320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kahjuks oli eelaimudus see kord vale. Kaitse oli ikka väga jube ja natuke ebaõnne oli ka. Eks need mängud Lillega näitasid juba ,et natuke probleeme kaitses on.
    Väravad

    Selline uudis kah:
    Lyon kritiseerib kaotuse järel kogu Prantsusmaa jalgpallisüsteemi

    Kommentaar


      Eks selles ole muidugi ka tõetera sees, sest nõnda pikk klubivuti hooaeg annab tahes tahtmata mängijate vormis tunda. Ainuüksi nende vabanduste taha Lyon ennast siiski peita ei saa (kui nüüd üldse on seda tegemas), sest näiteks nüüd kahel viimasel aastal on olnud hulganisti ebaõnne ka loosimisel, kui vastasteks on kohe kaheksandikfinaalis tulnud Manchester Utd ja FC Barcelona - meeskonnad, keda igaüks püüab võimalikult kaua vältida. Minevikku enam tegematuks ei saa, kuid eks võime vaid ja ainult spekuleerida, kuivõrd kaugele Lyon oleks nt mullu edenenud, kui oleks saanud Man Utd. asemel esmalt Olympiacose või/ja Fenerbahçega madistada.

      Kommentaar


        Kolmapäevase €-pettumuse järel jätkatakse viletsate kodumängude lainetel - viimasest seitsmest Stade de Gerland`il madistatud partiist on tulemusena 5 viiki, 1 kaotus ja ainult üks ainus võit. Juhul kui asjad edenevad nõnda ja kevade lõpuks hakatakse dünastia katkemise põhjuseid esile kergitama, leidub peamine süü kodumuru nuusutades.

        Kommentaar


          see oli ikka väga yllatav tulemus täna!

          Kommentaar


            Samas häid uudiseid kah

            Kommentaar


              Üllatavalt tundunuks, kui Aulase kuldpoiss vastupidist väidaks. Suveni on veel tükk aega ja korraliku pakkumise saabudes seegi õnnelikuna tundunud abielu saab läbi.

              Kommentaar


                Lyoni uue hooaja särgid:




                Näevad väga kenad välja.

                Kommentaar


                  Tasapisi pensionile siirduv karistuslöökide spetsialist Juninho jätkab enda karjääri Katari liigas palliva Al Gharafa ridades. Et siis nõndaviisi.

                  Kommentaar


                    üks epohh klubi ajaloos on läbi, tiitlite jada katkenud ja karistuslöökide kuningas lahkunud...ega ta mäng ei olnud viimasel ajal suurem asi ka. tõsi karistuslöögid ja söödud olid endiselt head, kuid kiirus ja kõige enam tundus et tuju ja tahtmine olid kadunud. tihti tuli ette ikka sellised frustreerunud vigasid vastaste vastu. eks igal asjal ole oma lõpp ja algus.

                    Kommentaar


                      Peale Karim Benzema ja Juninho on klubist lahkunud ka ründaja Abdul Kader Keïta ja kaitsja Sandy Paillot. Keita liitus türklaste Galatasaray'ga, ning Paillot Grenoble meeskonnaga, kus ta oli lõppenud hooajal ka laenul.

                      Uusi klubiga liitujaid veel pole aga juttudest on läbi käinud enamjaolt ründajad nagu Lisandro Lopez, David Trezeguet, Klaas-Jan Huntelaar, Loic Remy, Eidur Gudjohnsen, Guillaume Hoarau ja Amir Zaki.

                      Lisandro Lopez tundub olevat kõige reaalsem tulija, kuna Lyon olevat mehe eest juba pakkunud 18 millionit eurot, mille küll Porto tagasi lükkas. Viimaste uudiste kohaselt Lopez Portoga lepingut ei olnud nõus pikendama, mis arvatavasti sunnib Portot siiski Lopez't varem või hiljem müüma.

                      Lahkujaid võib aga suve jooksul veel tulla, kuna mängijaid nagu Sidney Govou, Ederson, Fabio Grosso ja John Mensah on seostatud erinevate Euroopa klubidega.

                      Loodetavasti siiski viimaste hooaegade Ligue 1-e valitseja headest mängijatest päris tühjaks ei jookse.

                      Kommentaar


                        Esmalt Juninho ja Benzema kaotamine on päris korralik hoop Prantsusmaa liiga viimaste aastate domineerijale - nendele korralikke asendajaid turult just kuigi kergelt ei leia, olgugi et rahapuudust klubil iseenesest pole. Aulasel on tükk tööd, et klubi edaspidistel aastatel Bordeaux`le ja Marseille`le jalgu ei jää.

                        Nii tagantjärele mõeldes on mõnevõrra imelik, et taolistest mängumeestest, nagu Nilmar ja Fred, sedavõrd kiirelt loobuti - mõlemad võinuksid ehk saada veidi kauem aega kohanemiseks.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
                          Nii tagantjärele mõeldes on mõnevõrra imelik, et taolistest mängumeestest, nagu Nilmar ja Fred, sedavõrd kiirelt loobuti - mõlemad võinuksid ehk saada veidi kauem aega kohanemiseks.
                          Fred minu mäletamistmööda nõudis ise koju, kuna tal olid mingid perekonna probleemid. Viimastel kuudel ennem tema lahkumist läksid ka suhted klubi juhtkonnaga halvaks ja polnud mõtet meest enam vastu tahtmist klubis hoida.

                          Aga Lyon üritab Andre-Pierre Gignac'it järgmiseks hooajaks klubisse meelitada. Gignac oleks kindlasti hea asendaja Benzemale, kuid Toulouse mehest loobuda ei soovi.

                          Kommentaar


                            Nagu oodata oli osteti Lisandro Lopez Portost lõpuks ära. Mehe eest maksti lausa 24 millionit eurot, ja kui mees hästi mängib, peab Lyon veel juurde maksma 4 miljonit eurot.

                            Kommentaar


                              Juninhole ka asendus leitud Michel Bastose näol, kui mees medicali läbib. 18 miljonit eurot kuulduste järgi maksab Lyon Lille meeskonnale.

                              Lopez ja Bastos on kindlasti head asendajad Benzemale ja Juninhole.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Juninhole ka asendus leitud Michel Bastose näol, kui mees medicali läbib. 18 millionit eurot kuulduste järgi maksab Lyon Lille meeskonnale.

                                Lopez ja Bastos on kindlasti head asendajad Benzemale ja Juninhole.
                                Võin ka eksida, kuid mu arusaamistmööda Bastos on pigem vasaku ääre ekspert, samaaegselt kui Juninho opereeris enamjaolt keskel. Ses suhtes asendamise aspekt tuleb rohkem esile Bastosi karistuslöökides, kuigi tabavusprotsent vaevalt, et nõnda kõrgele kerkib. Summa summarum, selles valguses võib öelda, et Juninho lahkumine annab Källströmile parema võimaluse särada ja Bastos täidab rohkem Malouda saapad, mis paaril viimasel hooajal veidi tühjavõitu on tundunud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X