320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Haha tõsi. Liiga tihti oldi tema käe all suht sitanikerdised platsil, kuid PSG vastu tõi palju rõõmu. Hirmus periood oli. Tore, et tal hästi läheb ja Hiinast tagasi.
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

    Kommentaar


      Opta siis kaevas sellise asja välja, et PSG ei saanud mängus Rennes vastu mitte ühtegi lööki raami. Ning viimane kord kui nii juhtus pole teada, sest Opta hakkas Ligue1 statistikat koguma 2006-2007 hooajast alates. Ehk päris masendav PSG poolt ikka

      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Nagu juba varasemaltki räägitud, siis see meeskond on nii balansist väljas, et siin ei aitaks mõni asjalikum treener ka mitte. PSG ei võida see hooaeg Euroopas mitte midagi. Need staarid ei mahu koos väljakule ära.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Nagu juba varasemaltki räägitud, siis see meeskond on nii balansist väljas, et siin ei aitaks mõni asjalikum treener ka mitte. PSG ei võida see hooaeg Euroopas mitte midagi. Need staarid ei mahu koos väljakule ära.
          Mängitada diiva, Messi ja Mbappe triot ees tähendab suurt survet keskväljale ning samuti äärekaitsjad ei saaks abile loota. Ükski treener ei julgeks selliseid staare pingile panna, et mingit taktikat hakata leiutama. Tuchelil isegi oli mune seda teha, ning ta sai korraks meeskonna toimima ka, kuid siis kukkusid mängijad virisema ning lisaks Leonardole ta ka ei meeldinud. Ning ei tasu unustada, et Ramos pole veel ka tagasi. Kui ta terve on, siis nõuab samuti minuteid ning on piisavalt suure egoga, et treeneri või riietusruumiga tülli minna. Selline jabur staaride kooslus ei annagi võimalust, et taktikaliselt saaks treener suurt midagi sekka öelda. Lisaks riietusruumis ei maksa Pochi, vaid El-Khelaifi sõna.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Õhtul võetakse kodus vastu Angers. Oleks vaja nüüd hädasti see eelmise vooru häbi maha pesta. Dagbat oleks hea vahelduseks näha. Mbappe saab siis näidata, kas suudab põua lõpetada või jätkub mentaalne blokk. Brassid ja argentiinlased* kahjuks puhkavad.

            La compo probable du PSG selon L'Équipe et Le Parisien : Donnarumma - Dagba, Kehrer, Kimpembe, Diallo - Herrera, Danilo Pereira, Verratti - Draxler, Icardi, Mbappé


            *Icardi ei vaja puhkust
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar




              PSG-Angers 2-1

              Kodus saadi napilt võit kätte, kuid selleks oli vaja VAR'i abi. Nagu juba tavaks saanud see hooaeg, siis vastased realiseerivad hästi PSG vastu. Seekord oli Angersil kaks lööki väravale ja üks sees. Eks Dagbal oli oma roll ka vastaste väravas. PSG omakorda ei suutnud esimesel poolajal ühtegi lööki väravale pihta saada . Teisel poolajal õnneks suutis Mbappe peale trikitamise tootma ka hakata. Kõigepealt sööt Danilole, kes peaga sisse koksas. Ning üsna mängu lõpus realiseeris kahtlase penalti, kui VAR leidis, et vastane oli kastis õrnalt ikkagi palli puutunud käega.

              Icardi oli jälle kohutav pettumus. Terve mäng ja jäi silma kas ebatäpsete söötudega või suluseisus passimisega. Samuti oli Rafinha pettumus. Danilo oli isegi OK ning Kehrer samuti. Tore oli lõpuks Bernati väljakul näha, viimati mängis ta tervelt 13 kuud tagasi.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Kommentaar


                  Icardi kleepis ennast mingi hoora külge!!!

                  Kommentaar


                    Ja nüüd ei suuda ta jalgpallile ka keskenduda, no väljakul tal asjad see hooaeg nagunii ei sujunud, ju siis olid Wandaga juba varasemalt probleemid
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Täna õhtul võetakse kodus vastu Leipzig. Messi ja Marquinhos on õnneks tagai. Diiva nagu tavaks on juba saanud, siis alati puhkab natuke peale koondise juurest naasmist. See on alati nii olnud, ning vaevalt seal miskine tõsine vigastus on. Mbappe ja Messi siis saavad seda maagiat toota, ning olgem ausad neil on see kombineerimine suht hästi kohati välja tulnud.

                      La composition probable du PSG contre Leipzig selon la presse : Navas (ou Donnarumma) – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Herrera (ou Wijnaldum), Verratti, Gueye – Messi, Mbappé, Draxler.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Draxleri valik on jätkuvalt huvitav Pochi poolt. Messi ja Mbappe vist veeretavad nagunii rohkem omavahel palli. Siit vaja võit võtta, sest City purustas oodatult Brugge.

                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Peale Mbappe väravat lasti lõdvaks ning kohe karistati ära. Seda oli tunda, et Leipzig selle värava siit kätte saab, sest mäng muutus lojuk ja Leipizig leidis kenasti võimalusi. Kimpembelt jälle selline mäng, et tekib küsimus, kuidas DD teda küll koondisesse võtab .

                          Poolaja lõppus võeti end jälle kokku ja vallati palli aga väravat polnud küll õhus veel. Teisel poolajal vaja Mbappel vastaste keskkaitsjad ette võtta, sest mõlemal on kollased juba all.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar




                            PSG-Leipzig 3-2

                            Kolm punkti saade kätte ning alagrupis ollakse hetkel esimesel kohal. Mäng oli tegelikult üsna raske, sest Leipzig surus korralikult ning sundis PSG mängijaid eksima. Nende mõlemad väravad sündisidki kontratest, kus Kimpembe mõlemal korral oma mehe jooksu maha magas . Leipzig oleks väärinud punkti siit mängust, kuid määravaks sai Messi ja Mbappe individuaalne meisterlikkus. Mbappe siis sai kirja ühe värava, ühe söödu ja teenitud penalti. Jah penalti võis natuke pehme tunduda, kuid Simakan ei mänginud üldse palli ka selles olukorras. Mbappe oleks võinud ka teise värava saada, kui luhtas mängu lõpus penalti. Messi üle hea meel, sest tema algus pole PSG särgis just selline olnud nagu palju eeldasid, kuid vaikselt on hakanud väravaid tulema ning näha on, et ka kokkumäng ka teistega on paranenud. Kui Kimpembet sai siin kitu korda juba kirutud, siis võiks ära märkida ka Draxleri. Peale selle väravasöödu Mbappele, ei jäänud ta millegagi silma. Puhas kohatäide väljakul. Hakimi on ka järgi andnud ning sellist plahvatuslikust ta mängus hetkel pole, mis näiteks hooaja alguses. Navast peab jälle kiitma, päästis mitmel korral hullemast. Ses suhtes on ikka Pochil raske valik vaja iga mäng teha, sest mõlemad väga head väravavahid.

                            Järgmiseks siis mäng Le Classique Velodromil OM vastu. Saab olema põnev näha, mida toredad OM fännid välja mõtlevad PSG mängijate jaoks. Peale laserite, pudelite ja rakettide võiks midagi uut ikka käiku võtta
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                              Ja nüüd ei suuda ta jalgpallile ka keskenduda, no väljakul tal asjad see hooaeg nagunii ei sujunud, ju siis olid Wandaga juba varasemalt probleemid
                              Icardi ikka suudab debiil olla. Kahtlustas, et naine petab teda ning palus siis tema telefoni vaadata. Wanda oli nõus tingimusel, et lubab tema oma vaadata. Ja tuli välja, et hoopis Icardi petab teda korralik seebiooper ikka....kui Wanda saadab oma stoorides Icardit kuhugi, siis viimane postitab stoorisi, kui õnnelikud nad koos on . Silver oleks pidanud ikka sellest ka eile õhtul mängu ajal rääkima.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                Mbappest on saanud jalka esidiver. Ney on jäetud selja taha, Ronaldo ei ole samal sirgelgi enam.
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                                Kommentaar

                                Working...
                                X