Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
UEFA Meistrite Liiga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPSG-Basaksehri mäng jäeti pooleli, sest kohtunik ütles mingi Basaksehiri mängija kohta "this black guy".
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPSG-Basaksehri mäng jäeti pooleli, sest kohtunik ütles mingi Basaksehiri mängija kohta "this black guy".
Kommentaar
-
Kutsus peakohtuniku, et kellegile pingilt kaart anda ja siis suuna näitamiseks oli öelnud- see neeger, bulgaaria keeles.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa sain aru, et ta päris nii ei öelnud.
Kutsus peakohtuniku, et kellegile pingilt kaart anda ja siis suuna näitamiseks oli öelnud- see neeger, bulgaaria keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRumeenia vist. Seal keeles on must negru. Et kohtunik sellisel tasandil peaks teadma, et nii päris nüüd ei maksa. Selle peale läkski mäsuks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa sain aru, et ta päris nii ei öelnud.
Kutsus peakohtuniku, et kellegile pingilt kaart anda ja siis suuna näitamiseks oli öelnud- see neeger, bulgaaria keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Aga noh, nende asemele sain siiski top4 liigade tiimid.
Kõik muu enam-vähem oodatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar