Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

SportNet on parim.

Kell 21.56: Kaamerasilm tabab Arsenali värava lähistel silkava orava. Loomakese õnneks leiab ta tee sealt minema enne, kui mäng sinnakanti satub. Oravad on kavalad.
    Kell 21.57: Pall on Villarreali väravas, kuid piirikohtunik tõstab suluseisu märgiks lipu. Telekordus näitab, et otsus Henry\'lt värav ära võtta oli enam kui kahtlane.
    Kell 21.58: Orav on endiselt platsil. Spioon?
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Täis jobu,sealt oleks pidanud ära vilistama ja kindel kaart.Pennalt polnud,sest Jose jalad olid kastist väljas.Täis jobu... Tra,ta seisis sealsamas kõrval.Põske \"põlistele\" inglastele.Õiglus peab võidutsema!
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas dannar

minu pöial seisab Villarrealile. p***e need inglased, 12-aastased Barcelona-kiljujad ning Berlusconi.
        Kus need Inglased sul on
        need \"inglased\" on sellised vutifännid, kes hõiskavad kõigele kaasa, senikaua kuni tegu on inglastega. neid on jube palju, vähemalt Eestis.

Kommentaar

El Madrigal saab õiglus võidutsema.Kohtunike brigaad on nõrk.Vähemalt neli rämedat eksimust sellises mängus on liig.UEFA-le mõtlemisainet.

Ja alati jääb veel võimalus,et Eesti mees(mitte eestimees) saab olla CL finaali kangelane
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

mul pole juba pikka aega ühegi mängu ajal nii suurt und peale tulnud. Teine poolaeg oli üsna masendav. Villarreali tähtsamad mehed olid täiesti kinni võetud, Arsenali vennad ei suutnud kuidagi korralikku lööki sooritada ning orav oli vist käeraudades taharuumidesse viidud.

Kommentaar

Täpselt.
              Ainuke hea asi oli/on Hitler ja Robert Carlyle ja SW postitused siin mis ta ära kustutas.Ta tuli kapist välja,mul kahju,et ma neid ei tsiteerinud.
              Aga 0-1 pole veel miskit hirmsat
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
                SW postitused siin mis ta ära kustutas.Ta tuli kapist välja,mul kahju,et ma neid ei tsiteerinud.
                hale!

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas marcello
                  SW postitused siin mis ta ära kustutas.Ta tuli kapist välja,mul kahju,et ma neid ei tsiteerinud.
                  hale!
                  Sina oled hale,et enda omi kustutasid.Mina kahjuks pidin kuna ei olnud tsiteerinud ja lugejad poleks aru saanud.Aga sa leiad kindlasti teema kus edaspidigi meid valgustada oma 1-1 olukordi ja naistega/meestega olemist tutvustada.Tagant sisse jne....
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Boring boring Arsenal. Viimane aeg on Big Sam Boltonist kohale kutsuda, kes selle näotu palliveeretamise ära lõpetaks. Pikk pall ette, kuramus!
                    No tõtt-öelda oli Villarreal veel kordades haledam. Isegi ei üritatud midagi luua. Täna polnud ka Riquelmest vähimatki tolku. Aga kõik on lahtine muidugi.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Boring boring Arsenal. Viimane aeg on Big Sam Boltonist kohale kutsuda, kes selle näotu palliveeretamise ära lõpetaks. Pikk pall ette, kuramus!
                      No tõtt-öelda oli Villarreal veel kordades haledam. Isegi ei üritatud midagi luua. Täna polnud ka Riquelmest vähimatki tolku. Aga kõik on lahtine muidugi.
                      Big Samil pole Londonis midagi teha,laske oravad platsile ja ongi kohe v6it kodus.Oravad finaali!!!
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Eilne vilepartii oli ikka nii ühte auku, et siin polegi midagi kommenteerida. Konrad Plautz´il on muuseas ka omanimeline kodulehekülg, kus on võimalik imetleda tema pilte ja verbaalset enesekiitust. Pervo kuubis selline.

Kommentaar

Minu arust oli küll täiesti vaadatav mäng.
                          Ars ei lasknud endale väravat ning sellega saadi päris hea eelis korduskohtumiseks ,
                          Villareal kohati oli täiesti ok (kui kukkumised välja arvata) ning kui kodus endale väravat ei lase siis shansid edasipääsuks olemas.

Kohtunikud olid väga nõrgad , suluseisuga pandi täiesti mööda ning see kasti piiril oli ka minu arust viga ,
                          kui oleks see olnud ainuke selline kukkumine mängu jooksul siis oleks vist ära ka vilistatud

Kommentaar

Igav ja igav - ma ei saa aru, mis imemängu te CLi poolfinaalist ootasite siis. Esimene poolaeg oli väga lahe ja kas Arse oleks pidanud eduseisus kümne mehega ründama või? Taktika \"Peksame Henryle pikka, las mängib üksi kolm kaitsjat üle\" oleks tõesti põnevam olnud? Villarreal oli muidugi suht nutune, aga see on rohkem kiitus Arse kaitsele. Riquelme võeti ka väga hästi kinni, eks katsu mängida, kui kogu aeg on vähemalt kaks meest peal. Ja uskumatult kehv oli Forlan, kes kippus kogu aeg kuskile oma poolele söötu nõudma ja kui antigi, siis neist sai ka vast hädise kümnendiku kätte. Kordusmängus samasuguse esitusega küll kuskile ei jõua, mängi sa kodus või kus tahes.

edit: see ka veel, et kollaste kaitse käitus värava eel ikka erakordselt lollilt, seisti nagu joodikud taksopeatuses - käsi püsti, ise ei tea, kuhupoole astuda või kukkuda. Oli see vist Tacchinardi seal keskel, kes esiteks võttis oma molutamisega sulu ära ja siis hakkas veel jalgade liigutamise asemel hoopis hädiselt kohtunikule lehvitama. Oinasarv.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Eks see kohtunik muidugi oli sitt. See karistusala piiri peal Gilbertuu poolt tehtud viga oli muidugi klassika. Samas hoolitses äärekohtunik paari suluseisu eest, mis olid päris kaugel (sh. sisuliselt ka ühe FC Närilised värava). Kui Villareal kavatseb kodus ka sellist mõtetut palliveeretamist jätkata, siis pole sealt küll midagi loota.
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Kohtunik oleks võinud jätkata siiski oma joont, kui ta esimest väravat suluseisust ei lugenud, siis oleks ta võinud ka teise lugematta jätta..

Kommentaar

Working...
                                X