320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    iCardi ostetakse välja?
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      iCardi ostetakse välja?
      Juba ostetud.

      Kommentaar




        Vahepeal suudeti kaks kohustuslikku karikat ära võita. Karikafinaalis St Etienne vastu võideti 1-0. Ainuke jama oli, et Mbappe sai tõsiselt viga ning suure tõenäosusega Atalanta vastu aidata ei saa. Muidu oli esimene mäng peale koroonat, kus meeskond oli pigem ülbe ning peab õnne tänama, et St Etienne ära ei karistanud vähemuses olles.

        Liigakarika finaalis andis Lyon korraliku lahingu, kui valis rohkem kaitsva taktika. Mäng läks penaltite peale ning tänud Traore eksimusele saadi see karikas alles kätte. Muidu jällegi mitte veenev esitus ning mitmed mängijad jooksid lati alt läbi. Eks arusaadav, et mänge pole olnud ning sõpruskohtumised mingit vormi just ei toonud aga siiski enne CL on seis muret tekitav.



        Debiilne muidugi, et Cavanist otsustati ikkagi loobuda. Ta oleks kindlasti olnud nõus kasvõi paari kuulise pikendusega, et CL aidata nagu seda pakuti kaptenile. Nüüd lasti PSG ajaloo suurim skoorija tasuta minema ning ilma mingise kõmuta. Kurb käitumine klubi poolt. Meunier lasti ka tasuta minema, ning tema liitus Dortmundiga. Ta siiamaani vihane, kuidas Leonardo ja Tuchel temaga käitusid. Pillub siiani mürgiseid kommentaare viimaste suunas.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Kahe päeva pärast siis kohtumine Atalanta vastu. Vigastustega jäävad hetkeseisuga eemale Verratti, Kehrer, Mbappe ja Kurzawa. Viimase kahe suhtes on pisike lootus, et putitatakse üles, kuna nad tegid treeningud kaasa, küll väikese koormusega. Naljakal kombel on suutnud ka peatreener Tuchel end vigastada. Aga see selleks. Eks peamine mure on ikka olnud see mängupilt. Kuna veerandfinaalis on ainult üks kohtumine, siis saab olema põnev näha, millise taktikaga Tuchel välja tuleb. Nende vastu tasuks väheke konservatiivsem taktika valida, sest Atalanta oskab väravaid lüüa. Võibolla mehitada rohkem keskvälja ja selle kaudu kontrollida mängu? Või läheb ründavama taktikaga peale ning saab edasi see, kes rohkem skoorib? Igatahes neutraalsel vaatajal saab põnev olema, sest väravaid saab selles mängus palju olema.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Täna õhtul siis otsustav mäng Atalanta vastu. Eelduste kohaselt läheb Tuchel peale kas 4-3-3 või siis 4-3-1-2 formatsiooniga. Mõlemal juhul oleks kaitse (Kehrer, kapten, Kimpembe, Bernat) ja keskväli( Herrera, Gueye, Marquinhos) sama. Ainult ründes, siis 4-3-1-2 puhul tahaks ta liigutad Neymari ründajate Sarabia ja Icardi taha. Seda formatsiooni oli ta esmaspäevases treeningus palju proovinud. Millegipärast usun, et Tuchel siiski ei julge eksperimenteerida ning tuleb ikka tuttava 4-3-3 formatsiooniga peale. Eile õhtul toimunud treeningul oli Icardi oma puusale kerget haiget teinud. Oli treeningu küll lõpuni teinud, kuid peale seda olnud valudes. Kuuldavasti see aga tema kohalolekut ei mõjuta.

            Igatahes on järjekordselt enne otsustavaid CL kohtumisi vigastusetont või kaardid PSG'd kimbutamas. Verratti jääb kindlalt eemale. Mbappe võibolla mängib teisel poolajal, kui mäng vajab päästmist. Kurzawa toibub vigastusest ning Di Maria jääb kaartide tõttu eemale. Eriti totaka kaardi tõttu ka. Mäletavasti oli ta mängus Dortmundi vastu pingil suud pruukinud kohtuniku suunas



            Muideks klubi sai täna 50-aastaseks, oleks ju tore sellise juubeli puhul siit paarist edasi minna . Igatahes saab nagu mainitud selles mängus väravaid näha. Kuna PSG kahjuks räägib hetke vorm ja vigastused ning väheste mängude pidamine siis võib selles mängus Atalantat kergeks soosikuks küll pidada. Samas kui PSG kaitses kingitusi (loe Kehrer) ei tee ning keskväli distsiplineeritud toimetab, siis võib edasipääsust unistada küll. Tuchel pani muidugi Icardile pinged ka peale, kus leidis, et see on mäng kus Icardi peab näitama, kas ta on suurte mängude mees või mitte. Samuti kuna Mbappe ei alusta, siis peaks diiva nüüd asja oma kätesse võtma ja näitama end kui liidrit. Samas, kui Atalanta ta kinni võtab või siis jõuliste võtetega närvi ajab, siis diiva hoopis meeskonnale kahju teha frustratsiooni vigu tehes. Igatahes kui PSG kaotusseisu jääb, siis teisel poolajal võib rahad panna Neymari punase kaardi peale.

            Loodetavasti tuleb mäng, kus VAR liialt ei sekku. Ei tahaks näha, et edasipääseja selgub läbi kahtlase VAR otsuse nagu seda oli näha Juventus-Lyoni mängus näiteks.
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Veab et diival pole mõnel sugulasel sünnipäeva täna.

              Kommentaar


                Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                Kuna PSG kahjuks räägib hetke vorm ja vigastused ning väheste mängude pidamine siis võib selles mängus Atalantat kergeks soosikuks küll pidada.
                Noo sadagu või pussnuge PSG meeste kohapeal aga nemad jäävad selles paaris lõpuni välja favoriitideks.

                Kommentaar


                  Täiesti kohutav on see kaitsev keskväli, juba peale vaadates oli halb tunne, aga no Atalanta sõidab sealt ikka konkreetselt üle. Ega kellegi kohta ei ole midagi positiivset öelda, oleks väga üllatunud, kui siit edasi saadakse.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                    Täiesti kohutav on see kaitsev keskväli, juba peale vaadates oli halb tunne, aga no Atalanta sõidab sealt ikka konkreetselt üle. Ega kellegi kohta ei ole midagi positiivset öelda, oleks väga üllatunud, kui siit edasi saadakse.
                    No see mäng konkreetselt võeti jõuga ära. Wow.
                    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                    Kommentaar


                      no wowe. vaatasin igavusest mängu, kerge reali tunne tuli lõpus. Ramos ala Marquinhos väga rets ikka lõpus kaks lüüa ja edasi minna. Tunnen muidugi Atlantale kaasa, vägev teekond raisk aga siuke PSG võib jääda Atleticoga hätta.
                      Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                      Kommentaar




                        Atalanta-PSG 1-2


                        PSG pääses lõpuks poolfinaali. kui viimase hetke spurdiga lõpetati Atalanta teekond. Esimene poolaeg läks nii ma kartsin, et Atalanta võtab keskvälja jõua enda kontrolli alla ning äärtel tekitatakse ülekaal. Omati mitut head võimalust, kuid õnneks oli Navas väravas omal kohal võimsate tõrjetega. Neymar oleks saanud pinged PSG maha võtta, kuid suutis uskumatul kombel väga hea võimaluse raisata. Selle karistas Atalanta koheselt ära, sest karistusalasse liikus mitu nende mängijat ning Bernatil läks julgestama, kuid Pasalic jäi vabaks, kes kenasti palli püüdmatult Navase selja taha lajatas. Diiva omas kahte hiilgavat võimalust veel esimesel poolajal, kuid realiseerimine andis soovida. Atalanta aga võimutses õhus ning pea iga nurgalöök tundus ohtlik.

                        Teine poolaeg oli natuke rahulikum Atalanta poolelt ning tasapisi sai PSG rohkem palli vallate ning oma mängu ehitada. Neymar sai veel proovida, kuid eksis järjekordselt. Muutuse mängu tõi Mbappe sissetoomine ning Icardi asendamine Ericuga. Mbappe hakkas toimetama ning teravust looma. Sai temagi paaril korral proovida, kuid mõlemal korral ei suutnud hiilgavat võimalust ära kasutada. Tundus ,et asi läheb aina hullemaks, kui Navas väravas vigastuse korjas. Kuid õnneks suutis PSG üsna mängu lõpus viigivärava kätte saada, kui diiva andis söödu Marquinhosele, kes sisse lükkas lähedalt.
                        Paari minuti pärast oli diva uuesti aktsioonis, kui andis oivalise söödu jooksule Mbappele, kes selle omakorda värava ette suunas ning Eric lõpuks selle sisse koksas ja sellega PSG needuse murdis.

                        Peale esimest poolaega olin kindel, et Neymar läheb teisel poolajal närvi ning korjab lollaka kollase kaardi frustratsioonist. Kuid suutis oma närve seekord taltsutada ning kannatlikult oodata, kuniks lõpus sai oma söötudega meeskonna võidule tüüritud. Üllatuslikult oli ta aktiivne terve mängu ning võttis kaitsjad ette kuni mängu lõpuni. Tema esitusest Atalanta vastu saab nii mõnegi video kerida, eriti siis need driblingud ja mööda astumised kaitsjatest. Samas saaks video teha ka tema uskumatutest eksimustest. Mbappe oli väga hea ning oma kiirusega tõi mängu just selle vajaliku muutuse, mida Tuchel soovis.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Tänane l'Equipe esikaas.

                          ''Hullumeelsus''



                          PSG ultratel aga oli oma sõnum L'Equipe suunas, sest viimased olid väga negatiivselt meelestatud PSG edasipääsu võimalustes.

                          ''***** vihkajad''



                          Kui veel rääkida eilsest mängust, siis ei saa mainimata jätta kui kahvatu Icardi oli. Ei tundunud küll, et ta endast kõik väljakul andis. Pigem kaotas kõik kahevõitlused, pressingut väga ei teinud ning kaitsesse tagasi töötas harva. See oli valdkond, kus Cavani oli fantastiline.Hea mootoriga terve mängu kaitset pressimas. Kui eile sai natuke Bernati kritiseeritud, siis tegelikult oli polnud väga viga, sest ununes tema puhul pisike fakt, et viimati mängis Bernat 5 kuud tagasi. Ainuke jama lugu on, kui Navase vigastus osutub nii tõsiseks, et poolfinaal peaks vahele jääma. Aga eks lähipäevadel saab targemaks vigastuse tõsiduse osas.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Natuke muret tekitavad uudised täna tulnud meditsiinilisest osakonnast, et nii Navas, kapten kui ka Verratti võivad teisipäevast mängust eemale jääda. Kui Verratti puhul oli nagunii ebakindlus juba varem, siis kapteni ja Navase eemalejäämine oleks juba valusam löök edasipääsule finaali. Nädalavahetusel tehakse uued testid, ning siis peaks rohkem selgust saama.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                              Natuke muret tekitavad uudised täna tulnud meditsiinilisest osakonnast, et nii Navas, kapten kui ka Verratti võivad teisipäevast mängust eemale jääda. Kui Verratti puhul oli nagunii ebakindlus juba varem, siis kapteni ja Navase eemalejäämine oleks juba valusam löök edasipääsule finaali. Nädalavahetusel tehakse uued testid, ning siis peaks rohkem selgust saama.
                              Kahjuks jääb siis Navas kindlasti eemale homsest kohtumisest. Samuti pole piisavalt terveks saanud Verratti ning samuti viimases mängus pisikese vigastuse korjanud Gueye. Küll on aga kapten nii palju taastunud, et tegi eile juba täismahus trenni kaasa ning peaks homme saama alustada. Samuti on peaks pingil saadaval ka olema Kurzawa.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Õhtul siis poolfinaal kohtumine Leipzigi vastu. Kuna keskväljal Verratti ning suure tõenäosusega ka Gueye puudu, siis saab Paredes oma võimaluse. Formatsiooni 4-3-3 puhul peaks selline koosseis olema nagu Rico - Kehrer, T. Silva, Kimpembe, Bernat - Herrera, Marquinhos, Paredes - Di Maria, Mbappé, Neymar, kus aga paraku Icardile kohta poleks. Samas kui Tuchel soovibki kiirete kontratega Leipzigi kaitset lahti harutada, siis ilma Icardita olekski see parem. Kui aga Tuchel otsustab 4-2-3-1 kasuks, siis Icardi oleks üksinda tipus ning kahese keskvälja moodustaks Marquinhos ja Paredes. Ma ise eelistaks 4-3-3 varianti ilma Icardita siiski, kuna üleminek rünnakule oleks kiirem avanevate äärte tõttu ning kõik kolm ees suudavad ka kiiresti vajadusel mööda triblada või kiire söödu jagada.

                                Peale PSG kesist esitust Atalanta vastu ei saa küll PSG'd selgeks favoriidiks selles paaris pidada. Seda enam, et peale koroonast tingitud pausi pole kolmes mängus PSG veel suutnud midagi veenvat näidata. Leipzig aga võttis väga veenva võidu Atletico vastu ning tundub, et meeskond töötab hetkel õlitatult. Eks Leipizigi alistamiseks ma näengi peamiselt kahte stenaariumit. Kas tuleb selline rabe esitus, kus läbi õnne ja individuaalse meisterlikkuse suudetakse asi kusagil mängu lõpus ära vormistada. Või siis tehakse lõpuks üks korralik esitus ja võetakse veenev võit. Samuti tuleb loota, et Rico väravas liialt väristama ei kuku.

                                Igatahes loodetavasti tuleb üks põnev mäng ilma VAR'i draamateta ning selle paari võitja paneb ka CL'i kinni
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X