Olin täiesti ära unustanud, et kunagine imelaps Renato Sanches siiani klubi hingekirjas, sest tema laenuleping Panathinaikoses lõppes. Tal veel aasta lepingut alles ka.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Paris Saint-Germain
Collapse
X
-
Uskumatu, et Milan on nõus 60-70milli välja käima pingipoisi eest aga nu andku minna. Mul muidugi kahju, sest oli väärt vahetus. Samas ta saab kindel starter nüüd jälle olla ning võibolla taastab oma väravavaistu ka seal.Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-
Ramos nüüd täitsa ametlik, 131 mänguga 45 väravat pole ulme number aga mõnes mängus tõi kastanid tulest ning ei kukkunud diivatsema, kui Enrique ta pingile kupatas. Nüüd on huvitav näha, mis profiiliga mängija üldse asemele tuuakse, sest Enrique formatsioonis puhtale ründajale tegelt ju starteri kohta pole ette nähtud.Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-
Lee läks Atletico'sse 40 milku eest. Pole paha diil pingipoisi eest, kuid ta on üsna hea tööloom ka. PSG's lihtsalt tähtsates mängudes ei saanud väga peale. Aga muidu iga treeneri unistus, sest töötab kenasti tagasi ka kaitsesse ning pingutab alati kui väljakule saab.Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-

Akliouche 50 milku eest. Saab huvitav olema aga ma hetkel ei näe millist kohta ta hakkaks Enrique süsteemis mängima. Ta oleks ideaalne ründaja all aga PSG sedasi ju ei mängi. Ju siis puksitakse äärele vast, Doue või Kvara vahetuseks.
Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-
Täna õhtul superkarikas Aston Villa vastu. Kuna PSG ettevalmistus terve meeskonnaga hakkas umbes nädal tagasi, siis suuri lootusi tänasele mängule ei paneks. Uus poiss vast saab end näidata kohe.
La composition du PSG contre Aston Villa selon L'Equipe : Safonov - Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes - Zaïre-Emery, Vitinha, Beraldo - Akliouche, Dembélé, KvaratskheliaFino alla fine FORZA JUVEKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar