320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Noh jah, teist päeva järjest juba CL mäng nihu läinud.
    Kuni 65. minutini oli täitsa vaadatav mäng, kuigi Real kontrollis rohkem. Mulle tundus, et põhiliselt vedasid alt söödud, ründefaasis ei jõudnud pall sinna kuhu vaja ja vahel olid söödud liiga etteaimatavad.
    Aga 2:0 pealt oli juba mäng tehtud, nüüd on juba 3:0 ja mäng veel käib. Ega's midagi, hea töö, et niigi kaua pinget hoidsite ja better luck next time !

    Kommentaar


      Pueli võiks juba ainuüksi selle pärast lahti lasta, et ta raiskab seesugust talenti nagu Pjanic.

      Kommentaar


        Pjanic tuleks kindlasti kuhugi suuremasse klubisse ära müüa - saab mehest ikka supermängumees. paluks manusse
        slimm.ee

        Kommentaar


          Algselt postitas JanK Vaata postitust
          Pjanic tuleks kindlasti kuhugi suuremasse klubisse ära müüa - saab mehest ikka supermängumees. paluks manusse
          Manusse võime Pueli müüa.

          Kommentaar


            Uue hooaja koduvorm:

            Kommentaar


              Jeremy Toulalan (Malaga) ja Cesar Delgado (Monterrey) on siis juba läinud ja kuulduste kohaselt on lahkumas ka Michel Bastos. Toulalani plaanitakse asendada Toulouse`i keskpooliku Moussa Sissokoga. Mis mind aga seda postitust ajendas tegema on viimane kuulujutt Aulase plaanist Marvin Martin Sochaux`st ära tuua. Täiesti mõistmatu plaan, kui sul on samale positsioonile panna Yoann Gourcuff ja vähemalt sama andekas Miralem Pjanic. Sochaux president Alexandre Lacombe on küll varasemalt öelnud, et Martin pole müügiks, kuid suur rahaline pakkumine võiks teda meelt muutma panna.

              Jätkuvalt üritatakse vabaneda ka Claude Puelist, kellel peaks veel lepingut üks aasta järel olema. Hetkel nähakse tema asendajane klubi endist mängijat Rémi Gardet, kes hetkel on klubi treeningukeskuse direktor ja tegeleb ka noortega. Meedias on pakutud ta sellised nimesi nagu Marcelo Lippi ja Eric Gerets.

              Edit: Pueli lahkumine ametlik.

              Kommentaar


                Puel asendati ootuspäraselt endise mängija Rémi Gardega.

                Kommentaar


                  Lyon on uueks hooajaks valmistumas Austrias ja juba homme on esimene hooajaeelne kohtumine Salzburgiga. Kõik ässad on kohal ja huvitav on lugeda Michel Bastosi arvamusi klubi koduleheküljel. Mees, kes siis vahepeal tundus, et on juba ühe jalaga Juventuses, väljendab motivatsiooni uue hooaja suhtes ning tundub, et on täitsa võimalik, et vasak äär jätkab ka uuel hooajal Lyoni rivistuses.

                  Ja huvitav muidugi milliseks kujuneb uue peatreeneri käe all Miralem Pjanici saatus.

                  Kommentaar


                    Said Salzburgi käest tappa (60 minti mängiti vähemuses) aga kuidagi imelikult vaiksed on üleminekute turul oldud. Kas tõesti kavatseb Garde mõningatele noortele võimaluse anda? Keskkaitsja ja lõhkuva poolkaitsja kohad on veidi õhukesed pärast Diakhite ja Toulalani lahkumist. Gonalons võib Toulalani kohal mängida ning keskkaitsesse on taas panna John Mensah, kes tuli laenult tagasi, kuid mulle need varjandid küll väga kindlad ei tundu. Eks näis.

                    Kommentaar


                      Lyoni esimeseks suviseks ostuks on Bakary Koné. Ei, mitte see ründaja, kes Marseille`s ja Nice`s mängis vaid 23-aastane kaitsja, kes toodi aste madalamal mängivast Guingamp` meeskonnast.

                      Kommentaar


                        Korduskohtumiseks Rubiniga mängiti (CL-i play off ring) eile sisse mugav 3-1 eduseis. Venelased läksid küll üsna algul juhtima, kuid seejärel suudeti kolm vastuseta väravat lüüa. Kaks väravat läks kirja Gomis`le ja üks Briandile. Lyoni mänge on see hooaeg vaid episoodilisel jälgida saanud, kuid tundub, et mängitakse väga ründavat ja lõbusat jalgpalli. Garde on ka enamus mängud kahe ründajaga mänginud (Gomis, Lisandro).

                        Kommentaar


                          Põhipoint tundub olevat see, et Pueli ajal kääris ikka riietusruumis kohutavalt. Ime, et Lisandro, kes temaga tõsisemalt tülis oli, suutis veel nii häid esitusi teha eelmine hooaeg. Nüüd on mees kapteniks ka tehtud, kui Cris audis on ja kohe näha, et väga õige valik. Täielik pühendumus klubile. Meenub kohe üks üleeelmise hooaja mäng, kus Lyon noppis ülitähtsad punktid ja Lopezi, kes ise väravat ei löönud, emotsioon oli kohe nii ehe, et ketrati rohkem kordust temast, kui väravast.

                          Kõik tunduvad mängivat palju vabamalt ja eks annab ka see 4-4-2 kõvasti meeskonna mängu atraktiivsusele juurde. Iseasi muidugi, mis siis saab, kui Gourcuff terveneb.

                          Kahju muidugi sellest nädalavahetuse tulemusest. Kogu loogika järgi oleks juba poolajaks pidanud seis olema 6-0, aga no mis sa teed...jalgpall.

                          Kommentaar


                            Tõsi ta on. Esimesena tuleb meelde see paari hooaja tagune ML-i poolfinaali teine mäng, kus Lisandro tõesti andis endast kõik, kuid sellest ikkagi ei piisanud. Mängu lõppedes puhkes argentiinlane lohutamatult nutma. Oleks sellised mängijaid maailms vaid rohkem.

                            Vaatasin, et uus poiss Kone sai ka kohe mängu ja tundub, et tegi täitsa korraliku mängu.

                            Kommentaar


                              Uus poiss Koné suutis juba oma esimeses liigamängus punase üles korjata. Lyoni õnneks päästis Garde juhendamisel head hoogu näitav Bafe Gomis (neli väravat viimases neljas mängus) siiski Bresti vastu viigi.

                              Edit: Punase siiski teenis teine "uus" poiss Sidy Koné, kelle näol on tegemist klubi kasvandikuga ja positsioon on erinevalt Bakary Konést poolkaitses.

                              Kommentaar


                                Pjaniciga ikka väga nõmedalt käitutud. Mees tõuseb meeskonna põhimõtteliselt võtmemängijaks. Kupatatakse siis pingile ja nüüd müüakse maha. Aga vähemalt saab talent nüüd edasi areneda.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X