320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PSV Eindhoven

Collapse
This topic has been answered.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    26 voorus suudeti võõrsil alistada Utrecht Zahavi väravast 1:0. Söödu andis Gakpo, kes oli kindlasti ka mängu parim PSV poolel. Avapoolajal oli selgelt külalispunt domineriv ja Obispol ning Gakpol olid head võimalused skoor avada kuid Utrechti kiiper Fabian de Keijzer päästis mõlemal korral kodupundi. Teisel poolajal suudeti mänguline paremus maksma panna kui Gakpo terava söödu 5 kasti realiseeris Zahavi. Veel oli paar poolvõimalust skoori kasvatada, kuid ka võõrustajetel olid omad śansid, mis takerdusid õnneks Drommeli heade tõrjete taha.

    Täna anti puhkust Maduekele ning pingilt alustas Veerman. Peale kerget haiguspuhangut sai täna mänguminuteid Boscagli ja loodetavasti on ta Kopenhaagenis peetavas kordusmängus algkoosseisus. Ehkki ka Ajaxil tuli selle vooru võit Cambuuri õle raskelt, siis ometi on vahe nendega endiselt kaks silma. Järgmises voorus võõrustab PSV Fortunat ning Ajax De Klassikieri raames Feyenoordi.
    Wij komen terug met de cup in de hands

    Kommentaar


      Kas Gakpo võib olla uus paremajalgne Robben või jääb seal ikkagi talenti väheks? Viimased 3 aastat pildis olnud ja tänavu arengus sammu edasi teinud. Paistab vaid ajaküsimus, millal suurematesse liigadesse läheb.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

      Kommentaar


        Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Kas Gakpo võib olla uus paremajalgne Robben või jääb seal ikkagi talenti väheks? Viimased 3 aastat pildis olnud ja tänavu arengus sammu edasi teinud. Paistab vaid ajaküsimus, millal suurematesse liigadesse läheb.
        Suuremasse liigasse võib ta kindlasti pääseda, kuid Robbeniga võrdlus on kindlasti liig. Arjen oli ja on hoopis teisest klassist naturaalne talent (minu jaoks läbi aegade paremuselt teine Hollandi vutimees peale Cruiffi järel). Gakpost ehk võib tulla samaväärne pallur teise endise PSV kasvandiku Memphisega, kuna erinevalt temast on Gakpol parem töömoraal ja peas tundub ka natuke rohkem asjad paigas olema, kui vaid tihedad vigastused karjääri segama ei hakkaks.
        Wij komen terug met de cup in de hands

        Kommentaar


          Kordusmäng FC Kopenhaageni vastu oli ilmselt selle hooaja parim esitus üldse eurosarjades. 4:0 ülikindel võit Skandinaavia suurima klubi üle. Skoorisid Zahavi (2 korral, Götze ja Madueke. Neist Götze ja Zahavi teise värava eeltöö oli kaunis. Esimesel puhul Maxi hiilgav tsenderdus vv ja Götze vahele, kui Mariol jäi paarilt meetritlt vaid jalg pallile vastu panna, et see võrku suunata. Teisel puhul eelnes väravale ilus kombinatsioon Götze, Veermani ja Doani vahel, mille Eran perfektselt realiseeris. Esimese ja neljanda värava puhul oli oma roll ka Kopenhaageni vv mõnevõrra ebaõnnestunud tõrjetööl.

          Drommel ei pidanud sisuliselt ainsatki tõsiselt päästvat tõrjet tegema ning ka kaitseliin oli erinevalt nädala tagusest esitusest igati tasemel. Ainus tõrvatilk meepotti oli Gakpo järjekordne vigastus, kui talle üsna jõhkralt sisse sõideti ning Veerman teda asendama toodi. Õnneks on liigas pühapäeval vastaseks Fortuna ja siis tuleb kahe nädala pikkune paus liigas seoses koondise mängudega. Ehk selle aja jooksul suudab ta mängukõlbulikuks saada.

          Homme toimub veerandfinaalide loosimine.
          Wij komen terug met de cup in de hands

          Kommentaar


            Loosiõnn just eriti armuline polnud. Leicester vastaseks ja kui õnnestub rebased alistada, siis poolfinaalis tuleks opponent paarist Bodö Glimt-AS Roma. Feyenoordil seevastu veerandfinaalis vastaseks Slavia Praha ja poolfinaalipartner tuleks mängust PAOK-Marseille.
            Wij komen terug met de cup in de hands

            Kommentaar


              27 voorus jätkus hea seeria kui kolmas mäng järjest hoiti oma puur puhtana. Seekord alistati kodus Fortuna 5:0 (skoorisid Max, Doan, Zahavi, Bruma ja Vinicius). Gakpo ei saanud kaasa teha kuna neljapäeval vigastuse saanuna pole ta ilmselt mõnda aega mängukõlbulik. Kuna Ajax sai täna üsna raske võidu De Klassikieri raames Feyenoordi üle 3:2 olles kaks korda kaotusseisus, siis tähendab see seda, et vahe nendega on endiselt kaks silma. Nüüd tuleb sisse kahe nädala pikkune paus seoses koondise mängudega. Peale seda tuleb aga kohe üsna keeruline mäng Grolsch Vestel Twente vastu, kes on viimasel ajal head minekut näidanud ja seoses Feyenoodi kaotusega on Enschede klubi hetkel neljandal kohal, kuid jääb Rotterdami satsist maha vaid 1 punktiga. Loodetavasti on selleks ajaks Gakpo mänguvalmis ja aprilli alguseks pidi väidetavalt operatsioonist taastuma ja mängukõlbulikuks saama ka keskkaitsja Ramalho, kes oli enne vigastust kindlasti parim keskkaitsja senise hooaja jooksul PSV ridades.
              Wij komen terug met de cup in de hands

              Kommentaar


                Täna ametlik kinnitus uudisele, mis oli juba eelmisel nädalal küpsemas. Nimelt sõlmis klubi 3 a lepingu senise Jong PSV peatreeneri Ruud van Nistelrooij-ga alates 2022-2023 hooajast. Tema abitreeneriks saab endine PSV peatreener Fred Rutten ning assistentideks saavad Andre Ooijer (kes on ka praegu selles ametis) ning Willem II-st tuuakse hispaanlane Javier Rabanal.

                Iseenesest on muidugi tore, et endine klubi mängija ja PSV DNA-ga legend saab selle võimaluse nagu 4 a eest analoogselt talitati Mark van Bommeli puhul. Loodetavasti osutub Ruudi treeneriperiood edukamaks kui oli MVB-l. Mis teeb natuke skeptiliseks on asjaolu, et kõrgemal tasemel napib siiski mehel kogemust ja kohe asuda PSV 1 etteotsa on päris kõva press ja surve tema jaoks. Varasemalt on selle tee läbi teinud ka endised klubi tippmängijad lisaks MVB-le ka Phillip Cocu. Neist viimasel oli esimene hooaeg ikka väga hädine kuid hiljem suutis võita 3 meistritiitlit. Just tema nimi käis ka pikalt meediast läbi võimaliku Schmidti järglasena, kuid juhtkond loobus sellest plaanist. Kuna Peter Bosz on Lyonis kinni ja Ronald Koeman asub peale mm-i Hollandi koondist juhendama, siis ilmselt soovis PSV juhtkond võimalikult kiiresti jõuda uue treeneri osas selgusele. Ise oleks panustanud nt. AZ-i praegusele treenerile Pascal Jansenile, kes muuseas on 2013-2018 PSV-s noorte satse juhendanud ja viimasel kahel hooajal üsnagi hästi ka Alkmaari klubi juhendamisega hakkama saanud. Ülendamine subtop klubist tippklubisse oleks igati loogiline, kuid ilmselt John de Jong ja Toon Gerbrands ei näinud teda selle kohal kasvõi ühe kandidaadina.

                Lisaks treenerivahetuse uudisele tuli üks meeldiv sõnum ka Philips Stadioni osas, kuna Hollandi vanim jalgpalliajakiri Voetbal International hääletas PSV kodu parimaks staadioniks Hollandis. Silmas peeti asukohta, logistikat, inventari jms. kriteeriumeid.




                Wij komen terug met de cup in de hands

                Kommentaar


                  25 minutiga 0-3 taga Twente vastu. See käis kuidagi kiiresti.

                  Kommentaar


                    28 voorus mängiti Grolsch Vestel 3:3 viiki Twentega. Esimene poolaeg oli vist küll selle hooaja üks halvimaid. 25 minutiks oldi 0:3 taga, neist kahe esimese värava puhul Drommeli tegevus jättis küll soovida. Lisaks VAR tühistas Breneti värava, mis oli käega löödud ning korra lõi Twente ka posti. Veermani kaunis värav tõstis natuke tuju, kuid üldiselt oli see poolaeg dramaatiline. Üle pika aja olid täna olukord, kus sisuliselt kõik mängijad olid vähemasti pingil olemas. Vigastustest olid tagasi Gakpo, Romero ja Ramalho.Neist esimene ja kolmas sekkusid teise poolaja alguses ka mängu.

                    Gakpo sekkumine oli edukas kui 52 minutil lõi ca 20 meetrilt iluvärava. Korra veel sahistas ta Unnerstahli kaitstud puuri, kuid enne fikseeriti suluseis. Peale seda oli Twentel ülihea võimalus teha mäng lõplikult ära kui Vlap ca 5 meetrilt lõi latti. Poolaja lõpus surus PSV tormilisel, et viigiväravat püüda ja Madueke oli selle löömisel lähedal virutades lähilöögi posti, sealt tagasi põrkunud palli lõi Gakpo omakorda värava suunas kuid endine PSV vv Unnerstahl tegi imetõrje.

                    Viik siiski sündis üleminuteil kui üks väheseid eksimusi Unnerstahlilt, mil paiskas kauglöögi ohtlikult 16 kasti õhku, kus Boscgali suutis teda ennetada ja peaga palli tühja võrku suunata. Täna oli Twenet ridades kolm endist Eindhoveni klubi mängijat ja kõik üsnagi nähtavas rollis (Unnnerstahl, Brenet ja laenul olev Sadilek). Kui Unnerstahl müüdi Enschede pundile, siis sealt omakordi osteti Drommel, kes kindlasti andis jutumärkides taas oma panuse, et punkte kaotada. Oma 10-12 punkti on sel hooajal kaotatud just tema kehva tõrjetöö tulemusel. Kindlasti positsioon, mille asendamist suvel tasuks kaaluda.

                    Kuna Ajax võitis Groningeni, siis kärises vahe taas 4 silma peale ja pigem tundub meistritiitli püüdmine järjest ebarelistlikum. Tugevatest vastastest tuleb veel vastamisi minna võõrsil Feyenoordiga, seevastu Ajaxil keerulisemad vastased võõrsil AZ-i ja Vitessega.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

                    Kommentaar


                      Conference League esimeses veerandfinaalis mängiti King Power Stadionil väravateta viiki Leicester Cityga, mis on kindlasti positiivne resultaat. Mänguliselt oli üsna võrdne mäng, kus avapoolajal dikteeris pigem kodupunt ja teisel külalised. Parim võimalus PSV poolel oli kohe mängu alguses kui Götze oli 1-1 olukorras Schmeicheliga, kuid taanlane pareeris Mario löögi. Nii head võimalust enam Eindhoveni klubi ei suutnudki luua. Teisel poolajal oli üsna vaieldav olukord kui Gakpo tõmmati 16 kastis maha, kuid kohtunik seal määrusterikkumist ei näinud. Leicesteri poolel olid parimad võimalused avapoola lõpus kui algselt Iheanacho lükkas 1-1 olukorras Mvogoga palli meetri jagu mööda ja natuke hiljem lõi Barnes latti.

                      Mvogo oli väravas täna tubli. Ilmselt Schmidt otsustas vv vahetuse teha Twente mängu baasil, kui Drommeli hingele jäi kaks väravat. Kõrgete pallide püüdmisel oli Mvogo kindel ja tegi ka paar head tõrjet. Ilmselt jätab Roger mehe nüüd edaspidi ka postide vahele, mis arvestades otsustavaid mänge lähiajal on mõistlik lahendus.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

                      Kommentaar


                        29 voorus alistati kodus Waalwijk Veermani ja Tete väravatest 2:0. Viis tavapärast põhimeest (Zahavi, Götze, Madueke, Sangere ja Gakpo) jäid seekord pingile ja peale Götze liitusid nad vahetusest teisel poolajal. Algrivistuses said võimaluse Bruma, Vinicius, Vertessen, van Ginkel, Neist esimene oli avapoolajal väga aktiivne ja suutis luua 4-5 head võimalust, millest pidanuks küll 1-2 ära lööma. Avaväravale tegi eeltöö hoopis van Ginkel, kelle tsenderdus oli mõeldud Viniciuse peale, kui vastane edestas teda ja suunas peaga palli vabasse tsooni, kus Veerman sai rahulikult RKC väravaraamidesse pommlöögi suunata.

                        Teisel poolajal oli ka teatud võimalusi peale Tete värava (millele andis assisti Vinicius), kuid sedavõrd ohtlikke ei suudetud tekitada kui avapoolajal. RKC sahistas korra ka Mvogo väravavõrku, kuid kohtunik nägi seal nappi suluseisu. Seega minimaalsete pingutustega saadi 3 silma tabelisse. Üsna loogiline käik Schmidtilt seekord arvestades järgmisel nädalal ees seisvat kahte üliolulist matśi. Neljapäeval võõrustatakse kodus Conference liiga kordusmängus Leicesterit ja pühapäeval toimub Rotterdamis KNVB karikafinaal Ajaxi vastu. Kuna Ajax sai eile raske võidu Sparta üle, siis on vahe nendega endiselt 4 punkti.
                        Wij komen terug met de cup in de hands

                        Kommentaar


                          Ülimalt kahju. Kōik vōimalused olid olemas aga jah… Nüüd siis lootused Feyenoordile.

                          Kommentaar


                            1:2 siis kaotus kodus Leicesterile ja selleks hooajaks on Euroopa mängudega finito. Ei saaks öelda, et inglise sats edasipääsu ei väärinuks vaadates kasvõi transfermarkti andmeid klubide mängijate rahalise väärtuse osas (Leicester 514 mlj eurot vs PSV 160 mlj). Täna oli siiski kodupundil võimalusi see mäng ka enda kasuks kallutada. Vähemalt 4 ülihead võimalust suudeti siiski tekitada. Götzel kohe mängu algul supervariant nagu avamänguski kui 1-1 olukorras ei suutnud Schmeichelit üle mängida. Õnneks peale seda Zahavi suutis terava nurga alt Götze söödu realiseerida ja taanlase alistada. Avapoolajal oli veel üks olukord, kus VAR-i olemasolul võinuks kaaluda seda kui Götze tsenderdus lendas vastu Pereira kätt, aga prantslasest kohtunik ei näinud seal midagi.

                            Teise poolaja alguses oli Gakpol hea võimalus, kuid võinuks olukorda paremini lahendada ja sööta Eranile, kes oli paremas positsioonis ja Gody enda löök polnud siiski piisavalt ohtlik Schmeichelile. Veermani kauglöök võttis ohtliku rikośeti kellegi vastaste jalast ja läks napilt Leicesteri postist mööda. Parim moment PSV jaoks teisel poolajal oli aga taas värava löönud Zahavil kui ca 5 meetrilt ei suutnud vabana olles peaga palli võrku suunata. See oli ka ilmselt pöördepunkt kui võinuks mängu saatuse otsustada. Peale seda olukorda valitses Leicester selgelt mängu ja lõi järjest ohtlikke olukordi, kus mitmel puhul Mvogo päästis halvimast. Ometi kahel korral mängiti Eindhoveni kaitse just vasakult äärelt üle ja Maddison ning Pereira lõid sealt sektorist vabalt olles väravad. Just eile tuli teada Boscagli vigastusest, kes sellel positsioonil olnuks tähtis lüli. Teine oluline puuduja oli Madueke, kes ilmselt ka sai mingi vigastuse, et isegi pingil täna ei asunud.

                            Kui vaadata selle eurohooaja kõiki kahemängulisi allajäämisi, siis tulid need eranditult sellist riikide satsidelt, kes on Hollandist koefitsentide rankingus kõrgemal. Benfica, Real Sociedad, Monaco ja Leicester. Kõigi vastu suudeti üks mäng viigistada, aga teine kaotati, kusjuures nii Benfica, Monaco ja Leicesteri vastu tuli see kaotus ühe väravaga. Peale 2010-2011 hooaega jõuti esmakordselt Euroopas veerandfinaali, kuid teisalt oleks just Conference Liiga see koht, kus kõrgetele kohtadele mängida.

                            Pühapäeval karikafinaal Ajaxi vastu ja teine võimalus sel hooajal üldse mingi karikas võita peale Superkarika võitmist, sest meistritiitel tundub ikkagi üsna ebareaalne.
                            Wij komen terug met de cup in de hands

                            Kommentaar


                              Palju ōnne! Oli ilus finaal!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                                Palju ōnne! Oli ilus finaal!
                                Aitüma! Teadlikult ma finaali otse ei vaadanud ja kommentaaride ning ühe 10 minutilise highlightsi põhjal oli tõesti tuline andmine.

                                Avapoolaeg oli selgelt Ajaxi käes kui Gravenbergh lõi kaugelt värava, kus Mvogol oli keeruline seda palli nurgast pareerida. Ühe värava võttis Ajaxilt ära VAR (Mazzraoui koll). Hiljem leiti Brobbeyl löögi olukorras nappp suluseis. Üks diskussioone tekitanud episood oli Tadici mahatõmbamine Veermani poolt 16 kastis, kus ta innukalt karistuslööki nõudis. Makkelie otsustas sealt viga mitte fikseerida, kuigi olukord oli üsna 50-50. Ilmselt ei tahtnud või ei julgenud seda otsust teha.

                                Teine poolaeg eriti selle algus oli PSV poolelt väga hea kui tuldi algselt mängu tagasi Guti peaga löödud värava abil, kui tsenderdus lendas vahetult meestemüüri taha ja sealt mehhiklasel õnnestus kaitsjaid ennetada. Mõni minut hiljem karistas Gakpo ära Martinezi valesöödu, kui esmalt lõikas argentiinlase passi ja liikus 16 kasti poole, kus ilusa kauglöögi Stekelenburdile püüdmatult nurka lõi.

                                Mõni minut hiljem sahises Mvogo väravavõrk, (Klaassen) kuid seal oli taas Brobbey napilt sulus, mille VAR ära fiskeeris. Teise poolaja lõpusas oli vahetusest sekkunud Brumal paar momenti,kuid enam väravavõrgud ei sahisenud.

                                PSV poolelt hinnati parimaks Sangare, kes valitses keskvälja ning ka Gakpo esitus oli seekord korralik, kui suutis tugeva vastase vastu individuaalse soorituse läbi mängu saatuse otsustada. Sel hooajal on suudetud kaks karikat (mõlemad Ajaxi vastu) võita-superkarikas ja päris karikas. Kindlasti kiitmist väärt, eriti kui see tuleb suurima konkurendi vastu. Teisalt meistritiitel on hetkel käeulatusest väljas. Samas praeguse Ajaxi koosseisu vaadates on nende kahe väiksema karika võitminegi kordaminek.

                                Kas need karikad jäävad Schmidti jaoks ainsateks trofeedeks PSV-d juhendades või mitte selgub lähima kuu jooksul? On ka juba selgunud sakslase uus töökoht uueks hooajaks, milleks on Benfica.

                                Väike fotogalerii ka tänase võidu illustratsiooniks. Peale 10 aastat võideti KNVB Beker ja seda 10 korda ajaloos.

                                Wij komen terug met de cup in de hands

                                Kommentaar

                                Working...
                                X