Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Fino alla fine FORZA JUVE
-
Päris huvitav suhtumine
"Ma raiskasin kaks aastat PSG-ga Prantsuse kõrgliigas. Ma oleks nagu FIFA-t kõige nõrgema tasemega mänginud."
EDIT:
Algselt postitas Pogba Vaata postitustTuli välja, et tegemist oli siiski meedia väljamōeldisega
Kommentaar
-
Hapud viinamarjad. Fifa nõrgemas tasemes ei lasta ka vastaseid judo või maadlusvõtetega oma karistusalas maha võtta. PSG-l minu arvates vedas ikka kõvasti, et said Luizist sellise summa eest lahti. Väga suurde miinusesse ei jäädudki selles saagas. Silva, Marquinhos ja Kimpembe on olemas ning vajadusel oskab ka Aurier keskkaitses mängida ning nii mõnigi mees ka keskväljalt (poolakas näiteks).
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNo Kurzawa jätkab ikka väga resultatiivselt. Mis need nr'id täpsemalt on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHapud viinamarjad. Fifa nõrgemas tasemes ei lasta ka vastaseid judo või maadlusvõtetega oma karistusalas maha võtta. PSG-l minu arvates vedas ikka kõvasti, et said Luizist sellise summa eest lahti. Väga suurde miinusesse ei jäädudki selles saagas. Silva, Marquinhos ja Kimpembe on olemas ning vajadusel oskab ka Aurier keskkaitses mängida ning nii mõnigi mees ka keskväljalt (poolakas näiteks).
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustSa oled õnnelik et Marseille konkurent või noh suur liiga tiitli pretendent sai s-tast lahti? Tõsi kas mitte PSG ei teinud mingit 0 mängude seeriat euroopas eelmine või üleeelmine hooaeg kui Luiz seal just Silva kõrval põhis oli.
Edit: Lugemist kah antud teemal:David Luiz to Chelsea: the deal of the century... for PSG
Kommentaar
-
Ma ei saa ikkagist aru kelle poolt sa siis oled? Vaevalt mingid tulihingelised Marseille fännid Prantsusmaal arutlevad selle üle, et oi kui hea et PSG annab noorele tulevikulootusele võimaluse ja sai veel peaaegu sama raha tagasi ka Sideshow Bobi müügist. Või sul on mingid prantsuse juured perekonnas endal või?
Noh selles mõttes, et vaevalt inglise Man Utd fänn räägiks, et vot kui tore, et Man City ostis noore tulevikulootuse Stonesi (inglane) ja puujalad Demichelised/Mangalad minema saatis.
Nõustun muidugi et Marquinhos > Luiz
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustMa ei saa ikkagist aru kelle poolt sa siis oled? Vaevalt mingid tulihingelised Marseille fännid arutlevad selle üle, et oi kui hea et PSG annab noorele tulevikulootusele võimaluse ja sai veel peaaegu sama raha tagasi ka Sideshow Bobi müügist. Või sul on mingid prantsuse juured perekonnas endal või?
Noh selles mõttes, et vaevalt Man Utd fänn räägiks, et vot kui tore, et Man City ostis noore tulevikulootuse Stonesi ja puujalad Demichelised/Mangalad minema saatis.
Kommentaar
-
Algselt postitas wutt Vaata postitustPäris huvitav suhtumine
"Ma raiskasin kaks aastat PSG-ga Prantsuse kõrgliigas. Ma oleks nagu FIFA-t kõige nõrgema tasemega mänginud."Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNeli väravat viies mängus + üks väravasööt. Ja tuletame meelde, et tegemist on äärekaitsjaga.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustSaab loodetavasti ka kuu parima mängija tiitli
Kommentaar
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustMa ei saa ikkagist aru kelle poolt sa siis oled? Vaevalt mingid tulihingelised Marseille fännid Prantsusmaal arutlevad selle üle, et oi kui hea et PSG annab noorele tulevikulootusele võimaluse ja sai veel peaaegu sama raha tagasi ka Sideshow Bobi müügist. Või sul on mingid prantsuse juured perekonnas endal või?
Eks igal ühel siin on meeskond, keda toetab, aga üldiselt toetatakse ikka kogu riigi jalgpalli. Eriti Euroopa turniiridel."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar