Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga 2005/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'

Algselt postitas budulojus

barcal on ikka hullult 2nne ja kohtunik ka nende poolel aga 2nneks kordusm2ngus saate sauna.haledad olete
    pakuks, et kordusmang on chelsea jaoks veelgi hullem, sest barca pani just uue muru maha, nii et

ja hale? ses mottes jah, et ei suudeta oma voimalusi ara luua, aga manguliselt...kelle kaes pall on?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Mnjah, Juve tuli tagasi ja läks ette ning tundus, et järjekordne hea mäng(sel hetkel läöögid 17-3 Werderile ja 65% possession) tuleb kaotuseks, aga võimas lõpp tõi veel lootuse majja. Eks võõrsil löödud väravad annavad Juve soosikuks, aga vähemalt põnevus säilis ka teiseks mänguks.

Kommentaar

barcal on ikka hullult 2nne ja kohtunik ka nende poolel aga 2nneks kordusm2ngus saate sauna.haledad olete
        Hea analüüs mängule targalt inimeselt. Tänud !

Kommentaar

ei ma ei oska öelda muud,kui kenas sopaaugus mängiti

Kommentaar

haledad? oma väiteid põhjendada ka oskad või lahmid niisama tühja?

Chelsea vs Barcelona
            1 Goals scored 2
            0 Yellow card 2
            1 Red card 0
            4 Shots on goal 9
            4 Shots wide 4
            23 Fouls committed 13
            3 Corners 8
            4 Offsides 1
            17\' 52\'\' Ball. Poss. (time) 33\' 44\'\'
            34% Ball. Poss. (%) 66%

statistika näitab suht selgelt, kes platsil rohkem mida tegi.
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

supertulemused tegelt ikka- werderi, barca ja benfica voidud ning ka villarreali viik
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Villarreal-i viik oli üllatus

Kommentaar

Algselt postitas Tiesto

ses mõttes jah, et oleks võinud ju ka võita aga peab ka viigiga rahul olema, ikkagi välismäng
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

A mina avastasin, et härra Messi on päris osav , ennist olin ikka väga skeptiline tüübi suhtes.

Kommentaar

Aga mina olen rõõmus kuna kõikides paarides on edu minimaalne

Ja vincentile esitan ka oma jäärapäise arvamuse

Barca mängija(ei mäleta kes see oli vist Motta või Marquez) annab teada, et \"on valmis\" tšukside trikkideks->äkki tuleb kuskilt hala, et plats on viienda liiga tasemel->ja siis demonstratiivselt kastetakse platsi nagu oleks see mingi pressiteade...väga lihtne psühholoogiline surve ja noh lisaks ka veel mängupildi muutmine boonusena.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Aga mina olen rõõmus kuna kõikides paarides on edu minimaalne

Ja vincentile esitan ka oma jäärapäise arvamuse

Barca mängija(ei mäleta kes see oli vist Motta või Marquez) annab teada, et \"on valmis\" tšukside trikkideks->äkki tuleb kuskilt hala, et plats on viienda liiga tasemel->ja siis demonstratiivselt kastetakse platsi nagu oleks see mingi pressiteade...väga lihtne psühholoogiline surve ja noh lisaks ka veel mängupildi muutmine boonusena.
                        Selle koha pealt ma olen 100% nõus, et Motta poolt oli täielik idiootsus hakata enne mängu rääkima niisugust juttu.
                        Ja tagantjärgi vaadates - mulle jäi eile kohati mulje, et mudane plats pärssis pigem Chelsea kui Barca mängu . Nagu sa ise ennist ütlesid: kes teisele auku...
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Tiesto

kuuldes kommentaatorite kiidusõnu siis oleksid nad kaotustki teeninud..kuid muidugi olid kommentaatorid sügaval sisemuses \'oma meeste\' poolt .. kuid jah.. eks seal mängus oli asjaolusid.. Prso käega mängimine, millest Villareal sai penalti.. ja kaitsemängijate suluseisuvile ootamine.. need kaks asja oleksid saanud vältida ja Rangersid oleksid võinud olla kindlalt võitjad.. sest mängu lõpus olid Gersid päris aktiivselt pressimas Villareali.. saades siis vähemalt väljateenitu viigi.. aga eks paitab kuidas läheb edasi.. põialt ja voodo-stuffi, et läheks hästi..

Kommentaar

mängudest
                            Villareali 2-1 värav. täiesti kohtuniku aps. see vend kes oli passiivses sulus algul, lõi värava. ja 3 venda oli ju suluseisus. täielik, TÄIELIK kohtuniku aps
                            Liverpool oli ikka väga mannetu ausalt öeldes, lootsin ikka näha ilusta mängu, aga nii palju valesööte, ning Moro, mida sa küll Liverpoolis teed? Fowler starting elevenis oli ka üllatav. väsis ära mingi tunniga
                            Werderi mäng oli väga nauditav, aga kahju, et lasti juvel 2 väravat lüüa, loodame siiski, et werder vastab vähemalt ühega delle alpil
                            kahju, et ajax eduseisu ei suutnud hoida, ja Huntelaar, superb ost ikka. interil nüüd raskusi ei teki
                            barca - chelski. mis seal ikka. parim võitis, ja kõik need budulojused ja eestimehed kes räägivad, et barca oli mannetu jne. no ikka ilusti mängiti chelsea üle, ja punane oli õigustatud, sest ADH tegi ikka mitu viga enne punast.
                            ning üks väga häiriv asi veel. chelsea mehed ei tunne fair-playd
                            colchesteri vastu viimasel minutil oli orogba pikali maas, kuid cole vana cunt võttis palli, ei löönud auti (kuigi mitmed mängijad laiutasid käsi, et mees mida sa teed) ja samamoodi oli barca vastu. keegi barca meestest oli maas, ja chelsea mehed selle asemel, et pall auti lüüa hakkasid ründama, kui gio taklas palli auti. no mida vittu, on raske siis palli auti lüüa või?
                            pack of cunts
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Super. Viasat näitab TAASkord täpselt samasid mänge, mis eelmisel nädalal. ehk Milan-Bayern ja Lyon-PSV. ning teisel päeval Villarreal-Rangers ning Juve-Werder.

Kommentaar

Kuigi nendes paarides ON tõesti huvitavad seisud, võiks küll näidata Villarreali asemel Arset ja Lyoni asemel Chelseat..

Kommentaar

Working...
                                X