Linnupojal on õigus. Briti klubid on tagasi tippu jõudnud. Juunikuus saan foorumi staarkohtuniku sponsoreeritud käsitööõllet mekkida!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
50% kaheksast paremast Euroopa satsist tulevad EPList.
Väärib ka märkimist, et teel sinna sai ainult City vastaseks mökutised (kes pole chekanud siis Schalke flirdib BLis relekaga).
Samas lülitasid Liverpool ja Spurs välja Bundesligat võrdsete punktidega juhtivad võistkonnad ning ManU võttis maha Prantsuse liiga hegemooni.
Kuradi äge oleks näha, et kõik paarid tuleks Briti saared vs kontinentaal.
Aga ilmselt üks all-EPL paar tuleb ikka...
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustB grupp õigustas oma surmagrupi nime kuna see oli ainus pott, mille kaks parimat pääsesid 16 hulgast ka veerandfinaali.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust4 premi klubi top8s. Nagu sai mainitud siin 2 aastat tagasi, siis fluke on läbi ja prem hakkab CLis lammutama jälle.
Ehk siis peale eilset: Meistrite Liiga playoffid Premm vs Real-Bayern-Barcelona-Juventus-Atletico alates 2012/2013 hooajast. Kohtutud 15 korda / sisse saadud 14 korda ja edasipääsetud korra! Väravatevahegi nüüd viisakas 23-53 ehk ainult -30.
Real vs Manu 3:2
Real vs City 1:0
Real vs Liverpool 3:1
Bayern vs Arsenal 3:3
Bayern vs Arsenal 3:1
Bayern vs Manu 4:2
Bayern vs Arsenal 10:2
Bayern vs Liverpool 1:3
Barcelona vs City 4:1
Barcelona vs City 3:1
Barcelona vs Arsenal 5:1
Barcelona vs Chelsea 4:1
Atletico vs Chelsea 3:1
Atletico vs Leicster 2:1
Juventus vs Tottenham 4:3
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust50% kaheksast paremast Euroopa satsist tulevad EPList.
Väärib ka märkimist, et teel sinna sai ainult City vastaseks mökutised (kes pole chekanud siis Schalke flirdib BLis relekaga).
Samas lülitasid Liverpool ja Spurs välja Bundesligat võrdsete punktidega juhtivad võistkonnad ning ManU võttis maha Prantsuse liiga hegemooni.
Kuradi äge oleks näha, et kõik paarid tuleks Briti saared vs kontinentaal.
Aga ilmselt üks all-EPL paar tuleb ikka...★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustManCity - Ajax
Juventus - Liverpool
Porto - Tottenham
ManUnited - Barcelonathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJah, fluke sai läbi! Ma kordan. Fluke sai läbi!
Ehk siis peale eilset: Meistrite Liiga playoffid Premm vs Real-Bayern-Barcelona-Juventus-Atletico alates 2012/2013 hooajast. Kohtutud 15 korda / sisse saadud 14 korda ja edasipääsetud korra! Väravatevahegi nüüd viisakas 23-53 ehk ainult -30.
Real vs Manu 3:2
Real vs City 1:0
Real vs Liverpool 3:1
Bayern vs Arsenal 3:3
Bayern vs Arsenal 3:1
Bayern vs Manu 4:2
Bayern vs Arsenal 10:2
Bayern vs Liverpool 1:3
Barcelona vs City 4:1
Barcelona vs City 3:1
Barcelona vs Arsenal 5:1
Barcelona vs Chelsea 4:1
Atletico vs Chelsea 3:1
Atletico vs Leicster 2:1
Juventus vs Tottenham 4:3
Ma ütlesin täpselt 2 aastat ette, et prem on tagasi. Esimene aasta oli Liverpool finaalis, nüüd on meil 4 premi klubi top8 seas. Järgmised aastad näeme täpselt sama rulli. Kui seda ennustasin tulid kõik hüppama kui loll ma olen, nagu ikka kombeks siin foorumis. Aga nüüd näeme mis tulem on.Amorim <3
Kommentaar
-
Barcelona-City
Oleks äge kui üks neist saaks välja kukkuda.
ManU-Liverpool
Küllap üks all-Inglismaa paar tuleb ka, ma arvan, et see on nendest variantidest põnevaim.
Spurs-Ajax
Nii on vist Ajaxil natuke lootust poolfinaali ka saada. Lisaks oleks vist Pochettino tõetund, kui siit kaotus tuleks, siis ma arvan, et ta suvel enam ei jätkaks.
Juve-Porto
Jäid üle, las Porto proovib veel itaallastega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar