Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistrite Liiga 2005/06
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Meistrite Liiga 2005/06\'
Hate to brake it to you but, NO WAY.Algselt postitas SunSeeker
olen juba varem pakkunud CL 06 finaali Lyon-Barcelona, ja nii ka arvatavasti läheb!Algselt postitas MihkelPallak
Finaalis on Ajax ja Barca ning Barca võidab!
Võimatu. Loosi järgi mängiksid nad veerandfinaali võidu järel omavahel.
Kommentaar
-
Kuulge, kas mina olen ainus, kellele tundub Viasat Spordi telekava täna ja homme kuidagi kahtlane. Täna on kirja oandud selline moodustis kui LIVE Fotboll: UEFA Champions League: Arsenal/Juventus-Benfica/Barcelona ja homme pole üldse UCLi kavas....
Kommentaar
-
Alati on ju TV3.Algselt postitas dannar
Kuulge, kas mina olen ainus, kellele tundub Viasat Spordi telekava täna ja homme kuidagi kahtlane. Täna on kirja oandud selline moodustis kui LIVE Fotboll: UEFA Champions League: Arsenal/Juventus-Benfica/Barcelona ja homme pole üldse UCLi kavas....
Kahjurõõm on ikka kõige parem rõõm.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Jama jah. Minu umbkaudu 93. aastal paigaldatud katuseantenn Kivimäel ei sisalda jällegi Viasatti. Nelonen...jah, seda veel küll. Valisid vähemalt õige mängu.Algselt postitas dannar
starmani pakett tartus ei sisalda Neloneni
selles on jama
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Kas keegi tõesti väidab, et see meeskond oli Juventus? Minu arust oli see pigem West Brom.
Ma pole sel hooajal Meistrite Liigas veel midagi nii armetut näinud, kui see triibuliste teine poolaeg. Arsenal aga - pole midagi öelda, super.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
No aga vaata, millise kobaga nad Werderi vastu üldse veerandfinaali jõudsid. Sellise mänguga ei saagi neilt midagi loota. Eriti kummaline, et Juve juhib kindlalt Serie A-d. Selles valguses tundub Itaalia liiga ikka nõrk mis nõrk, kui nii Bundesliga kui Premieri esikuuiku satsid mängivad nad üle.:PAlgselt postitas mcnamara
Kas keegi tõesti väidab, et see meeskond oli Juventus? Minu arust oli see pigem West Brom.
Ma pole sel hooajal Meistrite Liigas veel midagi nii armetut näinud, kui see triibuliste teine poolaeg. Arsenal aga - pole midagi öelda, super.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar