320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    aga kedagi kogenumat oleks ikka ju ette vaja, võimis? pole räägitud kellestki?
    Jeremie "Inglismaal feilinud, aga muidu täitsa hea" Aliadiere peaks olema see mees, kellega soovitakse Lopezit asendada. Samas nagu Lyoni puhul ikka, siis jutud kergelt ei lähe. Ehk siis Aulas oleks valmis maksma maksimum 4 miljonit eurot, kuid Lorient hindab muidugi eelmisel hooajal 15 väravat löönud mängija hinda suuremaks.

    Seoses Lorient'iga on muidugi veel liikunud see huvitav kuulujutt, et Gourcuff on täitsa valmis minema mängima papa käe alla. Kuigi suurepärane algus hooajale tõmbab ehk neid tuure maha. Iseenesest on tal lepingu viimane aasta.

    Kommentaar


      Algselt postitas Epic Vaata postitust
      Jeremie "Inglismaal feilinud, aga muidu täitsa hea" Aliadiere peaks olema see mees, kellega soovitakse Lopezit asendada. Samas nagu Lyoni puhul ikka, siis jutud kergelt ei lähe. Ehk siis Aulas oleks valmis maksma maksimum 4 miljonit eurot, kuid Lorient hindab muidugi eelmisel hooajal 15 väravat löönud mängija hinda suuremaks.Seoses Lorient'iga on muidugi veel liikunud see huvitav kuulujutt, et Gourcuff on täitsa valmis minema mängima papa käe alla. Kuigi suurepärane algus hooajale tõmbab ehk neid tuure maha. Iseenesest on tal lepingu viimane aasta.
      Lorient võib õigusega küsida, et miks meie peaksime oma ründaja 4 miljoni € eest müüma, kui teie oma parimat pole nõus alla €10m. Ainukene pluss, mida mina selle ostu-müügi puhul näen, on see, et Aliadiere'i palk on ilmselt tunduvalt väiksem. Vaevalt Lyon teda 4 milli eest saab (pigem kahekordne summa)Väikest Gourcuffi oleks huvitav papa klubis näha. Christian oskab mängijatest maksimumi välja võtta, mis annaks lootust veel väikest Gourcuffi Bordeaux aegade tasemel näha. Aga vaevalt see sel hooajal juhtub.

      Kommentaar


        16Anthony LOPES
        3Henri BEDIMO
        5Milan BISEVAC
        13Miguel LOPES
        6Gueïda FOFANA
        7Clément GRENIER
        8Yoann GOURCUFF
        17Steed MALBRANQUE
        21Maxime GONALONS (c)
        10Alexandre LACAZETTE
        25Yassine BENZIA
        Sellise koosseisuga mängitakse hetkel Sochaux´i vastu, poolajaks 2-1 Lyonile.
        Sochaux läks 4ndal minutil Boudebouz´i penaltist juhtima, viigistas aga Benzia ning poolaja lõpus viis Lacazette, kel nüüd 3 tabamust koos ja hetkel ka liiga suurim väravakütt, Lyoni 2-1 juhtima.
        Tundub, et tuleb Lacazette´i aasta
        Tulemusega 3-1 ka mäng lõppes, teisel poolajal lõi värava veel Gourcuff

        Kommentaar


          Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
          Tundub, et tuleb Lacazette´i aasta
          Või siis Benzia oma? Värav pluss sööt tema poolt lõpuks 3-1 võidumängus. No ja tagant järgi tark olles siis, kui on võtta sellised vanad, pole ime, et kogenud kalasid soovitakse uksest välja tõugata.

          Kommentaar


            Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Või siis Benzia oma? Värav pluss sööt tema poolt lõpuks 3-1 võidumängus. No ja tagant järgi tark olles siis, kui on võtta sellised vanad, pole ime, et kogenud kalasid soovitakse uksest välja tõugata.
            tõesti, väga palju noori on ikka, kes saavad ka palju mänguaega

            Kommentaar


              Enne esimest mängu oli tunne hea ning ka enne tänast võis optimistlik olla. Eelmisel aastal olid sellised mängud väga seinast seina, tänavu on alustatud suurepäraselt ning see energia, mis mängijatel platsil on... Benzia näol on meil loodetavasti uus Benzema ning rõõm näha, kuidas noored on hakanud avanema vanurite eest minemisel.
              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

              Kommentaar


                Tore on lugeda Real Sociedadi teemast rõõmu ja positiivset. Aga see siin ei ole Reali teema.

