Üldiselt ärgati liiga hilja valitseva euroopa meistri vastu. Ning DD järjekordset arusamatud valikud. Lenglet, Kalulu kui ka Rabiot omasid kõik süüd vastastele võimaldatud väravates. Muidugi nii Dembele kui ka Mbappe raiskasid ka momente.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Minu arvates oli täiesti positiivne mängupilt. Üks meeskond lõi lihtsalt ära ja teine raiskas. Keda sa seal Rabiot asemel oleksid kasutanud? Tüübil on väga hea hooaeg all erinevalt näiteks Reali meestest. Ma ei tea, kui palju Tchouamenid sel hooajal üldse keskväljal mängiski?
Hetkel ongi seis Prantsusmaale selline, et poolkaitses pole võibolla sellist järgmiste põlvkonda peale tulnud nagu kaitses ja eriti rünnakul. Ma oleks lootnud Zaire-Emery'lt sel hooajal klubi eest järgmise sammu tegemist, aga reaalsuses on ta hoopiski sammu tagasi teinud ja pingile kukkunud. Aga no jalgpallis muutuvad asjad kiiresti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMinu arvates oli täiesti positiivne mängupilt. Üks meeskond lõi lihtsalt ära ja teine raiskas. Keda sa seal Rabiot asemel oleksid kasutanud? Tüübil on väga hea hooaeg all erinevalt näiteks Reali meestest. Ma ei tea, kui palju Tchouamenid sel hooajal üldse keskväljal mängiski?
Hetkel ongi seis Prantsusmaale selline, et poolkaitses pole võibolla sellist järgmiste põlvkonda peale tulnud nagu kaitses ja eriti rünnakul. Ma oleks lootnud Zaire-Emery'lt sel hooajal klubi eest järgmise sammu tegemist, aga reaalsuses on ta hoopiski sammu tagasi teinud ja pingile kukkunud. Aga no jalgpallis muutuvad asjad kiiresti.
Zaire-Emery kaotas oma koha Joao Nevesile, kuigi profiililt nad üsna sarnased. Loodetavasti saab uuel hooajal ikka rohkem peale.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
No sa saad kasutada ainult neid mehi, kes sul kaasas on. Ses mõttes oli Rabiot valik antud juhul täiesti loogiline. Ma pole kursis, miks noorem Thuram sel korral puudu oli, aga nõus, et peaks ikkagi tavaoludes koondises olema. Rabiot on Marseille's sel hooajal märksa ründavamal positsioonil mänginud ja on pisut teist tüüpi mängija, kui Kamara'd, Kone'd ja Camavingad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar