Algselt postitas Rocheteau
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
ausalt öeldes kaine mõistusega on fännide suhtumist suht raske mõista. ok ma saan aru et mänguväliselt antakse teada mida arvatakse, aga mida annab oma mängija väljavilistamine mängu ajal? Eesmärk peaks ju olema mängutulemus, oma mängija väljavilistamine vaevalt mängu parandab...Ma saan aru et fännid vilistavad mehe välja kui meest peaks nähtama teise klubi värve esindamas. Pahameel tuleks suunata klubile, mängija tahtis ära, aga klubi ei tulnud piisavalt vastu et lahendust leida. Kõige sitem seis on sellega klubil- mängijat ära ei lastud, oma fännid ka teda enam ei taha nähaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPanebki hullu ju?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustIbra lammutas ikka ulmeliselt.. Neymari numbreid pole mõtet isegi kõrvale panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustausalt öeldes kaine mõistusega on fännide suhtumist suht raske mõista. ok ma saan aru et mänguväliselt antakse teada mida arvatakse, aga mida annab oma mängija väljavilistamine mängu ajal? Eesmärk peaks ju olema mängutulemus, oma mängija väljavilistamine vaevalt mängu parandab...Ma saan aru et fännid vilistavad mehe välja kui meest peaks nähtama teise klubi värve esindamas. Pahameel tuleks suunata klubile, mängija tahtis ära, aga klubi ei tulnud piisavalt vastu et lahendust leida. Kõige sitem seis on sellega klubil- mängijat ära ei lastud, oma fännid ka teda enam ei taha nähaFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustausalt öeldes kaine mõistusega on fännide suhtumist suht raske mõista. ok ma saan aru et mänguväliselt antakse teada mida arvatakse, aga mida annab oma mängija väljavilistamine mängu ajal? Eesmärk peaks ju olema mängutulemus, oma mängija väljavilistamine vaevalt mängu parandab...Ma saan aru et fännid vilistavad mehe välja kui meest peaks nähtama teise klubi värve esindamas. Pahameel tuleks suunata klubile, mängija tahtis ära, aga klubi ei tulnud piisavalt vastu et lahendust leida. Kõige sitem seis on sellega klubil- mängijat ära ei lastud, oma fännid ka teda enam ei taha näha
Kaine mõistusega tundub loll kontseptsioon maksta raha selle eest, et istuda või seista staadionil ning elada kaasa mängu tulemusele mida mitte kuidagi mõjutada ei saa ju.
Emotsioonid ongi ainus asi, mis jalgpalli juurde inimesi tõmbab ja seal neid hoiab.
Eesmärk on toetada klubi. Ja kui üks mängija laias kaares klubi peale k*seb, siis on ta selgelt solvanud midagi mis Sinu jaoks on EMOTSIONAALSELT oluline mitte RATSIONAALSELT oluline. Ära saab tahta minna ka niimoodi, et Sa klubi ei solva. Neymar seda teed mööda ei läinud ja saan täiesti aru miks fännid teda välja vilistavad. Mängija ei saa olla (ega ennast pidada suuremaks) suurem kui klubi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMiks rääkida kainest mõistusest selgelt emotsioonide poolt juhitud paradigmas.
Kaine mõistusega tundub loll kontseptsioon maksta raha selle eest, et istuda või seista staadionil ning elada kaasa mängu tulemusele mida mitte kuidagi mõjutada ei saa ju.
Emotsioonid ongi ainus asi, mis jalgpalli juurde inimesi tõmbab ja seal neid hoiab.
Eesmärk on toetada klubi. Ja kui üks mängija laias kaares klubi peale k*seb, siis on ta selgelt solvanud midagi mis Sinu jaoks on EMOTSIONAALSELT oluline mitte RATSIONAALSELT oluline. Ära saab tahta minna ka niimoodi, et Sa klubi ei solva. Neymar seda teed mööda ei läinud ja saan täiesti aru miks fännid teda välja vilistavad. Mängija ei saa olla (ega ennast pidada suuremaks) suurem kui klubi.
ja tegelikkuses ma saan fännidest aru et nad on pahased mängija peale, ise oleks ka. aga niikaua kui mees platsil klubi värve kaitseb on väljavilistamine minu jaoks arusaamatu, sest see mõjutab omamoodi ka kogu klubi esitust väljakul. Ma arvan et selle enda emotsiooni väljendamiseks on mõistlikumad väljundid olemas, alates sellest et klubi mänge statale vaatama ei lähe, lõpetades piketeerimisega klubi juhatuse ukse taga. Kui sa toetad oma klubi, siis kui on mäng, siis sa toetad neid kõiki 11 meest kes platsil on sinu klubi eest mängimas. Enne mängu ja peale mängu lase oma emotsioon valla kuidas tahad. Mõistlik oleks mängija suhtes oma meelsust üles näidata üldse alles siis kui ta on juba klubist lahkunud ja siis on täiesti arusaadav kui ta näiteks järgmisel korral peaks Barcaga tulema mängima ja siis fännid annavad talle terve mäng vilet ja on plagud jne..
Sa ütled et ükski mängija ei saa olla suurem klubi, aga samamoodi ei saa ka ükski fänn olla suurem kui klubi. Antud hetkel ma saan täiesti aru klubist kui nad otsustavad puhtalt klubi tulemuste pärast vilistavad fännigrupid staadionilt eemal hoida.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMuidu kui pikk leping tal üldse on?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar