Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Peamiselt noortest koosnevast Monacost polnud väga vastast eile. Finaali saadi siis lõpuks 5-0 võiduga. Teisel poolajal lisasid värava nii Matuidi kui ka Marquinhis ning üks oli vastaste õnnetu omavärav.
Paris Saint-Germain striker Edinson Cavani scored his 126th goal in all competitions with the capital club
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustUuel hooajal juba ilmselt võtab Ibra rekordi üle.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Mingit tiitliheitlust enam ei tule, sest PSG oskas võõrsil Nicele 1-3 alla vanduda. Mäng tuli täpselt selline, mida ma kartsin. PSG domineerib aga ei suuda oma võimalusi realiseerida ning Nice realiseerib kõik oma kolm võimalust. PSG auvärava sai kirja Marquinhos.
Mängu lõpus juba olid mitmed PSG mängijad niivõrd frustreerunud, et langesid Nice mängijate provotseerimise lõksu ning korjasid lollakad punased kaardid. Kohtunik muidugi lasi Nicel jõuliselt ka mängida. Baysse töötles Cavanit korralikult terve mängu ning lõpuks oligi urugailane liimist lahti. Draxleri tõmmati korra karistusalas üsna selgelt maha aga mingit vilet ei järgnenud.Kuigi kohtunik tegi mitmes olukorras kaheldavaid otsuseid siis tegelikkuses pole kedagi peale enda süüdistada kui palli väravasse ei saa või lased end vastastel liiga kergesti provotseerida. Siinkohal oleks võinud Emery oma taktikat natukenegi muuta aga nuh, mis seal enam taganjärgi targutada.
Üsna kindlalt, kui hooaeg lõppeb vallandatakse Emery. Siis tuleb uus treener koos oma mängijatega ning siis jälle saab ebastabiilset hooajaalgust näha.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKas see käib ka provotseerimise alla?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Jättes Emery äpardused kõrvale, kui palju suve ostudest võib hittideks nimetada? Kulutati seal ju päris kenasti miljoneid suvel. Jese ja Poolakas läks 50 milli kokku, Draxler oli 34 milli, mingile noorele Guedesele pandi ka 30 milli. Siis oli veel mingi Lo Celso noor kes pole üldse mängida saanud.
Kommentaar
-
Nii harva (kord paari aasta jooksul) kui vaatan seda Lique1 mänge, siis eile... Sattus täielik maasikas. PSG polnud üldse sitt, aga liiga nõrganärviline! Igale provokatsioonile mindi kätega vehkima ja kohtunik pidi tihti neid maha rahustama. 2 punast mis teeniti oli puhtalt frustratsioon!!! Balotelli oli klass omaette, aga see ajas TAAS Pariislased närvi. Milleks? Eilne läks lihtsalt närvidega viltu meestel ja süüdlast ei tea mina. Tean aga et Kaliif oli väga närvis ja enne lõppu oli kõik oma ringkonna staadioni riietusruumi kutsund. Mis seal toimub ma ei tea, aga kindel olen et vallandmised hakkavad peagi pihta!
Ei imesta kui esimene on Kaliif ise!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustJättes Emery äpardused kõrvale, kui palju suve ostudest võib hittideks nimetada? Kulutati seal ju päris kenasti miljoneid suvel. Jese ja Poolakas läks 50 milli kokku, Draxler oli 34 milli, mingile noorele Guedesele pandi ka 30 milli. Siis oli veel mingi Lo Celso noor kes pole üldse mängida saanud.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustTean aga et Kaliif oli väga närvis ja enne lõppu oli kõik oma ringkonna staadioni riietusruumi kutsund. Mis seal toimub ma ei tea, aga kindel olen et vallandmised hakkavad peagi pihta!
Ei imesta kui esimene on Kaliif ise!Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Mina annaks hoopis sellele mehele kinga, kes otsustas Blancile kinga anda. Mancini Emery asemele toomine oleks ka paras huumr kuubis. Aga noh, mina Marseille` fännina ei kurda.
Ja ma ei arva, et Emery kehva treener on, aga ütleme nii, et munadest jääb tal küll kohati puudu. Hooaja algul tõi nö omad mehed (Jese, poolakas, Areola Hispaaniast tagasi) klubisse ja tahtis hirmsasti 4-2-3-1 te mängida, aga kui see kohe hooaja esimestes mängudes tulemusi ei toonud, siis vahetas kiirelt tagasi Blanci kasutatud 4-3-3-le ja hooaja edenedes on alg11 ka üsna sarnaneks kujunenud nagu Blanci aegadel (- Ibra ja Luiz). Ehk Areolad ja Krychowiakid on sügavale pingil istutatud, Jese üldse klubist minema kupatatud ning Mottad, Maxwelli ja Trappid on algkoosseisu naasnud. Ju tundis koheset survet kuklas ega julenud väga uutele poistele ja formatsioonile aega anda. Teine näide tema arglikusest oli muidugi see häälestatus ja taktika, millega Barca vastu korduskohtumises mindi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMina annaks hoopis sellele mehele kinga, kes otsustas Blancile kinga anda. Mancini Emery asemele toomine oleks ka paras huumr kuubis. Teine näide tema arglikusest oli muidugi see häälestatus ja taktika, millega Barca vastu korduskohtumises mindi.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar