320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Leipzig-PSG 2-1

    Võiks öelda, et teenitud kaotus. Di Maria viis PSG kenasti juhtima, kui Kean kaitsja söödule jala vahele sai Di Mariale söödu andis. Di Maria oleks võinud ka seisu kahekordistada aga eksis penaltil. Siis aga vaikselt hakkas Leipzig mängu tagasi tulema ning peagi jäeti endine PSG nooruk Nkunku täiesti vabaks, kes täpse madala löögiga suutis Navase üle mängida. Leipzigi võiduvärav sündis penaltist, kui Kimpembe mängis kastis käega.

    Kui esimene 20min tundus, et Tuchel on geenius, siis ülejäänud mäng näitas miks sakslase tuleviku kohal on pilved kogunemas. Selles mängus ei oleks pidanud 4-3-3 peale tulema. Ründe ja keskvälja vahel oli liialt ruumi, kus sakslased said toimetada. Lisaks muidugi Gueye ja Marquinhos tegid suht kesise esituse. Marquinhost on vist hakanud see häirima, et Danilo on keskkaitses ja tema ikkagi keskväljal. Peale lõpuvilet kukkus Tucheliga vaidlema, ei imestaks kui sel samal teemal. Isegi Danilo peale mängu ütles, et ta on keskväljamees. Ehk selge vihje Tuchelile, et tuleb see eksperimenteerimine ära lõpetada. Või üritab ikka Leonardole sõnumit saata? Ning miks oli vaja lõpus sisse tuua kaks kaitsjat, kui oldi kaotusseisus ning oli vaja rünnata?


    Di Maria oli tubli aga ta pole enam 90min mees. Ses suhtes, et teiseks poolajaks oli suht läbi. Kean oli tubli, ses suhtes et võitles terve mängu ja teenis isegi penalti. Lõpuks kui PSG oli vähemuses suutis isegi paar korda teravust üksi tekitada. Kaartide üle pole mõtet vaielda. Nii Gueye kui ka Kimpembe said teenitult oma kaardid. Kui Gueye teine kollane oli õnnetu hiljaks jäämine siis Kimpembe oma oli küll debiilne.


    Nüüd tuleb loota, et Manu jätkab ebastabiilset esitust, siis on võimalik see teine koht grupis vähemalt kätte saada.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar




      PSG-Rennes 3-0

      PSG juba endale kahte kesist esitust jutti ei luba. Kuigi mitmed põhimehed olid jätkuvalt puudu, tehti väha soliidne esitus. Di Maria on selgelt ohjad ründes enda kätte võtnud. Eile jäi tema saldoks kaks väravat ja üks sööt. Kean lisas ühe värava. Rennes vist oli veel mõjutatud nädalasisesest CL kohtumisest. Kuigi võimalusi loodi võrdselt siis lõpetamine oli neil lihtsalt kohutav.

      Negatiivne see, et tervelt neli mängijat vahetati vigastuse tõttu välja. Kui Florenzi ja Keani puhul midagi tõsist pole, siis Gueye ja Kehrer vast peavad pikemalt eemal olema. Eks lähiajal tuleb rohkem infot aga siiski jube palju vigastustuid hetkel.

      Marquinhos sai oma naturaalsel positsioonil olla ning tegi hea esituse. Tuchel võiks sellest juba aru saada. Di Maria oli jumalik. Oleks aasta väravaga hakkama saanud, kuid kahjuks maandus kauglöök postis. Katsun video ka sellest leida. Kean hoidis jälle kaitset surve all ning oma füüsisega suudab probleeme tekitada. Diallo oli ka väga kindel eile.



      Paris Saint-Germain have kept seven clean sheets in Ligue 1 this season, that’s more than any other side in the top five leagues
      PSG has won five consecutive games in Ligue 1 by a three-goal margin for the first time in their Ligue 1 history (6-1 v Angers, 4-0 v Nîmes, 4-0 v Dijon, 3-0 v Nantes and 3-0 v Rennes)
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Õhtul jätkatakse liigaga, kui PSG läheb Monacole külla. PSG korralikult mehi puudu, kuid siiani pole liigas takistanud võite võtmast. Hea uudis, et Mbappe peaks olema suuteline terve mängu kaasa tegema, sest õnneks koondise juures ennast ei vigastanud.

        La composition d'équipe probable du PSG face à Monaco (4-3-3) : Navas - Dagba, Diallo, Kimpembe, Kurzawa - Herrera, Danilo, Rafinha - Di Maria, Kean (ou Sarabia), Mbappé
        Nagu statistikaporri ka Optalt, nimelt on siis Navas parima tõrjeprotsendiga väravavaht TOP5 liigade peale.

        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Mbappe ja Kean tipus on põnev. Mida Rafinha 4-4-2 formatsioonis hakkab tegema? Vähemalt pole Danilo keskkaitses.

          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            PSG you had one job... kolgi hetke esikaheksat ning saa tagumistelt ootamatuid kaotusi kui tahad. Monacot aitas see võit palju.

            PSG logises ikka hirmsasti ning Monaco oleks võinud lõpus palju rohkem lüüa. Neymar oli kaotusseisu jäämise järel lausa ebareaalselt halb - ütleks et lausa kahjulik. Kaigas ikka.
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

            Kommentaar


              Minge v#-#u tõesti! . Nahhuj see pariisi jalgpall

              Kommentaar


                Panin 0-2 järel teleka kinni .

                Ma veel mõtlesin, et raudselt kahetsen. Mingi ootamatu sisetunne oli täna.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  Algselt postitas football2u Vaata postitust
                  PSG you had one job... kolgi hetke esikaheksat ning saa tagumistelt ootamatuid kaotusi kui tahad. Monacot aitas see võit palju.

                  PSG logises ikka hirmsasti ning Monaco oleks võinud lõpus palju rohkem lüüa. Neymar oli kaotusseisu jäämise järel lausa ebareaalselt halb - ütleks et lausa kahjulik. Kaigas ikka.
                  Milleks oli teda üldse vaja mängitada? Polnud korralikult ju trennigi teinud ning mott oli tal olematu. Ju siis see Twitch bänni talle mõjus
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Algselt postitas keitsik Vaata postitust
                    Minge v#-#u tõesti! . Nahhuj see pariisi jalgpall
                    See on tüüpiline mäng peale koondisemänge
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar




                      Monaco-PSG 3-2

                      Esimese poolaja järgi tundus, et tuleb korralik loputus, kui Mbappe kaks väravat löi. Teisel poolajal ei viitsitud mängima enam tulla ning Monaco karistas ära. Kui Kovacit on see hooaeg kritiseeritud, et ta ei suuda mängu muutust tuua, siis eile pani ta oma vahetustega küll täppi. Ning Monaco oleks võinud ka suurema skooriga vabalt võita, võimalusi loodi kuhjaga. See on üldsegi Qatari ajastul teine kord, kui kaheväravalisest edust vaatamat on suudetud kaotada.

                      See on muidugi väga piinlik kui palju eksimusi kaitses selleks tehti. Nii esimese kui viimase värava puhul oli süüdi Diallo. Esimeses olukorras tõstis käe üles, et sulg kuigi oleks võinud oma mehega kaasa liikuda. Ning viimases olukorras, kus Monaco penalti sai, kaotas ise palli ning palli tagasivõites tiris liialt Vollandit õlast Monaco teise värav juures oli Kurzawa see, kes oma mehe jooksu maha magas.
                      Keskväli oli masendav aga samas kui sinna pannakse Danilo ja Rafinha, kellest viimane kaitsta ei oska, siis pole midagi head loota. Mbappe oli esimene poolaeg hea, oleks vabalt ka kübara kirja saanud, kui VAR poleks trukkima tulnud. Keani värava tühistamine oli arusaamatu? Kas siis passiivne sulg VAR'i jaoks ei loe?

                      Kolme päeva pärast ülitähtis mäng Leipzigi vastu ning ülemäära palju lootust selle mänguga ei tekitatud. Jah palju mängijaid on hetkel vigastusega eemal, kuid PSG on mängijaid, kes õige formatsiooni ja motiveerituse pealt suudavad mängu muutuse tuua.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Juba peale finaalis kaotamist on tekkis selline tunne, et see hooaeg nii edukaks CL's ei kujune ning ka koduses liigas ei kindlustata seda tiitlit nii varakult ära kui varasematel hooaegadel. Lisaks ma arvan, et Tuchel lahkub ise enne hooaja lõppu juba. Thiago ja Cavani ära laskmine annab juba kergelt tunda. Kaitses otsib Tuchel siiani toimivat paari. Kimpembe tundub kindel olevat, kuid tema kõrval on proovitud nii Danilot, Diallot kui ka ''keskväljameest'' Marquinhost. Siiani pole midagi sellist, mis kindlust annab. Meeskonnal on puudu selline kapten, kes olukorras kus asi kipub hapuks minema, suudab mehi ise motiveerida. Marquinhos mingil määral seda on, kuid kui teda keskväljal raisata, siis pole temast nõnda palju kasu kui näiteks keskkaitses.

                        Keskväljal on puudu mänguehitaja. Jah Verratti on vigane, kuid isegi kui terve olnud siis viimastel aastatel pole sellist minekut näidanud. Paredes ei ole stabiilne, Herrera ja Gueye pole sellisel määral suutelised mängu ehitama.

                        Ründes pole samuti loodetud stabiilsust ka. Jah palju on vigastusi jne, kuid siiski ootaks rohkem võimaluste tekitamist ja realiseerimist. Kean näiteks on tubli olnud, võitleb ja rabeleb ringi. On ebaõnne olnud ning kui küpsemaks saab, siis hakkab rohkem väravaid tulema. Mbappe ka tubli, kuid tundub aina rohkem, et suvel liigub Reali ära. Viimased pool aastat lükanud kõik lepingupikendused tagasi. Diiva jah oli vigane vahepeal, kuid nendes mängus, mis kaasa tegi, siis polnud üldse motiveeritud endast kõike andma. Ja siis nõuab õlide käest, et temast tehakse meeskonna liider?

                        See 2022 võiks kiiremini tulla, siis saab Qatar oma MM'i tehtud ja tõmbab Pariisist nahhui ja teeb Malagat vmt.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                          See 2022 võiks kiiremini tulla, siis saab Qatar oma MM'i tehtud ja tõmbab Pariisist nahhui ja teeb Malagat vmt.
                          Omanikud on sellisele stsenaariumile vihjeid andnud?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                            Omanikud on sellisele stsenaariumile vihjeid andnud?
                            Omanikud pole midagi veel vihjanud. Kunagi oli football leaks, kus mainiti, et Platini lubas Qatarile MM'i, kui nad ostavad ühe klubi Prantsusmaal ära ja pumpavad palju raha sinna sisse. Peale MM'i poleks ju nagu mõtet enam raha põletada vmt.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Täna õhtul siis ülimalt oluline mäng Leipzigi vastu kodus. Tuchel oli eile treeningul proovinud ka 3-4-3 formatsiooni. Ma nüüd ei tea, kas otsustav CL mäng õige koht, kus eksperimenteerida? Võibolla 4-4-2 vast oleks rohkem kindlam see asi, vähemalt kaitses. Ma tahaks näha sisukat esitust meeskonnalt, eriti diivalt. Võtku ennast juba kokku. Keanil võiks ka need posti ja lati ebaõnned ära lõppeda. Kaitses võiks vältida suuri prohmakaid. Eriti pean silmas siinkohal Diallot, kes saab näidata, et ta suudab olla stabiilsem ning suudab vajadusel kaitses domineerida.

                              Igatahes L'Equipe oli välja arvutanud, et kui PSG alagrupist edasi ei saa, siis jäädakase umbes 40-50M€ ilma. Arvestades viimase aja esitusi, siis liialt optimistlik ma ei ole. Kaldun viigi või hädise 2-1 PSG võidu poole.



                              La composition d'équipe du PSG contre Leipzig selon la presse : Navas - Florenzi, Marquinhos, Diallo, Bakker (ou Kurzawa) - Herrera, Paredes - Di Maria, Neymar - Kean, Mbappé
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Allez! Nüüd on vaja näidata et Ici c'est Paris!


                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X