320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Messi värav, vooru parim ütleks, lihtsalt kirurgiline. Vorm aetakse ikka MM'iks praegu lakke ära, lahe näha.
    Samuti Mbappe ja diiva lihtne seina mängimine enne seda, näis nagu nii mängeldes tuli see neil välja.
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      Hea uudis, et Mendesi vigastus ei osutunud väga hulluks ning kõigest kaks nädalat peaks eemal olema. Kõlakad käisid, et ka Messi olevat viga saanud, kui ise vahetust palus ning siis otse riietusruumi tormas. Kuid nüüd tuli välja, et ta palus end välja vahetada, kuna oli väga väsinud olnud.

      Edit: Messil siiski oli pisike vigastus mängu ajal tunda andnud
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        õhtul mäng Reimsi vastu võõrsil, mitmed starterid peaksid puhkust saama. Messi ja Sanches jäävad vigastuste tõttu eemale. Messi vormi arvestades, võib see valus olla aga Mbappel ja diival nüüd hea võimalus oma vormi paremaks lihvida.

        La composition d'équipe du PSG contre Reims selon la presse : Donnarumma - Mukiele, Marquinhos, Ramos ou Danilo - Hakimi, Ruiz, Vitinha ou Verratti, Bernat - Soler, Mbappé, Neymar
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar




          Reims-PSG 0-0

          Iga aasta sama lugu, et sügisel kaotatakse punkte releka satsil. Seekord tehti enda elu ise muidugi ka raskeks, kui Ramose suuvärk sai kiiresti kohtuniku poolt kahe kollasega kostitatud. Prantsuse kohtunikud on muidugi legendaarsed punaste ja kollaste kaartidega vehkijad ka. Samas isegi vähemuses olles loodi võimalusi ning Mbappe ja diiva peaks korralikult peeglisse vaatama, et selliseid võimalusi raisati. Mängu lõpp läks inetuks, mõlema meeskonna mängijad tegelesid rohkem mölisemise ja tõuklemisega, kui mängimisega. Enne ülimalt tähtsat mängu Benfica vastu oli see järjekordne tagasilöök. Fabian Ruiz jätkuvalt ei suuda ennast leida. Soleri sai rohkem näha, kuid temani pall ei jõudnud väga. Mukiele oli samuti üllatavalt kahvatu.
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Täna õhtul siis üsnagi otsustav mäng Benfica vastu kodus. Messi on vigane ja jääb eemale. Tema asemel alustab Sarabia. Ma muidugi ei tea, mis taktikaid Galtier on harjutanud jne, kuid mitmed ajakirjanikud on arvamust avaldanud, et üks triost on puudu võiks lasta Mbappel ikka oma naturaalsel positsioonil ehk äärel möllata. Näiteks panna tippu Ekitike vmt. Samas peab ka aru saama, et Ekitike on rabe ning tal pole sellist CL kogemust nagu näiteks Sarabial. Samas mõnes teises Ligue1 mängus võiks küll Mbappet äärel proovida. Ramos võiks täna suu kinni hoida igaks juhuks. Ning diiva ja Mbappe võiks ka nüüd korraliku esituse teha, sest viimased kaks mängu on kerge pettumus olnud.

            . La composition d'équipe du PSG contre le Benfica Lisbonne selon la presse : Donnarumma - S. Ramos, Marquinhos, Danilo - Hakimi, Vitinha, Verratti, Bernat - Sarabia, Mbappé, Neymar
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Siin jäi mainimata üks huvitav fakt CL kohta. Nimelt siiani sel CL hooajal on kõige vähem kilomeetreid väljakul jooksnud meeskond PSG. Galtier meeskond ei tee pressi? Mängu tempo on madal?
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Konnade meedia tõmbas nüüd Mbappe teemal korralikult sae käima. Juba väidetakse, et lahkub jaanuaris, kuna on ''pettunud'' klubis. Samuti väidetakse, et klubi spordidirektor Luis Campos on samuti juba jaanuaris klubist minemas, kuna ka tema arvates, et pole temale tehtud lubadustest kinni peetud. Eks siis ole näha, kuidas Mbappe olek tänasel mängul on ning kuidas ta end üleval peab. Viimases liigamängus ta ju näitas lausa diivale kohast frustratsiooni viga, kui tühjas olukorras lampi kossi tõmbas vastasele.
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  davai

                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar




                    PSG-Benfica 1-1


                    Masendav, et ka kodus lubati enda vea tõttu Benfical viigistada. Verratti ses suhtes ikka täiesti arusaamatu käitumine olukorras, kus mängija ise liigub seljaga kastist eemale. Dollaril polnud täna mitte midagi teha väravas, sest Benfical polnud ühtegi momenti. Ses suhtes häbiväärne, et mäng oli PSG kontrolli all ning kingiti jälle oma rumaluse tõttu tõttu punktid ära. Mbappe sai täna värava kirja Bernati teenitud penaltist, ning sellega sai temast PSG eest enim väravaid löönud mängija CL's. Diiva midagi proovis, kuid murrangut ta mängu ei suutnud tuua.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar


                      Mbappe on ikkagi esidiiva siin klubis, Ney andis pulga üle:

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                        Mbappe on ikkagi esidiiva siin klubis, Ney andis pulga üle:
                        Nu arvestades, mida klubi talle kokku lubas, siis kindlasti ta tunnebki ennast klubi diivana. Viimasel ajal meedias tulnud palju vahtu, et ei teagi mis tõsi on. Eks midagi ikka on toimunud Mbappe suhtumises ning seda on ka väljakul näha tema puhul. See skandaal ka kaasa ei aita, et väidetavalt oli klubi palganud firma, et twitteri trollid hakkaks klubile kasulikku iba ajama. Samuti oli meelega tehtud Mbappe suhtes halvustavaid kommentaare, kuna viimane olevat ikkagi Reali pakkumist kaalunud jne. Kuna suhe klubiga on Mbappe nagunii nii ja naa, siis kasuks see skandaal kohe kindlasti ei tulnud. Samuti on ka paljud ultrad hakanud rohkem avalikumalt Nasseri pead nõudma. Aga see ei muuda midagi, sest kui ultrad jälle valjult sõna hakkavad võtma, siis saavad staadionbänni peale.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Õhtul Le Classique OM vastu kodus. Kuna kaitses Ramos ja Kimpembe puudu, siis on Galtier sunnitud 4-3-3 peale üle minema. Eks saab näha, kuidas OM vastu see toimub. Hea uudis, et Messi peaks saadaval olema. Halb on see, et vorm hetkel on väga kesine ning kui ennast täna õhtul kokku ei võeta, siis OM röövib kohe kindlasti punkte.



                          . La composition d'équipe du PSG contre l'OM selon L'Equipe : Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Danilo, Bernat - Vitinha, Verratti, Fabian Ruiz - Messi, Mbappé, Neymar
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Ootan nüüd Fabianilt ka viisakamat esitust, diiva ja Mbappe samuti

                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Mäng on suht lappes, mingit suurt organiseeritust ei ole. Trio ees longib, nii et rünnakul saab OM keskkaitsjad pidevalt näha. Diiva oli kuni väravani suht kesine, üritas pidevalt teesklemisega viga välja meelitada. Messit lati needus jätkub. Mbappe sööt oli isegi üllatav. Teine poolaeg võiks nüüd rahulikumalt võtta ja rohkem mõtestatult rünnakuid ehitada. Selline rapsimine mingi hetk lõppeb OM kontrast löödud väravaga.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar




                                PSG-OM 1-0

                                Marquinhose seeria jätkub, ta pole jätkuvalt ühtegi Le Classique OM vastu kaotanud. Peale OM punast, mis tundus hullem diiva tavapärase dramaatilise kukkumise tõttu, oleks oodanud teist väravat. Kuid mäng läks pigem lojuks ning head rünnakud munati ära. Mbappe ainuke positiivne tegu oli väravasööt, muidu pingutas üle ja raiskas nagu viimasel ajal kombeks on. Messi oli väga hea peale vigastust. Kahju, et tema karistuslöök jälle latis lõpetas. Diiva tegelt oli vilets, peale värava millega muu positiivsega silma ei paistnud. Ning ausalt öeldes oleks ta pidanud kollase saama Rongierile virutamise leest. Verratti oli hea. Samuti tegi lõpuks ka oma parima esituse Fabian Ruiz. Mukiele keskkaitses oli isegi üllatavalt hea. OM poolelt kiidaks nende väravavahti ja Claussi. Tal ikka hea vorm käsil, DD võiks teda Qatari küll kaasa võtta. Ahjaa ning Bernati aeg on läbi kahjuks.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X