Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKui ma ei eksi siis hetkel ainult Bakker on suudetud maha müüa €7m eestCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma saan aru et pandeemia valguses on UEFA suht silma kinni pigistamas ja otsustamise rohkem kohalikele alaliitudele andnud. Kuidas kohalik liiga praegust olukorda vaatab?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma saan aru et pandeemia valguses on UEFA suht silma kinni pigistamas ja otsustamise rohkem kohalikele alaliitudele andnud. Kuidas kohalik liiga praegust olukorda vaatab?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma saan aru et pandeemia valguses on UEFA suht silma kinni pigistamas ja otsustamise rohkem kohalikele alaliitudele andnud. Kuidas kohalik liiga praegust olukorda vaatab?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKas mul on vale mulje jäänud, et Mbappe teeb kaitsefaasis musta tööd?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustRoch, kuidas asetust näed?
Väga huvitav saab olema näha, kuidas Poch tasakaalu leiab. Neymari, Mbappe ja Messi peale kaitsefaasis väga loota vist ei saa. Wingbackidena Bernat ja Hakimi samuti väga ründavad. Gueye vist üksi kõike ka ära ei kata..Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Kurat see jalgpall peale 2019 covidit pole üldsegi enam endine.. PSG ja Juve ei võida enam liigat, Real ja Barca jookseb mängijatest ja rahast tühjaks, tehakse mingi kuradi superliiga, Eriksen, skandaalid skandaalide otsa ja nüüd veel Messi ja Ramos koos ühes meeskonnas ja pealegi PSG-s.. kes oleks seda oodanud arvata..
Neymar põgenes, et Messi varjust pääseda ja tõusta, siis tuli Mbappe, siis Neymar lootis Mbappe läheb Reali aga vot sulle hoopis Messi tuli PSG.
Hirmuäratav meeskond ja nimed aga ründest ei piisa ja Ramos on ka juba suht vana, eks näis kuidas läheb aga klohmimist ma tulemast küll ei näe. Pigem võib keegi PSG-d valustalt klohmida. Ma tooks keskväljale veel täiendust, ostke Kante äraReal Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustSee saab paras peavalu olema Pochi jaoks. Messi vasakul äärel nulliks ju Hakimi jooksud koheselt ära. Või läheb kolme kaitsja peale ja Hakimi wingabackiks? Ning olen nõus, et Diiva, Mbappe ja Messi ees tähendaks meeletut kaitsetööd keskväljale. Gueye veel veaks välja aga kas ka Gini? Ning muidugi Di Maria mänguminutid kahaneksid Messi tulekuga märkimisväärselt. Küsimusi on palju ning peamine, kes hakkab penalteid lööma nüüd?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar