Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• EldurKull
    replied
    Vahva oli kui Xhaka pidustamise käigus Pogbale viitas

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Mbappe pthui. Mine puhka jalga suur staar v pane neymariga pidu edasi. Täielik 0. Vôimalusi oli omajagu. Kahju!

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    See oli täiesti loogiline jätk, et Mbappe selle turniiri ära situb. Muidugi teenitud kaotus ka. Oleks olnud häbi sellise ebastabiilse kaitsega edasi minna.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Lloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.
    +1111

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Lloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    võin suu kinni panna jah

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    läks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.
    ehheee ta vist kuulis sind

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Mida te ilma Benzemata teeksite?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    läks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kirjutagu meedia, mida tahab, aga ma arvan siiski, et põhjuseka on ikka see, et äärekaitsjad on sisuliselt kõik katki ja Rabiot ilmselt alustab seetöttu ilmselt nö vasaku wing-backina.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    DD proovib täna Sveitsi kolme kaitsjaga, kuna Pogba ja co olid trennis temalt nii palunud? Eniveis peab palju paremat mängu näitama, kui viimases kahes, kui edasi soovitakse saada.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    no eks oli vaja seda korki pealt ära saada, nii deschampsil kui benzemal pinge ju kuhjus muudkui.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Kuulge, kas greiz pennusid ei pidanux lööma? Miks benz lôi?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    griezoule mul küll etteheiteid pole, mees rassib ilmselt platsil kõige rohkemgi. üldiselt tundub mulle suurim probleem, et DD on langenud üleorganiseerituse lõksu. mäng on tänu sellele üleni etteaimatav. kuigi tal on kasutada ilmselt turniiri võimsaima loovvõimekusega punt. võiksid vabalt mängida ka stiilis lööge palju tahate, me lööme rohkem. ehk siis õhkõrn tasakaal korra ja loovuse vahel tundub mulle liigse korra poole kaldu. vaja oleks natuke rohkem vabadust ja julgust.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Iga mänguga läheb mängupilt aina kehvemaks. Võibolla peaks DD hakkama Giroud rohkem kasutama, kui on näha, et Benz ees ei õnnestu? Rohkem Comani kaasama näiteks Griezou asemel? Ning kipun ka arvama, et Sveits vormistab üllatuse ning saadab prantslased varakult koju ära.

Leave a comment:

Working...
X