Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

Üks asi käib ikka rämedalt närvidele saksa väravahtide juures. 4 aastat tagasi sittus üks teine mees saksa rahvuskoondise super turniiri finaalis, eile siis osatäitja teine, aga tulemus sama.
    Kuigi punane oli igati õige, oleks pidanud asja teisiti lahendama. Mis tast maha tõmbas, mängis üle, siis jäänud nii. 0-1 oleks veel ju mängitav seis olnud.
    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy

Üks asi käib ikka rämedalt närvidele saksa väravahtide juures. 4 aastat tagasi sittus üks teine mees saksa rahvuskoondise super turniiri finaalis, eile siis osatäitja teine, aga tulemus sama.
      Kuigi punane oli igati õige, oleks pidanud asja teisiti lahendama. Mis tast maha tõmbas, mängis üle, siis jäänud nii. 0-1 oleks veel ju mängitav seis olnud.
      Ma pakun, et see asi ei ole nii lihtne, et mis ma ta maha tõmban. Esiteks käib kõik väga kiiresti ja teiseks pead sa ju alati lõpuni minema, ehk oleks saanud käed vahele. Lehmann pole rumal mees

Kommentaar

nüüd said ka mõned siinsed \'tarkurid\' aru, miks varuväravavahti on vaja
        (sugugi mitte selleks, et endal pinde persest välja noppida)

Almunia õieti soojaks ei saanudki,
        ei taastunud mängutuleku shokist
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

nüüd said ka mõned siinsed \'tarkurid\' aru, miks varuväravavahti on vaja
          (sugugi mitte selleks, et endal pinde persest välja noppida)

Almunia õieti soojaks ei saanudki,
          ei taastunud mängutuleku shokist
          Mida huumorit

Kommentaar

Jea! Meie võit!

Kommentaar

BBC: Referee regrets Lehmann red card

SKYSPORTS: Hauge: No regrets

Kommentaar

Poom poliitikasse. Tänases SLÕhtulehes ajab ta ikka täitsa jama (pahad kohtunikud, vastase õnn, suluseis jne). Õnn oli see, et neile ainult 2 kolli löödi ning Henry teist kollast ei saanud.

Kommentaar

Blatter on ikka mõnus vend. Organisatsioon peaks ikka omi kaitsma või mitte kommenteerima. Töll jääb tölliks.
                  Minu meelest täiesti 50-50 olukord. Ei julge küll väita et Gunneritele situatsioonis liiga tehti. Pigem võiks vigiseda Barca, kellelt koll ära võeti. Nad muidugi rõõmupeoga hetkel hõivatud:P
                  Kahuriliha selge frustratsioon.

Kommentaar

Algselt postitas mahagon

Blatter on ikka mõnus vend. Organisatsioon peaks ikka omi kaitsma või mitte kommenteerima. Töll jääb tölliks.
                    Minu meelest täiesti 50-50 olukord. Ei julge küll väita et Gunneritele situatsioonis liiga tehti. Pigem võiks vigiseda Barca, kellelt koll ära võeti. Nad muidugi rõõmupeoga hetkel hõivatud:P
                    Kahuriliha selge frustratsioon.
                    UEFA on tglt üsna autonoomne jalgpalliorganisatsioon ning Blatteri ning tema pojakese MM-i huvides peaks ikka olema UEFA suurüritusele varju heitmine

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                      UEFA on tglt üsna autonoomne jalgpalliorganisatsioon ning Blatteri ning tema pojakese MM-i huvides peaks ikka olema UEFA suurüritusele varju heitmine
                      Mina mõtlesin ikka, et UEFA suurüritus on Euroopa meistrivõistlused. Ja veel mõtlesin ma, et UEFA on FIFA liige ja annetab ka omajagu maailma jalgpalli hüvanguks.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas dannar
                        Mina mõtlesin ikka, et UEFA suurüritus on Euroopa meistrivõistlused. Ja veel mõtlesin ma, et UEFA on FIFA liige ja annetab ka omajagu maailma jalgpalli hüvanguks.
                        ja samas pole UEFA liikmed kunagi Blatteri kandidatuuri FIFA presika valimistel toetanud. Kitkuvad pidevalt kana omavahel jne. ning UCL-i vaatajanumbrid on suuremad kui EM-il, minu teada. Lisaks käivad pidevalt sa´hinad, nagu üritaks UEFA Fifa alt vabaneda, et ise oma raha kasutama hakata. Elik mida tugevam allüksus, seda vähem ta soovib teisi järgi vedada.

Kommentaar

Algselt postitas dannar
                          ja samas pole UEFA liikmed kunagi Blatteri kandidatuuri FIFA presika valimistel toetanud. Kitkuvad pidevalt kana omavahel jne. ning UCL-i vaatajanumbrid on suuremad kui EM-il, minu teada. Lisaks käivad pidevalt sa´hinad, nagu üritaks UEFA Fifa alt vabaneda, et ise oma raha kasutama hakata. Elik mida tugevam allüksus, seda vähem ta soovib teisi järgi vedada.
                          CL vaatajanumbrid on kindlasti EM-ist suuremad. Eriti kui EM-id on sellised nagu 2004. aasta oma. Seal polnud neutraalsele vaatajale küll suuremat silmailu. Mitte, et CL selles osas väga tihti silma paistaks, aga ManU või Reali fänne ja ka \"fänne\" on maailma peal märgatavalt rohkem kui Shveitsi või Horvaatia koondise omi.
                          Seda FIFA alt vabanemise juttu ei maksa muidugi tõsiselt võtta. Johanssoni taandudes saab pealegi etteotsa ilmselt kas Platini või Beckenbauer - mõlemad Blatterile küllaltki lähedased tegelased.

Kommentaar

CL-i ja EM vaatajanumbrite juures tuleks arvestada, et EM on rohkem euroopa siseasi aga CL meeskondades mängib mehi igast maailma nurgast. Suht loogiline, et CL-i vaatajanumbrid suuremad on. Tuleb küsida näiteks inglaste käest kas neile on olulisem ManU CL-i võit või EM tiitel, siis võidaks igal juhul koondis! Usun, et koondis võidaks taolise küsitluse igas euroopa riigis. Siit ka minu järeldus, et EM on eurooplase jaoks olulisem kui CL!
                            On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                            I don’t care what you think of me!
                            Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

CL-i ja EM vaatajanumbrite juures tuleks arvestada, et EM on rohkem euroopa siseasi aga CL meeskondades mängib mehi igast maailma nurgast. Suht loogiline, et CL-i vaatajanumbrid suuremad on. Tuleb küsida näiteks inglaste käest kas neile on olulisem ManU CL-i võit või EM tiitel, siis võidaks igal juhul koondis! Usun, et koondis võidaks taolise küsitluse igas euroopa riigis. Siit ka minu järeldus, et EM on eurooplase jaoks olulisem kui CL!
                              no vaatame nii. Ütleme on Sami Hyypia, vaieldavalt üks parimaid keskkaitsjaid. EM-ile saaks ta ainult mingi megasuureime läbi ning võit seal oleks see megasuurvõit ruudus, kuid CL-is on tal võimalus võita. Seega on soomlastele UCL olulisem võistlus. Samuti eestlastel. unistame küll, et eesti maailmamaister jms., kuid EM-ile saamine on sama suur ime kui Soome võit, aga UCL-is oli meil juba kellelegi kaasa elada. Ehk UCL-is on pea igal Euroopa riigil võimalus kellelegi ka rahvuslikust küljest kaasa elada, kuid EM-i vaadates on tegu lihtsalt mingite X-faktori järgi järjestatud koondiste vaatamisega. Sest tõesti, mida mina, eestlane, elan kaasa Šveitsi ja Horvaatia kemplemisele. Mängu jooksul tekib sümpaatia küll, kuid ega maailma seisma ka ei jääks kui teine võidaks.

Kommentaar

Algselt postitas dannarEhk UCL-is on pea igal Euroopa riigil võimalus kellelegi ka rahvuslikust küljest kaasa elada, kuid EM-i vaadates on tegu lihtsalt mingite X-faktori järgi järjestatud koondiste vaatamisega. Sest tõesti, mida mina, eestlane, elan kaasa Šveitsi ja Horvaatia kemplemisele. Mängu jooksul tekib sümpaatia küll, kuid ega maailma seisma ka ei jääks kui teine võidaks.
                                See on põhimõtteline küsimus. Minu jaoks on ja jääb jalgpall meeskonnamänguks. Üksikud mängijad kusagil suvalistes klubides mulle nende rahvuslikust kuuluvusest hoolimata erilist huvi ei paku.
                                Klubimängud võivad tore meelelahutus olla, kuid jalgpalli süda on rahvuskoondised. Hoolimata sellest, et tihtipeale rahvuskoondiste mängud suurt vaatamislusti ei paku - kasvõi seesama parajalt õudne Horvaatia ja Shveitsi 0:0 2004 EM-il. Palju minusuguseid vana kooli fanatte enam on, see on muidugi iseküsimus.

Kommentaar

Working...
                                X