                Pettumus. Mis muud. Selline ideetu raske mäng meile, mäng ei olnud õlitatud, platsil oli 11 mängijat (tõsi, Bisevac sai punase), aga meeskonda polnud. Üritati ikka trikitada ja mängiti üle, kuigi oleks võinud lihtsamalt. Arvan, et noored põlesid läbi ning palun tooge 2 säästuhinnaga parimat saadaolevat kaitsjat ning üks ründaja, näiteks Vedan Ibisevic. Need kaks esimest liigamängu olid ilusad ning tekitasid optimismi, kuid nüüd saadud 0:2 kaotus tõotab joone alla tõmmata ka UEFA Meistrite Liigale, ehk palju raha jääb saamata. Kurb, kuid tiitlipretendendid me pole ei Ligue 1-s ega ka ammugi CL-is, kus oleme harjunud Lyonit suurepäraseid esitusi pakkumas.
                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                Kommentaar


                  'Les Gones' vääris oma nime eile täiega. Lapsikud vead kaitses.

                  Ma arvan, et see mäng näitas ära meeskonna nõrgad kohad. Sociedadi vastu jäi puudu Gomis' sugusest tipuründajast, kellele tsenderdusi kasti anda, sest keskelt läbi ei saadud ja Lacazette on muppet. Nagu ka täiesti nähtamatu Benzia. Teiseks nagu eelnevalt football2u mainis, siis on kaitsesse kogemust vaja. Kuigi jah, alt vedas just kaitseliini kogenuim Bisevac. Keskkaitsega on üldse sant seis, kui seal peab mängima poolkaitsja Fofana. Täielik pettumus oli ka väravavaht Lopes, keda paar päeva tagasi sai kiidetud. Eriti teise puhul oleks saanud paremini tegutseda.

                  Kommentaar


                    http://soccernet.ee/lyoni-peatreener...umiseks-valmis jamps

                    Kommentaar


                      Enne uudise avamist lootsin, et adios Gomis lõpuks, kuid teda küll lahkumas ei sooviks näha. Nüüd ootaks ausalt juba ründajat meeskonda, olgu selleks siis kasvõi Gomis. Eilne mäng oli pea sama nutune kui CL play-off... No ei ole kedagi (munadega), kes ees ära lööks ning vahetusest tulnud Grenier suutsi ka pendla üle lüüa. Samas raksusid ka väravaraamid ning Agassa oli ka oma kinnaste ja asjadega pidevalt ees.
                      "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                      Kommentaar


                        Ma arvan, et Gourcuff on jätkuvalt piisavalt ambitsioonikas mängija, et Newcastle'i varjandi puhul jääks ta pigem Lyoni. Arsenal oleks pisut teine tera, kuid Wengeri väidetav sümpaatia Yoanni suunas on juba Bordeaux' aegadest, kuid ühtegi pakkumist minu teada küll Arsenal nende aastate jooksul teinud. Ehk siis pigem meedia väljamõeldis.

                        Isiklikult ma arvan, et ta ei lähe kuhugi, kuigi eeldatav väljajäämine CL-i alagrupist kindlasti selle võimaluse% kasvatas.

                        Kommentaar


                          Oi Lyon Lyon Lyon, eks oleksidki pigem peksupoisid meistrite liigas olnud, noored saavad euroopa liigas madistada vähemalt :P Benzia‘d ja asjad põhivendadena siiski välja ei vea ja kui Gourcuff, Grenier ja Gonalons peaksid lahkuma, sius läheb aina raskemaks

                          Kommentaar


                            Ei usu, et nad peksupoisid oleks olnud. Ma arvan, et Sociedad üllatab edasises faasis veel mõndagi.


                            Aga jah. Korralikku ründajat on tippu vaja ning Grenier', Gonalons'i ja Gourcuffi lahkumiasse ei usu.

                            Kommentaar


                              Uhte tipuründajat ja ääreründajat oleks hädasti vaja, Gourcuff ei sobi äärele ja Lacazette laheb tipus raisku, tema kiirust ja teravust oleks äärel vaja.

                              Kommentaar


                                Ääreründajatega tegelikult probleeme ei tohiks tekkida, sest Lacazette ja tegelikult ka Benzia on pigem äärel tegutsevad ründajad. Lisaks on ka Briand veel jätkuvalt meeskonnas, kelle kohta vähemalt mina küll mingeid üleminekutejutte pole kuulnud. Nooruke Bahlouli jättis samuti äärel mängides Sociedadi vastu sümpaatse mulje.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X