320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kohtunik on sitt ja PSG on ise ka sitt. Egas midagi, peaasi, et rohkem sisse ei imeta ja 2-0 pole võimatu Pariisis.

    Kommentaar


      tra, kus lasti täis ennast
      mis mõttes sa ei too super vormis Di Mariat isegi pingilt mitte ja mängitad seal Alvest??

      Kommentaar


        Reali õnnestunud vahetused võisid otsustada kogu PSG selle hooaja Meistrite Liiga saatuse, aga... Te kaotaside vaid lahingu, aga sõda pole veel läbi, 1/2ndik on läbitud!

        Kommentaar




          Real Madrid-PSG 3-1

          Võimalusi oli mõlemal poolel, kuid Real suutis selle lahingu võita. PSG läks juhtima, kui kasti tulnud pall tegi Nachost puute otse Rabiot jalale ning viimane ei eksinud. Real viigistas penaltist, kui Lo Celso pani natuke tobedalt käe Kroosile õlale ja penalt määrati. Ronaldo selle realiseeris. Real läks juhtima kui Areola õnnetult terava palli otse Ronaldo põlve peale tõrjus. Ning Reali kolmas värav lasti üsna lihtsalt lüüa, sest keegi ei viitsinud Marcelot markeerida ning lähilöögile ei suutnud ka Areola reageerida. Kuigi oleks võinud vast paremini teha tegelikult. Kohtuniku suunal pole mõtet võtta, sest eksis mõlemale poolele. Rabiot kollane oli muidugi müstiline.

          Emery tegi üsna imeliku otsuse, kui võttis Cavani 66.minutil välja ning pani asemele hoopis paremakaitsja Meunieri. Ning Dani Alvese nihutas ette äärele. Ka otsus mitte just kõige paremas vormis Draxler mängu tuua oli arusaamatu. Pingilt oleks olnud ju super vormis Di Maria saanud mängu tuua. Ja seda oleks pidanud varem tegema ja võibolla hoopis Dani Alvese asemel sisse tooma.

          Diiva kohta võiks pikalt kirjutada aga mis seal ikka. Keegi tahab kangesti enda ajalugu kirjutada, kuid teistele sööte ei kipu jagama eriti kriitilistel momentidel. Lihtsalt masendavalt frustreeriv tegelane. Üldse ime, et ta simuleerimise eest teist kollast ei saanud. Esimene kollane oli muidugi tase omaette. Täiesti tavalises olukorras mängu alguses, lihtsalt tagant kossi kütta. Seda suudab vast ainult diiva.

          Minu meelest kaotas selle mängu Emery. Meunieri sissetoomine ei õigustanud end. Lo Celso oleks pidanud varem välja vahetama. Ning Cavani vahetad 66.minutil juba välja?

          Egas enam mingit vahet pole. CL on selleks hooajaks läbi, Reali kodus nullil hoida selllise mänguga pole võimalik. Emery saab kohe kindlasti kinga, kui mitte nüüd siis hooaja lõpus kindlasti.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            PSG oli hea, kuid liiga enesekindel võidus aga peatreeneril vist küll kauaks pikka rõõmu pole. Mis vahetused need veel olid? Isegi kolmandat ei tehtud. Kus oli Di Maria?
            Igatahes, Pariisis näeme!
            Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

            Kommentaar


              Algselt postitas Staadium Vaata postitust
              Tehakse Camp Noud. Sama moodi nagu Barca vastu lastakse oma mäng ühel hetkel käest ära. Remontada on loomulikult võimalik, aga raske saab olema. Eriti kui satub samasugune kloun kohtunik nagu täna. Ney oleks võinud veidi kõvemini sellele tropile virutada!
              No see kuidas Marcelol lasti lihtsalt vabalt kasti jalutada oli lihtsalt häbiväärne. Võibolla see näitas, et mentaalselt pole nad ikkagi sealmaal, et CL's tegusi teha.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Emery minek halb variant ju poleks. Minna võõrsil viigiseisu hoidma, omades pingil variante ründeteravuse täiendamiseks ei ole päris suure klubi teema

                Kommentaar


                  Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
                  Emery minek halb variant ju poleks. Minna võõrsil viigiseisu hoidma, omades pingil variante ründeteravuse täiendamiseks ei ole päris suure klubi teema
                  Teine poolaeg oli kuni Zidane'i vahetusteni väga korralik minu arust, tekkisid mõned päris korralikud võimalused. Neymari isetsemine muidugi kasuks ei tulnud aga ma ei ütleks, et Emery viiki hoidma tuli. Reali vahetused tõid edu, kuigi väravad tulid kergelt õnnega pooleks. Teisele väravale aitas Areola kõvasti kaasa ka.

                  Terve mängu lõikes suudaks ehk mõni teine treener sellest meeskonnast rohkem kätte saada aga kõige suurem ebaõnnestumine oli Emery'l ilmselt personali valik.

                  Kommentaar


                    Emery on lihtsalt vale valik algusest peale. Müstiline, kuidas ta eelmise hooaja lõpus oma koha säilitas.
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                      Ning Reali kolmas värav lasti üsna lihtsalt lüüa, sest keegi ei viitsinud Marcelot markeerida ning lähilöögile ei suutnud ka Areola reageerida.
                      Kui nüüd õigesti mäletan siis see jääb Rabiot südametunnistusele. Jalutas seal kui võinuks liikuda kaasa kasti ja vähemalt otsese sööduliini blokeerida.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
                        Kui nüüd õigesti mäletan siis see jääb Rabiot südametunnistusele. Jalutas seal kui võinuks liikuda kaasa kasti ja vähemalt otsese sööduliini blokeerida.
                        See oli Rabiot jah, kes Marceloga kaasa ei liikunud. Muidugi mõlemad väravad said alguse Meunieri äärelt ka. Emery läks selgelt oma vahetustega alt.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          PSG kavatseb UEFA poole pöörduda ning paluda Rabiot kollane kaart tühistada. No proovida võib, kuid sellised asju harva tühistatakse. Nii et suurt lootust väga pole. Ning Di Maria ja kapteni naised on oma sotsiaalmeedias Emery kallal võtnud, kuna nende kaasad ei saanud üllatuslikult Reali vastu üldse mängu.

                          Di Maria kaasa

                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Paestonskiipasaalusta.
                            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                            Kommentaar


                              Algselt postitas football2u Vaata postitust
                              Paestonskiipasaalusta.
                              A la, et Di Maria teeb ekstra tööd, skoorib, annab väravasööte, on hetkel meeskonnas parimas vormis. Ning kogu selle tulemusena pannakse sind ikkagi pingile.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Isegi alati Reali eest väljas olev La Marca tunnistas, et kohtunikud polnud piisavalt tasemel tol õhtul ning eksimusi tuli mitmeid sisse.




                                *Tunnistati, et Ramos mängis käega.




                                *Enne Lo Celso rumalust oli Kroos tegelikult suluseisus.



                                *Mbappe polnud suluseisus.



                                *Kroos ei saanud ohtliku vea eest Mbappe vastu isegi kaarti.

                                *Rabiot sai kaardi kuigi puudet Modriciga ei olnud.

                                *Isco sai õrne puute eest kohe kollase, samamoodi sai ka Lo Celso.


                                Kokkuvõttes ei muuda see midagi aga lihtsalt võibolla võiks UEFA millalgi ka hakata VAR'i peale mõtlema. Ma tean, et seda ideed on välja juba käidud aga imelikul põhjusel pole VAR'i kasutusele võtmiseks mingeid edusamme tehtud.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X