320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paris Saint-Germain

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kodus võetakse täna Reims vastu. Trio peaks kenasti valmis olema. Kuna Lens viigistas, siis oleks hea võimalus edu kasvatada lähima jälitaja ees.

    La composition du PSG contre Reims selon la presse : Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat - Soler ou Renato Sanches, Vitinha, Verratti ou Danilo, Neymar - Messi, Mbappé
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      allez!

      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        jätkuvalt pole mingit arengut toimunud, PSG vast ei saanudki löögile. Reims aga omas mitut head võimalust, et skoor avada. Kohutav mõleda, et paari nädala pärast peaks sellise porno pealt Bayerni vastu üritama. Mbappe oli suht vilets. Diiva ja Messi enam ei pinguta üldse ei viitsi pingutada.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Ehk siis Galtier vahetas kõige aktiivsema Vitinha välja ja tõi tema asemel sisse Verratti, kes kohe korjas punase
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar




            PSG-Reims 1-1

            Allakäik jätkub. Pole midagi lisada, kui et masendav on sellist paigal veeretamist vaadata. Kaitse teab ammu ette, kellele sööt järgmisena läheb, sest otsitakse ainult Mbappe, diiva ja Messi seast mängijat platsil. Äärele ei tule jooksule mingit palli, sest kastis pole kedagi. Suht impotentne veeretamine. Mbappe vastu on kõik vastased selgeks õppinud, et tema äär tuleb lihtsalt kolme mehega mehitaga ja tema on mängust väljas. Reims oleks ka viigivärava kätte saanud ilma Verratti punaseta, sest see mäng oli suht vilets ikka PSG poolelt. Bayern lihtsalt peab mõtlema, kui suure skooriga nad PSG välja lülitavad. Messi ja diival on vast liigast savi, sest käib tuim kulgemine. Eriti masendav on, et ei viitsita üldse tagasi enam töödata. Kui mõlemad seda hooaja alguses tegid, siis nüüd on täielik null pingutus.
            Fino alla fine FORZA JUVE

            Kommentaar


              Paari tunni pärast mäng Montpellier vastu võõrsil. Diiva ja Verratti jäävad eemale ning parem vist nii ongi. Ekitike saab end näidata.

              La composition probable du PSG pour affronter Montpellier : Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Ramos, Nuno Mendes - Sanches, Danilo, Vitinha - Messi - Ekitike, Mbappé.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Ning tundub, et Ziyech diil jääbki kakti, kuna Chelsea ei suutnud õigel aja dokumente saada?
                Igatahes on PSG ka süüdi, et asi nii viimasele hetkele jäeti.
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar




                  Mbappe suutis kaks korda penaltil juba eksida. Aga kõik õige, sest seda penaltit poleks pidanud ka tegelikult andma. Ramos ikka kukkus jube kergelt.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Suht masendav esimene poolaeg, kaks eksitud penaltit ja kaks sunnitud vahetust Mbappe ja Ramose vigastuste tõttu. Ei näe, et PSG siit võiduga koju sõidab. Ja sellise hambutu rünnakuga ei väärita ka.
                    Fino alla fine FORZA JUVE

                    Kommentaar





                      Montpellier-PSG 1-3


                      Esimene poolaeg oli päris masendav. Kaks luhatud penaltit, kaks vigastust ja üks värav VAR poolt ära võetud. Teisel poolajal samuti võeti VAR abil üks värav ära, kuid lõpuks saadi esimene värav Fabian Ruizi toel ikkagi kätte. Teise PSG värava vormistas Messi Fabian Ruizi oivalise söödu järel ning kolmanda värava sepistas vaid 16-aastane Zaire-Emery, kellest sai ühtlasi ka klubi noorim skoorija. Mängu parim kindlasti Fabian Ruiz. Messi oli ka tubli. Hakimi oli ka kenasti aktsioonis, kahju et tema võimas kauglöök napi suluseisu tõttu ära võeti. Bernat ajapeeretus põhjustas värava ning Bayerni vastu kohe kindlasti ei saa teda alustada. Ramosel peapõrutus, kuid peaks järgmiseks mänguks terve olema. Mbappe kohta veel ei tea, kui tõsine vigastus tal on. Arvestades, et Bayerni mäng kahe nädala pärast, siis murekohti peale lonkava mängupildu on küllalt.
                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        Kohe varsti mäng uustulnuka Toulouse vastu kodus. Mbappe on vigastuse tõttu eemal. Samuti ka diiva, Ramos ja Verratti, Kui esimesed kolm on vigastustega eemal, siis Verratti sai oma punase kaardi tembule kolme mängulise keelu otsa. Väga huvitav otsus liiga poolt ikka.

                        La composition d'équipe probable du PSG contre Toulouse : Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Danilo Pereira, Mendes - Ruiz, Sanches, Vitinha (ou Zaïre-Emery) - Soler - Ekitike, Messi.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar




                          PSG-Toulouse 2-1


                          Kesine esitus jätkub ning võit saadi tänu Hakimi ja Messi individuaalsele meisterlikkusele. Dollar on kuidagi ebakindlamaks muutunud, samuti ka kaitse. Renato ka vigane. Ühesõnaga hädad jätkuvad ning positiivset pole välja tuua sellest mängust.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar




                            OM-PSG 1-2

                            Masendav seeria jätkub, seekord langeti karikast välja OM vastu. PSG on vast kõige edukam vastastele väravate kinkimises. OM esimene värav oli Ramose põhjustatud penalti. OM teine värav oli diiva ajupeeretus . Ründes oli diiva isegi kohati asine aga muidu saast, eriti tema lõpetamine on viimastel aastatel kohutavalt alla käinud. Messi on vaikselt langemas oma eelmise aasta palagsõduri seisu, kus pingutab miinimumi ainult. Verratti oli täitsa juust. Vitinha pole üldse enam sama, mis hooaja alguses. Hakimi ei osanud enam mängija olla OM vastu. Soler on mentaalselt täiesti augus. Valencia põhimees lihtsalt ei suuda üldse jalgu alla saada. Positsioneerimine ja liikumine on pidevalt sammukese maas võrreldes teistega. Tegelt oli ka võimalusi viigivärav lüüa aga eksiti palju. Kui eelmine nädal oleks võibolla arvanud, et Bayerni vastu on 30% võimalusi edasi saada siis nüüd on see pigem 10% kui sedagi, sest mängupilt ja põhimeeste vorm on saastemast saast.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Kyll CL'iks vormi saab!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                                Kyll CL'iks vormi saab!
                                Selles ei pruugi mingit abi olla, sest nüüd ka Messi ning Hakimi vigastuse üles korjanud. Kui arvestada, et Verratti ja Vitinha suht alavormis ja Dollar ka väravas pole kõige veenvam, siis on hetkel keeruline näha positiivset stenaariumit teisipäeva õhtul.
                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X