Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
L'Equipe väidab, et PSG olla Isco esindajatega ühendust võtnud. Kuidas hindavad "siinsed" antud väljaande usaldusväärsust selliste uudiste kajastamisel?
Projekt PSG (QSG!) võib peagi oma lõpu saada. Emir on huvitatud vaid CLiiga võidust. Need prantslaste cupid ja liiga tiitlid teda ei huvita. Ei kujuta ma ettegi, mis näoga Al-Khelaïfi oma bossile otsa vaatab, kui kohtuvad? https://www.franceinter.fr/sports/l-...se-par-son-psg
Jah tegelt miks peakski pappi pumbama kui peaeesmärki ei täideta. Ma ei tea, mis tehingud täpselt kardinate taga Platini omal ajal tegi, kuid mitteametlik info oli ju see, et katarid saavad endale MM'i kui ostavad Prantsusmaal ühe klubi ja üritavad sellega Euroopat vallutada. Samas MM on 2022, võibolla selle ajani pumpavad raha ja peale seda teevad Malagat ning panevad rahakraanid kinni.
Jah tegelt miks peakski pappi pumbama kui peaeesmärki ei täideta. Ma ei tea, mis tehingud täpselt kardinate taga Platini omal ajal tegi, kuid mitteametlik info oli ju see, et katarid saavad endale MM'i kui ostavad Prantsusmaal ühe klubi ja üritavad sellega Euroopat vallutada. Samas MM on 2022, võibolla selle ajani pumpavad raha ja peale seda teevad Malagat ning panevad rahakraanid kinni.
Nagu ka Staadiumi poolt postitatud lingis kirjutati, siis Al Thani on eelkõige ärimees ja nad on juba ropult raha magama pannud. Praegu nö oma projektist loobudes jääks nad ikkagi korralikult miinusesse ja sportliku poole poolt ei tuleks ka midagi tagasi. Et qataride lahkumist lähiajal ei usu, et näeme. Hetkel räägitakse rohkem isegi klubi presidendi Al-Khelaifi välja vahetamisest. Rohkem ka, kui Emery'le kinga andmisest.
Õhtul minnakse külla tabeli põhjas olevale Lorienti meeskonnale. Ennustan, et siit tuleb tegelikult raske mäng ning poleks üllatus kui lepitaks ainult viigiga.
No võit ikkagi tuli aga minimaalne. Nooruke Nkunku osutus seekord siis päästjaks.
Ketuka järgne hangover.
Nalja kah. Internetis on püsti pandud petitsioon, kus kutsutakse UEFA-t ùles Barca-PSG korduskohtumine Aytekini vile tõttu uuesti mängima, mis on juba ligi 210,000 allkirja kogunud. Ja seda sealjuures ei avanud PSG fänn vaid hoopis Real Madridi.
Nalja kah. Internetis on püsti pandud petitsioon, kus kutsutakse UEFA-t ùles Barca-PSG korduskohtumine Aytekini vile tõttu uuesti mängima, mis on juba ligi 210,000 allkirja kogunud. Ja seda sealjuures ei avanud PSG fänn vaid hoopis Real Madridi. https://www.change.org/p/uefa-champi...0%2C6743258918
selliseks asjaks ongi vist võimeline ainult Reali fänn. ja ma ei taha kuidagi üldistada, on ka väga normaalseid Reali fänne.
Ma räägin sellest 4. veebruari omast. Kui vahepeal teostati sarnaseid ettevõtmisi veel, siis palun vabandada oma madalat haritust.
Taskurätte võib alati lehvitada, vaba maa ja värki. Eks mõneti oli vist põhjust ka, aga näed, juhtkond vähemalt suutis pea püsti hoida mitte ei teinud florntinot...
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Taskurätte võib alati lehvitada, vaba maa ja värki. Eks mõneti oli vist põhjust ka, aga näed, juhtkond vähemalt suutis pea püsti hoida mitte ei teinud florntinot...
Ehk siis fännid tahtsid peale ühte viiki eelnenud ~kuu jooksul treenerist lahti saada. See vist ei ole palju parem kui tegelik põhjus Aga olgu, mis me siin ikka võõrast teemat solgime.
Kommentaar