320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Huvitav, kas näiteks Tallinn ei võiks sobida ühe turniiri lõpetamiseks?Kuna mängud tuleb niikuinii pidada tühjade tribüünide ees, siis ainus oluline erinevus suurte jalgpallimaade taristuga ehk staadioni pealtvaatajate mahutavus ei mängi erilist rolli. Ainus negatiivne asi on see, et meil ainult 1 selline staadion ehk ainult ühe mängu saab pidada korraga ja maksimaalselt kuni 2 päevas. Suured hotellid meil ka tühjad, kuhu saaks kogu seda personali paigutada. Mis ainsad puudused on? Kas treeningväljakute puudumine? Eks teised staadionid ju võiksid treening- ja ettevalmistuseks suurtele sobida?
Koroonaviirus on pea peale pööranud sisuliselt kõik eluvaldkonnad ja korrapärasusest rääkida ei saa, sest kõik on erakorraline. Ent erakorralisus kui nähtus sisaldab erinevaid nivoosid. Märtsis pooleli jäänud Meistrite liiga hooaja lõpetamiseks küpseb UEFA-s plaan, mida võib nimetada eriti erakorraliseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustAjax peaks ka seal nimistus olema. See aasta tagas Hollandi esimene koht otsepääsme alagruppiturniirile minu teada... vōi ma olen millestki valesti aru saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAjaxil on vaja üks vastane enne alistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustCity vs PSG finaalMaailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar