Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olympique Lyonnais
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga sa vaatasid ikka tähelepanelikult??? Cris oli esimene kes jalaga äsas!
Algselt postitas budulojus Vaata postitustRotid koju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olin üsna kindel, et pennudes Lyon murdub. Tõesti väga mannetu esitus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust100% ei saa kindlalt vastupidist väita, kuid see ei muuda fakti, et Oliviera (?) Crisi kõigepealt väga jõuliselt maha murdis.
Puudusid koolist, kui mõistust jagati? Palun ära enam postita siia.
Olin üsna kindel, et pennudes Lyon murdub. Tõesti väga mannetu esitus.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMinul ei ole sinu vastu Mask mitte midagi aga no Lyon tuli sellele mängule väga üleolevalt ja sellepärast ma nende vastu nii vastik olen. Vastast võiks ikka vähekene austada! Kunagi oli Lyon CL üks mu lemmikuid aga nüüd on sellest klubis järel vaid hale vari!
Minule just tundus, et Lyon mängis väga ettevaatlikult ega tormanud ründesse. Üleolev ja Lyon hetkel küll ei sobi ühte lausesse, sest meeskond on hetkel tõesti väga kehvas seisus ja vormis koduliigas ja viimaste mängude esitused küll meestele mingit enesekindlust ega üleolevust ei sisendanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga sa vaatasid ikka tähelepanelikult??? Cris oli esimene kes jalaga äsas!
Olukord alates 3:58.
Kommentaar
-
Kisub ikka vägisi sinnapoole, et Garde'i periood meeskonna bossina piirdub vaid ühe hooajaga. Algus oli super, kuid võimalik, et vaid tänu sellele uue peatreeneri efektile, mis ikka meeskondi kipub tabama. Praeguseks hetkeks, mil hooaeg on juba lõpusirgele jõudmas, peab küll tõdema, et vähemalt veel Garde'ist peatreenerina suuremat asja pole. Hetke seis liigas on häbiväärne, mida leevendab vaid see, et mõnel (Marseille) läheb samamoodi. Vigastused on muidugi ka käinud räsimas, kuid see ei tohiks olla vabanduseks. Samas ehk on see tänavune läbikukkumine pikemas perspektiivis hea. Saab lõpetada selle meeskonna ümberehitamise, millega alustatud on. Garde'i ainus korralik panus meeskonda ja äkki peakski ta tulevikus jääma oma juurte juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKaua peab ootama sellise mehe nagu Hamdan Al Kamali debüüti. No tramaivõi, ma nii ootan juba!!!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKaua peab ootama sellise mehe nagu Hamdan Al Kamali debüüti. No tramaivõi, ma nii ootan juba!!!
Kui Euroopasse jõutakse järgmine hooaeg, siis seal hakatakse kandma sellist vormi:
Kommentaar
-
Meistrite Liigat järgmine hooaeg Gerlandil suure tõenäosusega ei näe, kuid Garde on juba esimese hooajaga rohkem tiitleid korjanud, kui Claude Puel kolme aasta ja kordades paksema eelarvega.
Olen paari Lyoni logoga härrat foorumis ringi liikumas näinud. Õnnitlused neile!
(Jah, näete õigesti, karikat on tõstmas ka Quevilly kapten Gregory Beaugrard. Peab meeldima!)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustOlen paari Lyoni logoga härrat foorumis ringi liikumas näinud. Õnnitlused neile!
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustväga väga ilus žest lyoni poolt!
Jeee, Lyon!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar