320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Lille- PSG 1-7

    Lille ei suutnudki peale 9 sekundil sisse lastud väravast enam taastuda ning hävis korralikult kodus. PSG poolelt säras diiva, Mbappe ja Messio trio. Diiva on hetkel meeletus hoos ikka. 3 mänguga on ta löönud 5 väravat ja andnud 6 resultatiivset söötu. Mbappe sai kübara eile kirja. Meeldis väga see suhtumine mida väljakul näidati. Ilmekas näide oli Mbappe avavärava tähistamine kõigi poolt. Eelmine aasta ei näinud väljakul küll sellist meeskondlikku rõõmustamist. Ühtlasi tundub, et Mbappe ja diiva draama on läbi. Jagasid kenasti söötu ning juubeldasid koos. Diivat peab kiitma, sest kuni lõpuvileni näitas tahet ning survestas kaitset. Vitihna hakkab aina rohkem end näitama väljakul ning koostöö Verrattiga läheb iga mänguga paremaks. Tundub, et Galtier ja Campos on suutnud hea sisekliima luua. Võibolla veel vara järeldusi teha aga varasematel aastatel ei mäleta sellist kollektiivset hingamist väljakul. Mäng on palju sujuvam ja rünnakud võetakse paremini üles. Varasematel aastatel käis kangutamine ja meeleheitlik Mbappe vai diiva otsimine. Nüüd otsitakse vabat meest pigem ning söötu jagatakse kõigiga.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Räägitakse et peatreener pole pehmo (nagu eelmised) ja kui kuskilt hakkab vahepeal käärima, siis tõmbab vennad vaibale ja asjad saavad kiirelt paika. Kui su kirjutatut lugeda, siis paistab, et nii ongi läinud.

      Kommentaar


        Algselt postitas Wingback Vaata postitust
        Räägitakse et peatreener pole pehmo (nagu eelmised) ja kui kuskilt hakkab vahepeal käärima, siis tõmbab vennad vaibale ja asjad saavad kiirelt paika. Kui su kirjutatut lugeda, siis paistab, et nii ongi läinud.
        Ning võibolla on mingil määral lõpetatud ka see staaride poputamine. Näiteks diiva sai pidevalt erandeid, kui oli vaja kodumaale sambat minna tantsima vmt või kui jättis trenne vahele a la promoürituste pärast. Lisaks Galtier on siiani väga julge olnud, kuidas ta kõiki võrdselt ette võtab, kui midagi on valesti. Seda oli näha juba esimeses karikafinaalis, kui ta Messi ette võttis. Lisaks meedias mainiti, et mängijatele on karmimad reeglid peale pandud, a la mida mängu päeval ei tohi teha jne + mida süüa. Ju siis see kõik on meeskonda rohkem kokku toonud ning egod on siiani vähemalt nurka visatud.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Klubi kasvandik Dina Ebimbega pikendati lõpuks leping ning saadeti kohe Frankfurti laenule üheks hooajaks. Kusjuures Frankfurdil on hooaja lõppedes võimalus ta endale ka osta kõigest 7M€ eest. Hea valik, sest seal saaks oluliselt rohkem peale kui PSG's ning Bundesliga üldiselt on hea kasvulava noorte prantsuse talentide jaoks.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Bernardo Silva uudised teevad murelikuks. Samuti, et Skrinari ikka aetakse taga, kuigi Inter on hinna hullumeelselt kõrgeks ajanud. Herreraga vist lõpetatakse üldse leping, et ta saaks oma kodulklubi Bilbaoga uuesti liituda. Icardi minems Türki, ennem peab Wanda muidugi Istanbuli üle vaatama oma silmaga ja veenduma, et seal glamuuri on. Diallo vist premmi.
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar




              CL loos tõi siis Juventuse, Benfica ja Maccabi vastaseks. Galtier saab siis näidata, mis CL'is peale hakkab selle tiimiga. Hetkel kardan Benficat isegi rohkem Juventust, kuna viimane natuke ebastabiiline. Maccabi vastu peab maksimum punktid võtma.


              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Kohe algab mäng kodus Monaco vastu. Vitinha jääb kaartide tõttu eemale, kuid Renato saab näidata end keskväljal. Moncao pole hooaega hästi alustanud, kuid kindlasti on nad võimelised punkte röövima siit mängust.

                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  Monaco tuli väga hea survega peale ning tänu Messi kalale ka teenitult asuti juhtima. Täna tehakse palju sööduvigu, ju siis esimene tiim, kes korralikult survet teeb ja seda väga füüsiliselt ka. Diiva sai muidugi jälle endale kohase kollase, kui hakkas kohtuniku silme all tõukama. Messi on siiani natuke varjus. Kauglöögiga oleks asja tasa teinud aga kuidas Mbappe sealt sisse ei saanud? Galtier oli kahtlaselt vaikne, ideed otsas?
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar




                    PSG-Monaco 1-1

                    Monaco tuli ja näitas kuidas pideva surve ja füüsilise mänguga saab PSG mängu ära rikkuda. Selle tulemusena tekkis PSG'l võrreldes varasemate mängudega vähe võimalusi. Sellised pidevad piiri peale vead sundisid PSG mängijaid mitmelgi korral eksima ning rikkus nene rütmi kenasti ära. Messi lülitati suht kenasti mängust välja. Hakimi ja Mendes ei saanud enamu nii palju ruumi, et sööste äärel teha. Mbappeni jõudis pall vähe. Kui ka jõudis siis midagi palju ta ei suutnud korda ka saata peale isetsemise ja tühjast väravast mööda löömisega. Diiva oli ainuke triost, kes mängis enda koha eile välja. Ta teenis penalti, mille ise ka realiseeris. Renato jooksis korralikult lati alt läbi eile. Galtier ei tundunud ka ideed olavat, kuidas mängu murrangut tuua. Ennustan, et järgmistes mängudes saab aina rohkem sellist kaitsvat ja füüsiliselt agressiivset mängu näha vastaste poolt. Monaco näitas, et see toimib.

                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Herreraga lõpetati siis leping ning ta liituski oma kasvatajaklubi Bilbaoga. Fännidele jäi ta südamesse, kuna oli tõeline professionaal ning ei vingunud kunagi, kuigi mänguaega talle nii palju ei antud enam. Vormis oli ta väga kasulik, näiteks eelmise hooaja algus. Kuid vanus ja pidevad pisivigastused panid klubi nooremaid alternatiive otsima. Hetkel käivadki läbirääkimised Hispaania koondislase Fabian Ruiz'ga. Kuna Skrinari variant kukkus ära, siis uuritakse Monacolt Disasi kohta. Palju odavam variant peaks olema. Gueye ja Kurzawast pole siiani lahti saadud, kuigi klubidega on neid palju seostatud. Icardi ei tundu ka veel ikkagi Türki minevat. Ju siis Wandale ei sobinud Istanbul ikka.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        PSG ise väidab, et laen koos ostuvõimalusega.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                          PSG ise väidab, et laen koos ostuvõimalusega.
                          Siiski jah lepingu lõpetamisest loobuti ning esialgu läheb kõigest laenule, kuid Bilbaol on ostuvõimalus.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar




                            Napolist toodi Hispaania koondislane Fabian Ruiz ning temaga sõlmiti 5-aastane leping. Klubid ei maininud, mis on ülemineku summa, kuid meedia spekuleerinud 22M€ kanti. Eks näis, kuidas ta meeskonda sulandub, ning kuidas talle pingiroll võiks sobida, sest hetkel on Galtier süsteemis keskväli Verratti ja Vitihna oma.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Toulouse tegi sama pressingut, mida Monaco, ning enam jaolt see isegi toimis. Sest PSG oli kohati hädas. Muidugi jälle võimalusi raisati korralikult. Messil oli kaks sellist võimalust, mis Barca päevadel oleks kindlasti võrgus lõpetanud. Mbappe samuti võiks kliinilisem olla. Danilo kaitses isegi suutis oma hoida. Diiva jälle skooris, meeletu start hooajal tal. Teisel poolajal võiks juurde panna nüüd.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar




                                Toulouse-PSG 0-3

                                Peale natuke närvilist poolaega võeti ennast kokku ning saadi mugav võit võõrsilt kätte. Skoori tegid diiva, Mbappe ja vahetusest sekkunud Bernat. Skoor oleks võinud olla suurem, eriti arvestades võimalusi, mis Mbappel ja Messil olid. Muidugi tuleb kiita ka Toulouse väravavahti Maxime Dupe'd, kes hiilgas mitme võimsa tõrjega. Verratti oli täna väga hea keskväljal. Vitinha oli samuti väga mobiilne. Loodetavasti on nüüd õppinud, ning ei korja nii palju kollaseid kaarte enam. Temast sai ju esimene PSG mängija, kes oma kolmes esimeses mängus klubi eest suutis kollase kaardi võtta. Ekitike oli natuke kohmetu, eks vaja rohkem mänguaega. Messi oleks pidanud varem välja võtma, sest suht küpse teisel poolajal juba.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X