Kuskil lugesin statistikat, et alates Neymari karistuslöögist õnnestus PSG meestel teha 4 edukat söötu enda mehele, seda siis mingi 8 minuti jooksul, nendest 3 peale 6-1 seisu. Kohtunik kohtunikuks, hea partii tal ei olnud, aga PSG põhimõttelist lihtsalt lagunes koost, isegi ei üritatud mängida, kui keegi palli sai löödi silm kinni suvalisest suunas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKuskil lugesin statistikat, et alates Neymari karistuslöögist õnnestus PSG meestel teha 4 edukat söötu enda mehele, seda siis mingi 8 minuti jooksul, nendest 3 peale 6-1 seisu. Kohtunik kohtunikuks, hea partii tal ei olnud, aga PSG põhimõttelist lihtsalt lagunes koost, isegi ei üritatud mängida, kui keegi palli sai löödi silm kinni suvalisest suunas.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKuskil lugesin statistikat, et alates Neymari karistuslöögist õnnestus PSG meestel teha 4 edukat söötu enda mehele, seda siis mingi 8 minuti jooksul, nendest 3 peale 6-1 seisu. Kohtunik kohtunikuks, hea partii tal ei olnud, aga PSG põhimõttelist lihtsalt lagunes koost, isegi ei üritatud mängida, kui keegi palli sai löödi silm kinni suvalisest suunas.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKogu selle klubi build-up, rahasüstid ja suured nimed jne, on kõik selle nimel olnud, et olla CL-is väga tõsiseltvõetav ja edukas.
...ja siis sa mängid 4-0 seisu maha (isegi kui veel vahepeal ühe juurde lööd võõrsil). Ma ei tea, aga see viis minuarust klubi mitu mitu sammu tagasi nüüd kogu selles (we are a big club) ambitsioonis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustSeda oli masendav vaadata, kuidas mängijad pidevalt lühises olid lõpus. Ma kardan nüüd, et tänu sellisele eepilisele kaotusele võivad mõned olulised lülid suvel lahkuda. Näiteks Marquinhos, Verratti või Cavani.
Ma pigem ikkagist mõtleks treeneri koha pealt. Pole ju prantsuse liigas ka asjad üldse selged siin. Kui tiitlit ei tule peaks ju king tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustSeda oli masendav vaadata, kuidas mängijad pidevalt lühises olid lõpus. Ma kardan nüüd, et tänu sellisele eepilisele kaotusele võivad mõned olulised lülid suvel lahkuda. Näiteks Marquinhos, Verratti või Cavani.
Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
Kommentaar
-
mu arust on küll emery pigem klubi rohkem persse keeranud, kui edasi viinud ja see, et ta ei leidnud seda nõksu kuidas barca laviin kinni saada on ikka omajagu tema pott küll. muidugi pean tunnistama, et ma pooldaks kinga andmist ka küünilistel põhjustel, ärgu jumala eest omanikud mingit loogilist rada pidi üritagu klubi üles ehitada, vaid vähemalt korra aastas vahetage peatreenerit ja soovitatavalt ka 5-6 mängijat. siis tuleb
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhh ole nüüd. Talle tehti ikka nii palju haiget, et ta ei suutnud esimese otsaga ära otsustada, kus kohast kinni peaks haarama. Algul oli peas ai-ai ja siis kõris.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusteino siin ei ole küll midagi väga vaielda, kollane kaart sukeldumise eest ja korras. väga raske on ka korduse põhjal midagi muud välja lugeda siit igatahes.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustL'Equipe väidab, et PSG olla Isco esindajatega ühendust võtnud. Kuidas hindavad "siinsed" antud väljaande usaldusväärsust selliste uudiste kajastamisel?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar