Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mbappe pthui. Mine puhka jalga suur staar v pane neymariga pidu edasi. Täielik 0. Vôimalusi oli omajagu. Kahju!
Leave a comment:
-
See oli täiesti loogiline jätk, et Mbappe selle turniiri ära situb. Muidugi teenitud kaotus ka. Oleks olnud häbi sellise ebastabiilse kaitsega edasi minna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.
Leave a comment:
-
Lloris senine mängu kangelane minu jaoks. Poleks pennut ära võtnud, siis vaevalt sellest seisust tagasi oleks tuldud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustläks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.ta vist kuulis sind
Leave a comment:
-
läks nii nagu karta võiks, kaua seda benzemat taluda võib. mees ju pole suutnud yhtegi korraliku puudet teha. mitmes mäng järjest. lisaks no ei saa päris nii, et rynnakul on ainult vasakäär ja mbappe.
Leave a comment:
-
Kirjutagu meedia, mida tahab, aga ma arvan siiski, et põhjuseka on ikka see, et äärekaitsjad on sisuliselt kõik katki ja Rabiot ilmselt alustab seetöttu ilmselt nö vasaku wing-backina.
Leave a comment:
-
DD proovib täna Sveitsi kolme kaitsjaga, kuna Pogba ja co olid trennis temalt nii palunud? Eniveis peab palju paremat mängu näitama, kui viimases kahes, kui edasi soovitakse saada.
Leave a comment:
-
no eks oli vaja seda korki pealt ära saada, nii deschampsil kui benzemal pinge ju kuhjus muudkui.
Leave a comment:
-
griezoule mul küll etteheiteid pole, mees rassib ilmselt platsil kõige rohkemgi. üldiselt tundub mulle suurim probleem, et DD on langenud üleorganiseerituse lõksu. mäng on tänu sellele üleni etteaimatav. kuigi tal on kasutada ilmselt turniiri võimsaima loovvõimekusega punt. võiksid vabalt mängida ka stiilis lööge palju tahate, me lööme rohkem. ehk siis õhkõrn tasakaal korra ja loovuse vahel tundub mulle liigse korra poole kaldu. vaja oleks natuke rohkem vabadust ja julgust.
Leave a comment:
-
Iga mänguga läheb mängupilt aina kehvemaks. Võibolla peaks DD hakkama Giroud rohkem kasutama, kui on näha, et Benz ees ei õnnestu? Rohkem Comani kaasama näiteks Griezou asemel? Ning kipun ka arvama, et Sveits vormistab üllatuse ning saadab prantslased varakult koju ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: