320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Olgu siis ära mainitud, et belglastega tehti eile suht näotus mängus väravateta viik.




    Koosseis: Lloris - Reveillere, Rami, Sakho, Abidal - Martin, M'Vila (42' Gonalons), Cabaye - Remy (72' Menez), Benzema (72' Giroud), Ribery (72' Malouda)

    Kommentaar


      Prantslastel läks Euro 2012 alagruppide loosimisel kardedust kergemini:

      Grupp D:
      Ukraina
      Inglismaa
      Rootsi
      Prantsusmaa

      Ehk siis esimesest potsikust suudeti vältida Hispaaniat ja Hollandit. Teisest ebamugavamaid vastaseid Saksamaad ja Itaaliat ning kolmandast Portugali.

      Kommentaar


        Koondis mänguks Saksamaaga, mis toimub 29. veebruaril:

        Väravavahid: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Johan Carrasso (Bordeaux)

        Kaitsjad: Eric Abidal (Barcelona), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester Utd), Philippe Mexès (AC Milan), Adil Rami (Valencia), Anthony Reveillère (Lyon), Mamadou Sakho (PSG)

        Poolkaitsjad: Morgan Amalfitano (Marseille), Johan Cabaye (Newcastle United), Alou Diarra (Marseille), Yann M'Vila (Rennes), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Samir Nasri (Manchester City)

        Ründajad: Kevin Gameiro (PSG), Olivier Giroud (Montpellier), Jeremy Ménez (PSG), Franck Ribéry (Bayern Munich), Louis Saha (Tottenham), Mathieu Valbuena (Marseille)

        Morgan Amalfitano saab oma heade esituste eest esimese kutse koondisesse. Louis Saha on taas kutsutute seas pärast eelmise aasta Septembrit.

        Nimekamate puudujate seas leima Karim Benzema ja Loic Remy, kes mõlemad on hetkel vigastatud. Tervetest meestest on puudu Bacary Sagna, kes alles vigastusest paranes, ja alavormis olev Yoann Gourcuff.

        Veidi üllatav on Malouda nime ikka ja jälle kutsutute seast leida, kuigi klubi eest pole ta pikemat aega eriti head minekut näidanud. Mina oleks pigem eelistanud näiteks Lyoni eest häid esitusi tegevat Alexandre Lacazette

        Kommentaar


          Prantslased tegid siis eile positiivse üllatuse, kui alistati Bremenis sakslased skooriga 2:1.

          Tulemus ise vast polnudki nii suur üllatus, kui kindel mängupilt, mida Les Blues eriti teisel poolajal näitas. Üsna suur roll eilses võidus oli alumises poolkaitses mänginud duol M'Vila-Cabaye, kes hoidsid keskvälja prantslaste kontrolli all. Äärtes lasti mõnuga möllata Valbuenal (võimalik, et Lahmi puudumise tõttu) ja teise poolaja algul mängu lülitunud Menez'l , kes asendas esimesel poolajal kergelt vigastada saanud Ribery`d. Nasri sai mängujuhi kohal hästi hakkama. Giroud tekitas arukate sööstudega vastaste kaitsjatele peavalu ja sai kirja oma debüütvärava. Kaitse (Debuchy-Rami-Mexes-Abidal) oli üsna soliidne, kui esimese poolaja keskpaik välja jätta. Nõrgim lüli oli kaitses Abidal, kes jäi kohati Reusiga hätta. Vast kõige suuremat kiidulaulu peaks laulma paremal äärekaitses pidevalt teravalt rünnakusse lülitunud ja mõlema värava puhul resutatiivse söödu andnud Mathieu Debuchy'le, kes vahepeal oli sellel kohal isegi kolmas valik Sagna ja Reveiller' järel. Koondise uus kapten Hugo Lloris oli samuti väga kindel ja päästis mitmelgi korral hullemast.

          Vahetusmeestest rääkides, siis Amalfitano sai kirja oma esimese mängu koondises ja kuigi ta vähese mänguaja tõttu väga rünnakul silma ei paistnud, siis kaitses aitas ta Debuchy äärt päris hästi katta (tegelikult on Amalfitano tagasitöötamine kaitses ka OM-i eest üks põhjuseid miks Azpilicueta mäng paranenud on). Diarra ja Malouda said vastaste mängu lõhkumisega hiljem (vahetati vastavalt M'Vila ja Cabaye vastu) päris edukalt hakkama. Malouda nimele läks teine värav. Saha sahistas samuti võrku, kuid seda napist suluseisust. Menez'st sai juba räägitud.

          Üldiselt mulle väga meeldis eilne koondis. Hetkel välja jäänutest on vast Remy ja Benzema (mõlemad vigastatud) kindlad suvel EM-ile sõitjad, kuid Martinil, Gourcuffil, Sagnal, Clichyl ja teistel sagedastel koondislastel võib raskeks minna. Konkurents kohtadele on tihe, mis on positiivne.

          Väravad:

          Kommentaar


            Giroud hirmutab suvel kõik kaitsjad jahedaks.

            Kommentaar




              Impressive !

              Arvestades sakslaste valikut on SEE tulemus tõeline pomm !
              Senini arvanud, et väga tugev pretendent Euro 2012 karikale, kuid nähtavasti on vaja sakslastel veel tööd kõvasti teha.
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

              Kommentaar


                Ma arvan, et sakslaste puhul oli tegu tööõnnetusega, väga ei pabistaks, pigem prantslaste puhul ei satutaks hoogu liialt selle tulemuse pealt. Samas jah, emotsioon on edasi kandev jõud.
                Felix: Oh, bollocks!
                Elmo: Dog's bollocks?
                Felix: No, just plain fucking bollocks!
                Elmo: No dog involved?

                Kommentaar


                  Algselt postitas maanus Vaata postitust
                  Ma arvan, et sakslaste puhul oli tegu tööõnnetusega, väga ei pabistaks, pigem prantslaste puhul ei satutaks hoogu liialt selle tulemuse pealt. Samas jah, emotsioon on edasi kandev jõud.
                  Ma arvan, et prantslased on viimase kümnekonna aasta jooksul nii ettevaatlikuks tehtud, et keegi väga hoogu ei satu. Samas selja taga on 18-mänguline kaotuseta seeria, kus on teiste seas alistatud Brasiilia, Inglismaa ja Saksamaa. Kaks viimast veel nende kodus. Midagi peaks see siiski näitama koondise hetke taseme kohta.

                  Kommentaar


                    Jälle mingid triibud. Adidast tahaks tagasi.

                    Kommentaar


                      Blanc first pre-list for Euros: Evra, Clichy, Kaboul, Koscielny, Mexes, Rami, Evra, Malouda, Cabaye, Nasri, Benzema, Ribery, Ben Arfa.
                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        Paar aastat tagasi olnuks kaks Evrad väga hea variant.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                          Blanc first pre-list for Euros: Evra, Clichy, Kaboul, Koscielny, Mexes, Rami, Evra, Malouda, Cabaye, Nasri, Benzema, Ribery, Ben Arfa.
                          Üks mees siit listist ei peaks kindlasti kaasa sõitma. Selle "mõistatuse" lasen igal ühel endal välja nuputada. Prantsusmaal mängivatest meestest peaks kaasa sõitma Lloris, Mandanda, Carrasso, M'Vila, Giroud, Menez, Remy, Debuchy, Diarra ja Reveillere. Viimane mees peaks tulema listist Valbuena, Gourcuff, Martin.

                          Kommentaar


                            Eurospordist Blanc nagu andis mõista, et see mõistatus pole mitte oskustes arenenud vaid ka persoonina ja pidi olema päris hea alternatiiv.Äkki on üle lahe vesi hästi mõjunud. Või ma eeldasin valesti mõistatust ja pean seda mõistatust seostama MMiga ?
                            Felix: Oh, bollocks!
                            Elmo: Dog's bollocks?
                            Felix: No, just plain fucking bollocks!
                            Elmo: No dog involved?

                            Kommentaar


                              Ei mõtle Hatem Ben Arfat. Tema kaasamine on täiesti õigustatud ja loogiline. Pidasin silmas Chelseas pinki nühkivat Florent Maloudat, kes pole sel hooajal mitte millegi sellisega hakkama saanud, et peaks koondisega MM-ile sõitma.

                              Kommentaar


                                jah tema asemel ntks matuidi.kas gameiro ei tule kõne alla?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X