Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Portugali liiga ja koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    Sportingul käsil hetkel ajaloo üks hullemaid alguseid. Uus Belgia treener Vercauteren, kes on varemalt pikalt seotud olnud Anderlechtiga, tõi klubile hooaja 2. võidu liigas, kui just loetud minutid tagasi võideti Bragat.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Kindlasti mitte. Selleks on hoopis India rekordinternatsionaal Baichung Bhutia. (Inglismaal Bury'is)

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Sunil Chhetri signs 2 year deal with Sporting Lisbon in top Portuguese League!

Esimene India jalgpallur Euroopas?

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Hoopiski ütles "Para ti"

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Merci, Messi või mingi 3s variant.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Musi messile?

Leave a comment:

• Balian47
    replied
    Njaa, minu viga, kaks skandinaavia riiki kellel olid teises alagrupi kohtumises samad tulemused, läks sassi.

Aga oleks võinud siis juba arutelusse rohkem panustada.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
    Sellessuhtes, et minule on siiamaani Portugali esitus turniiril väga meeldinud. Saksamaa vastu näidati head kaitset ja samas üritati ka rünnata, Rootsi vastu tuli see võit ja samuti Holland ju sisuliselt töövõiduga võideti. Mina isiklikult soovin neid küll finaalis näha. Ainuke nutune seis on neil selle tipuründajaga, sest Helder Postiga on ikka küll päris halba esitust näidanud hetkel, see nooruke Olivera võiks kohe algis olla. Ääred on nagu ikka maailmaklass koos Ronaltsi ja Naniga. Keskkaitse on soliidne, Bruno Alves on ju väga korralik kaitsja, ma ei saa aru miks ta kuskil kõrgemas liigas ei mängi.

Leave a comment:

• Balian47
    replied
    Keegi Portugali koondise/liiga asjatundja viitsib ka midagi sisukat rääkida oma ootustest ja praegustest tulemustest seoses turniiriga?

Sellessuhtes, et minule on siiamaani Portugali esitus turniiril väga meeldinud. Saksamaa vastu näidati head kaitset ja samas üritati ka rünnata, Rootsi vastu tuli see võit ja samuti Holland ju sisuliselt töövõiduga võideti. Mina isiklikult soovin neid küll finaalis näha. Ainuke nutune seis on neil selle tipuründajaga, sest Helder Postiga on ikka küll päris halba esitust näidanud hetkel, see nooruke Olivera võiks kohe algis olla. Ääred on nagu ikka maailmaklass koos Ronaltsi ja Naniga. Keskkaitse on soliidne, Bruno Alves on ju väga korralik kaitsja, ma ei saa aru miks ta kuskil kõrgemas liigas ei mängi.

Leave a comment:

• jürks
    replied
    Mis toimub mehed? Ronaldo, Pepe...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas üllatusi on?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Os 23 eleitos de Paulo Bento:

Guarda-redes: Eduardo, Rui Patrício e Beto

Defesas: João Pereira, Fábio Coentrão, Bruno Alves, Rolando, Ricardo Costa, Pepe e Miguel Lopes

Médios: Raul Meireles, Miguel Veloso, João Moutinho, Ruben Micael, Carlos Martins e Custódio

Avançados: Nani, Ronaldo, Hugo Almeida, Quaresma, Varela, Postiga e Nélson Oliveira.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    Nii ja mis seis on koondisega. Mingid kandidaadid või midagi on EMi koondisesesse välja kuulutatud?
    täna õhtul peaks nimekiri 23 mängijast tulema

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Nii ja mis seis on koondisega. Mingid kandidaadid või midagi on EMi koondisesesse välja kuulutatud?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Mis selle Rui Patricioga on, et ovotsioonide saatel Braga vastu välja vahetati? Lahkub klubist? Kuhu?
    ma küll pole 100% kindel ja ma ei näinud mängu, kuid mängu kommentaaridest tundub, et pigem tervitati veteranväravavahti Tiagot, kes ta välja vahetas ja sellega hooaja viimases mängus viimasel minutil hooaja esimese, samas ka siis viimase, mängu kirja sai. Tegu siis veteranväravavahiga, kes Sportingus juba 1995. aastast.

Leave a comment:

Working...
X