320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kusjuures Valbuena saigi Marseille´ga kohtumises nii palju vatti, et järgmine kohtumine Bastiaga on tema jaoks küsimärgi all. Bedimo jääb üpris kindlalt eemale.



    Lisaks veel, et mängupilt oli juba õige ilus ning viimase mängu põhjal tundub, et asjad hakkavad tõusvas joones minema. Kes teab, kuidas oleks võinud minna, kui ei oleks seda pausi vahel olnud. Aga need on vaid oleksid. Tuleb keskenduda edaspidisele.
    Liigatabel tuleb tõesti ebameeldiva üllatusena, edaspidi soccernet´i ligue 1 asjus ei usalda.

    Kommentaar


      Algselt postitas Koopia
      Kusjuures Valbuena saigi Marseille´ga kohtumises nii palju vatti, et järgmine kohtumine Bastiaga on tema jaoks küsimärgi all
      Sellest on muidugi kahju. Kuigi ta on paras tropp, siis vigastust kellegile ei soovi. Huvitav, et ta mängu lõpuni mängis. Ilmselt see Alessandrini oli patukott, kes talle enim haiget tegi. Pärast käis veel OM-i riietusruumis vanade tuttavatega juttu rääkimas (Mandandaga eelkõige), millesse Alessandrini just kõige rõõmsamalt ei suhtunud:


      Alessandrini on muide läbi ja lõhki marseille`lane (sündinud, elanud ja OM-i kasvandik, kes ringiga tagasi klubisse on jõudnud), mistõttu tema puhul on ka mõistetav, miks ta Valbuenaga läbi ei saa.

      Kommentaar


        Nooruke Kalulu olla eile Bastia vastu võidetud mängus hea esituse Lacazette`i kõrval teinud (sai väravale pihta ja puha), mis on tõstatanud küsimuse, et võibolla tasuks tulevikus rohkem antud paari ründes proovida, sest Beauvue Lyoni esiründaja kõrval pole seni sisuliselt absoluutselt töötanud. Samas sobisid omavahel hästi koos mängima Beauvue ja Fekir. Teine tõstatatud küsimus tekkis mängu järgselt keskväljal, kus uus poiss Darder tegi teist kohtumist jutti korraliku mängu, mistõttu võib Ferri end aina tihedamini pingilt leida. Et sellised meeldivad mõtlemiskohad Fournier`le ja co-le.

        Kommentaar


          Ise nägin mängu alles 70-ndast minutist. Nähtu põhjal paistsid silma Morel ja Jallet. Eelkõige Morel, mis on halvaks uudiseks Bediimole, kes hetkel vigastusega väljas on. Rafael hakkab ka tasapisi pingimeheks taanduma, väike pettumus on olnud tema esitus, oleks talt oodanud ikka põhimehe väärilist mänguklassi. Aga vähemalt on Jallet vormis. Darder aga korralik ja küllap areneb ka veel. Tolissolt ka okei mäng nähtu põhjal, lõi värava ka lõpus. Kalulu ja Lacazette tegid oma ära, Kalulu lõi isegi värava. Beauvue aga täielikult alavormis, need mõned triblingud olid ikka täitsa masendavad. Kehaga lükatakse ta ikka väga kergesti ära.
          Söödumäng oli aga päris hea, Bastial erilist varianti ei avanenud. Samamoodi edasi.

          Kommentaar


            Mängupäev!
            Täna tuleb siis vastu meeskond, kelle vastu kõik alla kolme punkti on pettumus. Ehk Girondins de Bordeaux. Samas juba kolme päeva pärast tuleb mõõtu võtta hoopis teisest mastist meeskonnaga, Valenciaga. Sattusin eile Valencia mängu Granada vastu vaatama ning eriti veenvad nad just ei olnud. Võeti vaid 1:0 võit ning ka võõrsilmeeskonnal Granadal avanes õige mitu võimalust. Samas, mees, kes sekkus Valencia poolelt vahetusest ja kes paistis väga teravalt silma ning keda tasub järgmine mäng silmas pidada, on Pablo Piatti. Lisaks oli ka Negredo tihtipealne aktiivne.
            Tänane koosseis näitab aga seda, et kohtumist Valenciaga peetakse palju tähtsamaks kui kohtumist Bordeaux´ga. List meestest, kes täna kaasa ei tee:
            Soins / Blessés : Bedimo - Fekir - Fofana - Grenier - Rafael - Lacazette.
            Esimesed neli ei teeks niikuinii kaasa, samas Rafael ja Lacazette peaksid Valencia mänguks rivis olema. Seega saab Kalulu taaskord võimaluse end tõestada. Küllap otsustatigi Lacazette´i puhkust selle järgi, kui hästi Kalulu Bastia vastu hakkama saab.
            Loodetavasti suudetakse Valencia mänguks kaasa võtta positiivne emotsioon ja terved mängijad. Ennustan Lyoni poolset domineerimist ja rahulikku 2:0 võitu.

            Kommentaar


              Ilmselgelt alahindasid Bordeaux meeskonda, võib-olla Nice'i käest tappa saamise pärast. Igal juhul poolajaks 0:3 paljude põhimeesteta.

              Kommentaar


                Alahindasid Bordeaux´d ilmselgelt nii mina, mängijad kui ka peatreener. Täielik fiasko.

                Kommentaar


                  Ma nägin juba koosseisu nähes, et midagi head ei tule. Aga Meistrite Liiga siis ootab.

                  Kommentaar


                    Huvitav, et Fournier on otsustanud väga paljudele mängijatele paljudes mängudes, kus mängitakse paberil kirjutatu järgi nõrgema vastasega, puhkust anda. Kas tõesti on vaja nii palju puhkust? Näiteks Real Madrid mängis eelmine aasta põhimõtteliselt terve hooaja põhimeestega ja ikkagi suudeti välja pigistada keskpärane (enda standardite kohta kehva) hooaeg, samas maksti hooaja lõpus ka lõivu. Kuigi Ancelotti andis võib-olla põhimeestele liiga vähe puhkust, mis viis vigastusteni, siis eelmine mäng jättis mulje, et Fournier pingutab roteerimisega üle. Samas on juba omajagu mehi laatsaretis ja mõne järgmise põhimehe kaotamine, a´la Lacazette, Valbuena, Umtiti või Gonalons, võib osutuda saatuslikuks. Võib-olla seda Fournier kardabki.
                    Igal juhul tundub, et praegu oleks targem põhimeeste vigastusega riskida, kui Bordeaux´lt 3:1 peksa saada.
                    Positiivset ka, naiskond on alistanud 7000 pealtvaataja ees PSG naiskonna 5:0.

                    Kommentaar


                      Prantsusmaa ja Lyoni üks parimaid mängujuhte...Mathieu Valbuena 31!



                      Selle puhul ka väike kompilatsioon tema eelmisest hooajast:

                      Kommentaar


                        Maskil võib olla ülimalt veider seda vaadata. Mul ka ausaltöeldes.
                        Valbuena ja Marseille vahele oleks veel mõni aasta tagasi võinud võrdusmärgi tõmmata.
                        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                        Kommentaar


                          Algselt postitas football2u Vaata postitust
                          Maskil võib olla ülimalt veider seda vaadata. Mul ka ausaltöeldes.
                          Valbuena ja Marseille vahele oleks veel mõni aasta tagasi võinud võrdusmärgi tõmmata.
                          Nojah, mainisin ikka ära, mänguliselt ikkagi Lyonis väga oluline mängija. Reetur küll, ent nii südamesse pole ka vaja seda klubivahetust ju võtta. See ei tee veel temast tingimata nii halba inimest, et tema sünnipäevagi ei tohi ära mainida. Võib-olla ei suuda ma aga end pikkaaegse Marseille fänni olukorda panna.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Koopia Vaata postitust
                            Nojah, mainisin ikka ära, mänguliselt ikkagi Lyonis väga oluline mängija. Reetur küll, ent nii südamesse pole ka vaja seda klubivahetust ju võtta. See ei tee veel temast tingimata nii halba inimest, et tema sünnipäevagi ei tohi ära mainida. Võib-olla ei suuda ma aga end pikkaaegse Marseille fänni olukorda panna.
                            Eiei, kindlasti pole see, et sa seda siin mainisid halb. Ma olen juba pikka aega Lyoni toetaja ning mu arust on Valbuena seni Lyoni üks parimaid mängijaid. Aga sellega harjumine võtab endiselt aega.
                            Pange aga edasi!
                            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                            Kommentaar


                              Imelik on tõesti aga enim on mul tast endast kahju. Tema väljaütlemisi enne OM-OL mängu lugedes tundus, et ta ei saanud ikka ta päris hästi aru, mis ta fännide silmis valesti tegi. Enne Olympique`i derbit ütles ta näiteks, et tõelised fännid teda välja ei vilista. Kuidas tegelikult läks, teavad kõik ise ja eks talle endale jõudis ka asi vast lõpuks kohale. Mul on kahju, et ta ühe otsusega tõmbas sellele ilusale perioodile, mil ta 8 aastat OM-is oli, lihtsalt vee peale. Marseille fännide silmis oli ta legendi staatuses (rõhk sõnal oli) aga Lyoni fännide silmis ta selleks ei saa kunagi. Juba vanuse poolest pole see reaalne. Kahju ka ses mõttes, et ma arvan, et ta oli väikestmoodi sundseisus seal Venemaal. Aga arusaamatu on see, et kui OM samuti huvi üles näitas, siis miks ta valis Lyoni. Muidugi ei ole teada, kui konkreetne see Marseille` huvi oli võrreldes Lyoni omaga.

                              Aga nagu kaasfoorumlane football2u ütles, siis jätkake samas vaimus. Kui vahel siin torkimas käin, siis see on selline sõbralik torkimine. Ärge siis südamesse võtke.

                              Kommentaar


                                OK, väike arusaamatus. Kunagi ei tea, mida keegi võib pahaks panna

                                Aga meeskonna tegemiste juurde. Vastas eelmise aasta Hispaania neljas meeskond Valencia (kusjuures kolmas koht kaotati vaid punktiga), grupi favoriit. Kauaoodatud mäng Stade Gerland´i jaoks, arvestades, et viimati nägid kodupubliku silmad meistrite liigat enda silme ees 2012. aastal. Favoriidiks viimati nähtu põhjal Valencia, samas ei olnud ka nemad viimane mäng eriti veenvad ja Lyoni viimane kohtumine möödus varumeestega. Kolm punkti oleksid väga magusad, eriti arvestades viimatist ebaõnnestumist meistrite liigas Genti vastu. Arvestades lisaks, et mäng toimub Stade Gerland´il, kahjuks pole aga hooaja alguses vähemalt tulemusi vaadates kodupublik erilist rolli mänginud. Täna on aga uus võimalus!



                                Mängule kutsutud:

                                Lopes - Gorgelin - Morel - Umtiti - Bisevac - Jallet - Tolisso - Ferri - Darder - Mvuemba - Gonalons - Malbranque - Ghezzal - Labidi - Valbuena - Cornet - Kalulu - Beauvue - Lacazette.

                                Nooruke Labidi saab (tõenäoliselt) pinki soojendada, eelistatud on teda Tousart´ile ja Kemenile. Tahaks ka neid mõnikord mängimas näha, mõne nõrgema vastase vastu.

                                U19 Lyon on juba praegu Valencia omaealiste vastu mängimas.

                                Mängu eriti mittepuudutav uudis, nimelt on Grenier tagasi pallitreeningutele lubatud. Eraldi programm tal muidugi:

                                Kommentaar

                                Working...
                                X