selle tipuründajaga, sest Helder Postiga on ikka küll päris halba esitust näidanud hetkel, see nooruke Olivera võiks kohe algis olla. Ääred on nagu ikka maailmaklass koos Ronaltsi ja Naniga. Keskkaitse on soliidne, Bruno Alves on ju väga korralik kaitsja, ma ei saa aru miks ta kuskil kõrgemas liigas ei mängi.
Leave a comment:
-
Keegi Portugali koondise/liiga asjatundja viitsib ka midagi sisukat rääkida oma ootustest ja praegustest tulemustest seoses turniiriga?
Sellessuhtes, et minule on siiamaani Portugali esitus turniiril väga meeldinud. Saksamaa vastu näidati head kaitset ja samas üritati ka rünnata, Rootsi vastu tuli see võit ja samuti Holland ju sisuliselt töövõiduga võideti. Mina isiklikult soovin neid küll finaalis näha. Ainuke nutune seis on neil selle tipuründajaga, sest Helder Postiga on ikka küll päris halba esitust näidanud hetkel, see nooruke Olivera võiks kohe algis olla. Ääred on nagu ikka maailmaklass koos Ronaltsi ja Naniga. Keskkaitse on soliidne, Bruno Alves on ju väga korralik kaitsja, ma ei saa aru miks ta kuskil kõrgemas liigas ei mängi.
Leave a comment:
-
Os 23 eleitos de Paulo Bento:
Guarda-redes: Eduardo, Rui Patrício e Beto
Defesas: João Pereira, Fábio Coentrão, Bruno Alves, Rolando, Ricardo Costa, Pepe e Miguel Lopes
Médios: Raul Meireles, Miguel Veloso, João Moutinho, Ruben Micael, Carlos Martins e Custódio
Avançados: Nani, Ronaldo, Hugo Almeida, Quaresma, Varela, Postiga e Nélson Oliveira.
Leave a comment:
-
täna õhtul peaks nimekiri 23 mängijast tulemaAlgselt postitas Aramis Vaata postitustNii ja mis seis on koondisega. Mingid kandidaadid või midagi on EMi koondisesesse välja kuulutatud?
Leave a comment:
-
Nii ja mis seis on koondisega. Mingid kandidaadid või midagi on EMi koondisesesse välja kuulutatud?
Leave a comment:
-
ma küll pole 100% kindel ja ma ei näinud mängu, kuid mängu kommentaaridest tundub, et pigem tervitati veteranväravavahti Tiagot, kes ta välja vahetas ja sellega hooaja viimases mängus viimasel minutil hooaja esimese, samas ka siis viimase, mängu kirja sai. Tegu siis veteranväravavahiga, kes Sportingus juba 1995. aastast.Algselt postitas Epic Vaata postitustMis selle Rui Patricioga on, et ovotsioonide saatel Braga vastu välja vahetati? Lahkub klubist? Kuhu?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: