320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PSV Eindhoven

Collapse
This topic has been answered.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Kuidas Simons PSV eest on esinenud? PSG hoiab tal kiivalt silma peal, kuna miskine eelisõigus tema tagasiostmisel väidetavalt.
    Hästi. 19 aastase nooruki kohta on tema esitused kvaliteetsed. Tänagi kaks kolli ja Gakpo järel (9) on ta 8 löödud väravaga Eredivisie topscorerlistis teisel kohal. See nädal on Hollandi meedia ka seda tagasiostu klauslit arutanud ja ilmselt peale seda hooaega võib see ka realiseeruda.
    Wij komen terug met de cup in de hands

    Kommentaar


      Algselt postitas midfielder Vaata postitust

      Hästi. 19 aastase nooruki kohta on tema esitused kvaliteetsed. Tänagi kaks kolli ja Gakpo järel (9) on ta 8 löödud väravaga Eredivisie topscorerlistis teisel kohal. See nädal on Hollandi meedia ka seda tagasiostu klauslit arutanud ja ilmselt peale seda hooaega võib see ka realiseeruda.
      Prantuse meedias võeti ka seda teemat üles ning väideti, et Simonsil on soovi korral võimalus liituda PSG eest fikseeritud summa (umbes 12M€ eest). Samas ma loodan, et ta nii pea ei liitu ka, sest PSV's tundub tema jaoks soodne keskkond arenguks olemas olevat.
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        EL edasilükatud 2 vooru mängus alistuti võõrsil Arsenalile 0:1. Kaotus oli ka teenitud, sest mängupildi ja muude statistiliste näitejate alusel oli Premier League liider parem sats. Taktikaline plaan oli ettekavatsetult minna kaitsvalt pallima ja üsna pikalt suudeti taga nulli ka hoida, kuni 70 minutil Xhaka Benitezi selja taha palli saatis. Paljuski oli argentiinlasest kiipri head tõrjed ka põhjuseks, miks suudeti skoori mõttes mängus sees olla.

        Olulisi väravavõimalusi PSV-l polnud, hästi sekkus üle pika aja vigastusest naasnud Madueke ja ka Luuk de Jong. Kahjuks ei suutnud nad Arsenali vv-i Matt Turnerit tõsisele proovile panna. Arvestades asjaolu, et tegemist on selle hooaja selgelt kõige tugevama opponendiga, kellega seni mängitud. Järgmisel neljapäeval võõrustatakse kodus Arsenali ja rahul võiks olla kasvõi viigiga ja loota, et Zürich alistaks kodus Bodö Glimti, siis oleks teine koht grupis kindlustatud. Lisaks Maduekele ja Luukil naases vigastuspausilt ka Mauro Junior, kuid temale mänguminuteid ei jagunud.
        Wij komen terug met de cup in de hands

        Kommentaar


          Ilmselt vara küsida - aga kuidas sa tunned tiimi minevat Norra polaarjoonele. Bodo ei ole kodus kindlasti mingi ülesõidetav sats,
          "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

          Kommentaar


            Algselt postitas -21- Vaata postitust
            Ilmselt vara küsida - aga kuidas sa tunned tiimi minevat Norra polaarjoonele. Bodo ei ole kodus kindlasti mingi ülesõidetav sats,
            Kõik sõltub, milliselt tabeliseisult sinna minnakse. Võib olla piisabvaid viigist, et teine koht grupis garanteerida. Samas on kolm olulist põhimeest nüüd vigastustest mängiukõlbulikuks saanud (Luuk, Madueke ja Mauro Junior) ning see annab kindlasti enesekindlust. Pigem arvan, et Bodö mäng on üks paljude seast, sest lähinädalatel on lisaks euromängudele koduliigas tulemas kaks väga tähtsat mängu Ajaxi ja AZ-i vastu.
            Wij komen terug met de cup in de hands

            Kommentaar


              10 voorus saadi Euroborgil piinlik 2:4 kaotus tabeli 16 satsilt Groningenilt. Oli üks väga kummaline mäng. Kui juba siin paari kindla võiduga tundus, et see septembri lõpu ebastabiilsus on kadumas, siis paraku on see tagasi. Täpselt nagu koopia 0:3 pakist Cambuurile.

              Kuni 40 minutini oli Til-il kaks ülihead võimalust skoorida nii jala kui peaga, kuid paraku ei saanud hakkama ja siis nagu välk selgest taevast lõi Groningen Obispo jämedat viga ära kasutades esimese. Kuigi Benitez suutis esimese palli tõrjuda, siis teist enam mitte kuna polnud kedagi meest markeerimas. Kohe peale seda oli VAR-i olukord, kus Max väidetavalt mängis käega,kuid kohtunik Higler halastas ja pendlit ei andnud. Siis tuli kohe 2:0 otse nurgalöögi järgsest olukorrast, kus peaga lasti vabalt vastane lööma. Jällegi oli Obispo see, kes ei suutnud meest katta. Ja mõni minut hiljem tuli ootamatust vasturünnakust 3:0. Seda vaid 5 minutiga. Sangare küll suutis üleaja minutitel ühe tagasi lüüa, aga mäng oli lastud väga valesse voolu jooksma.

              Teisel poolajal tõi RVN järjest sisse vigastustest paranenud Madueke, Luuki ja Mauro Juniori neist de Jong oli kindlasti kõige suurema kasuteguriga lüües korra latti ja ühe tema löögi tõrjusid vastased otse väravajoonelt. Til suutis oma esimese poolaja ebaõnnestumise tasa teha väravaga kui lähedalt lõi peaga 2:3. Enne seda oli veel Gakpo löönud peaga latti. Ja ega Groningen ka just abitu olnud. Benitez pidi tegema enne lõppu hiilgetõrje kui ca 5 meetrilt tõrjus löögi. Paraku viimasel minutil ei suutnud tema ka päästjaks osutuda kui vastased lõid ikka neljanda.

              Täiesti häbiväärne kaotus nagu ka Cambuurilt saadu. Kuna Ajax alistas RKC, siis rebenes vahe neljale silmale, Feyenoord ja AZ ei suutnud võitu võtta ja seeläbi jäädi tabelis siiski teiseks, aga parem vv annab Feyenoordi ees eelise.

              Ilmselgelt on RVN surve all, sest lähinädalatel on ees mitu väga olulist mängu nii euroopas kui koduliigas ja sealt libastumist ei saa lubada. Kui eurosarjas on edasipääs igal juhul teenitud (kas EL-s või Conference Liigas), siis 6 novembril tuleb sõita külla Ajaxile ja sealt kaotusega naasmine muudaks olukorra Ruudile veel problemaatilisemaks. Huvitaval kombel on just praegu saadaval Bosz, kes teatavasti oli kevadel enne RVN treeneriks määramist klubi juhtkonna esimene valik, aga siis oli ta Lyonis veel kinni. Nii, et lähiaeg võib teoreetiliselt tekitada olukorra, kus treneerivahetus võib isegi kõne alla tulla. Klubi ise küll mingit ametlikku steitmenti pole teinud, aga selge on see, et press üha kasvab praeguse lootsi suhtes kuna 9 kaotatud punkti ja 18 sisselastud väravat 11 vooruga on väga kasin esitus. Vaid viis Eredivisie klubi on rohkem endale lüüa lasknud.

              Wij komen terug met de cup in de hands

              Kommentaar


                EL 5 vooru mängus suudeti teha imet-2:0 kodusel murul alistati Premershipi liider Arsenal! Kuna viimase mängu taustal oli meeleolu üsna kehv ja erilisi ootusi tänase matśi eel polnud, otsustasin hoopis teha pikema rattatiiru sel ajal. Kui poolaja lõpus piilusin telefonist seisu, vaatas vastu üllatav info. Kaks VAR-i poolt tühistatud väravat nii Gakpo kui Xavi Simmonsi kollid võeti ära seoses suluseisuga. Arsenalil oli üks väga hea võimalus avapoolajal ja Benitez pidi ka sekkuma.

                Teisel poolajal sekkus mängu Luuk ning Madueke ja Mauro Junior. Ei tulnud kaua oodata kui de Jong tõestas oma väärtust ja andis hea söödu Veermanile, kes täiesti vabalt olles lõi vasakuga 16 kasti lähedalt tagumisse nurka 1:0. Mõned minutid möödusid ja Gakpo antud korneri realiseeris Luuk peaga ka ise ise väravaks-2:0. Kuna avapoolaja kahest tühistatud väravast oli vähe ja kolmaski löödud värav tuli samamoodi nullida kui Sangare hea tsenderduse lõi Ramsdale-i selja taha Gakpo. Paraku oli oma meetri jagu sulus. Mängu lõpupoole oli üks hea variant veel Arsenalil kuid seis enam ei muutunud. Mitmete statistiliste näitajate alusel olid külalised paremad kuid löökide arvus osas väravapostide vahele edestati Arsenali 5-3, kui maha võtta tühistatud kollid, siis sisuliselt kõik postide vahel suunatud löögid leidsid tee võrku. Harvaesinev tulemuslikkus.

                Kuna Bodö Glimt kaotas Zürichile, siis on vahe nendega kuus punkti ja seega teine koht on grupis kindel. Teoreetiliselt on võimalus ka grupivõitu püüda kuid see tundub siiski keeruline, mis eeldab Arsenali-Zürichi viiki ja ise vaja võita Glimti, kuna omavahelises mängus edestati Londoni satsi.

                Üsna tähendusrikas on ka fakt, et eurosarjas oli see esimene mäng sel hooajal kui suudeti taga nulli hoida. Koduliigaski on selliseid mänge olnud vaid paar. Ei tea kas mingit rolli mängis selles ka Obispo pingile jätmine ja tema asendamine Braithwaite-iga. Muidugi tänase mängu tärnid lähevad eelkõige Xavi Simmonsile, Gakpo, Luuk-ile ja ka Veermanile. Nüüd võõrustatakse pühapäeval koduliigas NEC-i ja seal loomulikult ei saa mingit muud tulemust eeldada kui võitu.
                Wij komen terug met de cup in de hands

                Kommentaar


                  Kadestan seda head emotsiooni, mis sul vōis olla peale lōpuvilet

                  Kommentaar


                    12 voorus saadi üsna kerge võidu NEC-i üle 3:0. El Ghazi, de Jong ja Madueke tegid skoori. Ühe värava võttis taas ära VAR (de Jongi peaga löödud kui eelnevalt oli fikseeritud sulg) ning ühe algselt antud pendla tühistas kohtunik kuna taas eelnevas episoodis oli suluseis. Seekord sai Luuk kohe algkoosseisu peale ja igati loogiliselt oli tema üks võtmemängijaid koos Gakpo ja Xavi Simmonsiga, kel mõlemal seekord skoorida ei õnnestunud. Obispo sai seekord võimaluse algkooseisus ja Branthwaite alustas pingilt. Hiljem sekkus vahetusest. Tabelis jõuti otse Ajaxi selja taha, kuid neil on üks mäng varus, kuna Vitesse vastu peetakse mäng 9 novembril. Järgmises voorus toimubki De Topper Amsterdamis, aga enne seda sõidetakse polaarjoone taha kui EL viimases grupifaasi mängus pallitakse Bodö Glimtiga.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

                    Kommentaar


                      EL viimases voorus alistati võõrsil Bodö Glimt 2:1. Avavärav tuli Ki Hoeveri pealöögist, mis sai vastase peast rikośeti ja lendas võrku. Teise kolli vormistas kiire kontra näol Bakayoko, kes realiseeris El Ghazi hea söödu. Kahjuks ei suudetud nulli hoida ja üleaja viimasel minutil lasti endale ikkagi üks sisse.

                      Kuna pühapäeval on ees ootamas De Topper Ajaxiga, siis RVN pani täna välja üsna eksperimentaalse koosseisu, kus sisuliselt 8 põhimeest ei alustanud (Mauro Junior, Sangare haiged, Guti, Xavi Simmons, Gakpo, Benitez, Ramalho ja Mwene alustasid pingil). Vaid de Jong, Veerman ja Madueke olid tavapärastest algelftali meestest platsil kuid kõik nad vahetati hiljem ka välja. Maduekel oli hiilgav võimalus ka 3:0 lüüa kuid ei suutnud 1-1 olukorda realiseerida ja lõi otse kiiprile sülle.

                      Kui vaid oleks esimeses voorus sama vastase vastu viitsitud pingutada, et kolm silma võtta oleks täna võetud grupivõit Arsenali ees, sest üldine vv oli PSV-l selgelt parem +11 vs +5 ning ka omavahelistes mängudes oldi edukam 2:1. Nüüd tuleb oodata esmaspäeva kui loositakse play-out ringi vastane, kes tuleb CL kolmanda koha omanike seast va Ajax, kuna sama riigi satse kokku ei loosita esimeses play-off ringis.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

                      Kommentaar


                        No nii. 13 voor ja De Topper võõrsil Ajaxi vastu ja 2.1 raske võit. Kui täna hommikul mitmeid hollandi vutiportaale lugesin jäi silma endise PSV treeneri ja praeguse kolumnisti Aad De Mosi analüüs, kus ta pidas hetkel PSV-d Ajaxist paremaks just taktikalises plaanis ja see realiseerus ka mänguplatsil.

                        Ehkki väravavõimalusi ja muid statistilisi näitajaid oli võõrustajatel rohkem, siis väga ohtlikke momente, kus Benitez pidi sekkuma oma tõrjetega oli ehk ca 3. PSV realiseeris oma võimalusi väga hästi ning avapoolaja sisuliselt ainsa momendi vormistasid Gakpo ja de Jong väravaks. Hea tsenderdus Codylt ja Luuk sai täpselt jala vahele ennetades kaitsjat ja Pasveeri. Teise poolaja alguses suurendati edu, kui Guti kasutas ära Ajaxi kaitse lohakust ja lõi üsna lähedalt teise palli Pasveeri võrku. Peale seda oli VAR-i moment, kus vaadata võimalikku penalti andmise episoodi (Xavi Simmonsi vs Rensch), aga Makkelie seal viga ei näinud.

                        Vahetusest sekkunud El Ghazi lõi karistuslöögi latti. See oli ehk parim võimalus peale väravaid. Kudus oli avapoolajal posti vastaspoolelt löönud, Surve, mida Ajax tekitas kandis värava näol vilja kui Luca lõi ühe olukorra võrku. Viimastel minutitel oli pall rohkem PSV karistusala lähedal, kuid viigini vastased ei jõudnud. Peale lõpuvilet toimus suurem mängijate vaheline tõuklemine, kus kellegile aga hoiatuskaarte ei jagatud.

                        Täna oli huvitav asjaolu, et Madueke oli pingil ja ei sekkunudki vahetusest. Tea kas Bodo Glimti vastu realiseerimata jäänud hea võimalus viis RVN-i sellise otsuseni või mitte kuid ootamatu oli see küll.

                        Võit tõstis PSV tabeli liidriks ja seda kahe punktiga Ajaxi ees. Neil on küll üks mäng varus,kui kolmapäeval peetakse mats´Vitesse vastu, kes on hetkel 15 kohal ja vaevalt suudavad nad punkte opponentidelt röövida.

                        Viimane mäng enne MM-i peetakse 12 novembril kodus AZ-i vastu ja ehkki Alkmaari sats on viimastel aastatel üsna ebamugav opponent olnud, siis praeguse seisu peale on igati põhjendatud ootus 3 silma peale, mis annaks pikale talvepausile minna üsna heas seisukorras.
                        Wij komen terug met de cup in de hands

                        Kommentaar


                          14 voorus lasti suurepärane võimalus käest minna talvepausile kolmesilmase eduga Ajaxi ees. Kuna pealinna klubi kaotas täna punkte Emmeni vastu, oli ideaalne võimalus vahet nendega suurendada. Paraku lõppes õhtu PSV jaoks täieliku fiaskoga kui kodus alistuti AZ-le 0:1. Ainus värav tuli Veermani väga lohakast tagasisöödust Ramalhole, mis oli nii ebatäpne, et lendas otse AZ-i mehele, kes selle kiire sööduga Pavlidisele edasi mängis ning kreeklane ei eksinud 1-1 olukorras, Ei ole esimene kord, kui Joey selliseid arusaamatuid tagasisööte annab. Meenub Cambuuri vastu antud üks räpakas sööt, mis keskväljal läbi lõigati ning sealt sai alguse ka esimene värav. Arusaamatuks jäi RVN otsus teda poolajal mitte välja vahetada, vaid selle asemel otsustas ta välja võtta hästi esinenud ja posti löönud Guti.

                          Peale tahajäämist oli kolm sellist päris ohtlikku momenti, kus võinuks ehk väravat lüüa. Gakpo ei suutnud de Jongi head söötu värava ees peaga realiseerida vaid lõi selle oma 2 meetrit mööda. Siis oli Max-il hea võimalus skoorida kui karistuslöögi lahtimängimise järel pääses ta vv-ga sisuliselt 1-1-le. Tõstis palli küll kiiprist üle,kuid keegi kaitsjatest sai löögile ette ja suunas selle minema. Lisaks veel siis see Guti peaga postilöök.

                          Lisaks Gutile vahetas RVN välja ka Ramalho ja seda Brathwaite-i vastu. Guti asemel toodi sisse El Ghazi.Anwar oli terav omal äärel ja lõi mitmeid ohtlikke olukordi, millest ühes andis täpse tsenderduse Gakpole, kes palli peaga võrku suunas, kuid VAR tuvastas ülinapi suluseisu. No see oli küll ehk sentimeetrite küsimus, kui ta ehk labajalaga oli AZ kaitsjast eespool. Värav oleks olnud igati teenitud, kuna Alkmaari punt ei suutnud teisel poolajal ise suurt midagi luua ja istus pigem kaitses. Avapoolajal jäi veel mainimata AZ-i üks lattilöök.

                          El Ghazi pidi ilmselt tervislikul põhjusel juba 73 minutil väljakult lahkuma ja asemele toodi Til, kes aga suurt midagi ei suutnud. Xavi Simons oli täna suht nõrk ja tema asemele toodud Madueke oli selgelt teravam ning suutis mitu head võimalust tekitada. Meelitas Kerkesilt välja kollase, kellega Xavi Simons hädas oli ja mängis madjaril jalge vahelt karistusalas läbi ja lõi posti. Paraku ei suutnud Noni ühte väga head võimalust veel realiseerida, kui ca 10 meetrilt sai hea söödu, kuid tabas palli nii kehvasti, et see lendas kõrgelt üle värava.

                          Kurb, et sellisel moel pikale talvepausile mindi. Kaotus, mis oli puhtalt enda rumala valesöödu tulemus ja seeläbi kukuti tabelis liidrikohalt sootuks kolmandaks, kuna Ajaxil on samade punktide juures parem vv. Feyenoordil ka sama palju silmi, aga homme ees kodumäng Excelsiori vastu, seega hea śanss minna talvepausile liidrina.

                          14 mänguga saada 4 kaotust ja koguda 30 silma on ikka kehva tulemus. Kui mööndustena AZ-le ja Twentele kaotust võib kuidagi seedida, siis kaotused Cambuuri ja Groningeni vastu olid lihtsalt piinlikud. Võrdluseks Feyenoordil seni vaid 1 kaotus ja Ajaxil kaks. Nii Rotterdami sats (kaotus PSV-le) kui Amsterdami punt (kaotused PSV-le ja AZ-le) on saanud kaotused top 5 klubide vastu ja selle taustal on need kaks häbiväärset kaotust väga ränga kaaluga.

                          Kaitseliin on achilleuse kand ja kuigi Boscagli naaseb uuel aastal, siis kindlasti oleks tarvis jaanuaris hankida üks kaitsja juurde, sest isegi vigastuste juures on vaja pikemat tagalat. Kuna AZ on ka nüüd vaid 1 silmaga maas, siis on nelja klubi vahel uuel aastal rullumas üsnagi pingeline heitlus ülemiste kohtade osas.
                          Wij komen terug met de cup in de hands

                          Kommentaar


                            Gakpo mängud PSV eest on vist mängitud nagu võis ka peale mm-i eeldada. Uueks klubiks saab Liverpool, kes on nõus maksma 50 miljonit eurot, mis on Eindhoveni klubi jaoks kalleim müük läbi aegade. Seni hoidis seda rekordit Hirving Lozano, kui 3 a eest müüdi 45 milku eest Napolisse. Väidetavalt on Gakpo asendajatena kõne alla tulnud AZ-i rootslasest äär Jesper Karlsson ja Dinamo Kiievi äärepoolik Viktor Tsygankov. AZ tahab Karlssoni eest 20 milli, mis oleks PSV jaoks kalleim ost kui see teoks peaks saama. Rootslase vastu pidavat huvi tundma ka Napoli ja Fiorentina.
                            Wij komen terug met de cup in de hands

                            Kommentaar


                              Eredivisie kaotas jälle. Ma ei saa sellest talvisest ärajooksmisest aru kuivõrd PSV-ga on reaalne võimalus liiga ära võtta see aasta. Kuhu on kiiret...

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                                Eredivisie kaotas jälle. Ma ei saa sellest talvisest ärajooksmisest aru kuivõrd PSV-ga on reaalne võimalus liiga ära võtta see aasta. Kuhu on kiiret...
                                Gakpo ise alles mõne kuu eest ütles, et enne ei lahku kui PSV-ga meistriks tuldud. Ilmselt võis kiire lahkumise taga olla väline surve ehk juhtkonnalt, et teenitud rahast mitut positsiooni tugevdada.

                                EDIT: Üleminekusumma võib erinevate boonustena tõusta 50 miljoni naelani ehk ca 56,5 mijoni euroni.
                                Wij komen terug met de cup in de hands

                                Kommentaar

                                Working...
                                X