320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Plaan 14. okt lennata Bremenisse ja vaadata ära Werder - Leverkusen, pühapäeval Wolfsburg - Red Bull ja esmaspäeval 2. Bundesliga mäng Braunschweig - Kaiserslautern.

    ootaks rohkem käinutelt (jah, ericbana ) soovitusi ja infot, mis võiks kasuks tulla.

    Kui on kindel plaan minna, siis tasub vähemalt Bremeni piletid üsna kiirelt ära võtta. Ma viskasin kiire pilgu peale ja ega kõrvuti kohti seal ülemäära palju ei ole. Sektoris 100-118 mõned sellised leiab. Kuna vastane Saksa mõistes nimekas, siis ilmselt müüakse asi ka välja. Või jäävad väga üksikud kohad müümata.

    1) Üldiselt Bremeni kodulehe kaudu ostmine üsna lihtne. Tuleb kasutaja teha ja siis samm-sammult minna. Maksmine krediitkaardiga. Kui osta rohkem kui kaks nädalat enne mängu, siis nad peaksid teoreetiliselt saatma piletid kohale. Samuti peaks olema krediitkaardimakse korral võimalus valida lõpus piletite ise välja trükkimine. Kui mingi jama peaks saadetud piletitega olema (ei jõua kohale nt), siis saab ka mõned tunnid enne mängu piletid putkast kätte. Seal süsteem vist perekonnanime tähe järgi. Ehk siis tuleb vaadata, kuhu putkasse mõtet minna üldse on. Siis peaks vist see paber kaasas olema, mis tellimisel 2-mailile saadetakse + ID.

    Mul Bremeni piletitega eelmine kord oligi nii, et tellisin küll üsna vara juba, aga kohale need postiga ei jõudnudki enne reisile minekut. Kunagi hiljem sain need alles kätte. Aga sellisel juhul jah, saab ka putkast, kui vajalikud paberid olemas. Sellepärast ei tasu muretseda. Kui suurema seltskonnaga minna ja tahaks kõrvuti istuda, siis peab ilmselt viagogo peale minema. Vähemalt hetkel tundub küll, et kodulehe kaudu saaks heal juhul kaks kõrvuti kohta. Viagogo-s peaks olema aga näiteks ka Bremeni seisukaid veel mõistliku hinnaga müügis. Fännikas on Saksamaal omaette elamus, et võib ka seda varianti mõelda.

    2) Wolfsburgiga peaks veidi rohkem variante olema piletiteks. Üldiselt on süsteem sama. Tuleb kasutajaks teha esmalt. Maksta saab jällegi ka krediitkaardiga ja piletid saadetakse ka koju. Mäletamist mööda tulid Wolfsburgi omad vähemalt mulle väga kiiresti. Pärast tellimist vist mingi nädala jooksul kindlasti. Mingit jama nendega polnud. Tuleb ainult mõelda, kuhu istuda soovid. Kui Wolfsburgi statka plaani vaatad, siis mina istusin seal Mainziga mängu vaadates 48-s sektoris. Ühes nurgas üleval. Kodufännid jäid staadioni teise otsa ja külaliste fännid minguga samas otsas, aga teises nurgas. Eks vaata, mida raatsid pileti eest maksta ja vastavalt sellele vali. Üldiselt koha mõttes olid need minu omad korralikud. Wolfsburgi mängule peaks olema ka veel korralikult kõrvuti kohti saadaval. Aga kui nkn kindel minek on, siis tasub ka need võtta varem ära. Jääb lihtsalt endale rohkem valikuruumi.

    3) Braunschweigis ei ole käinud ja kommenteerida ei oska. Ei ostusüsteemi ega piletite kättesaamist. Küll näitas kirie pilk nende kodukale, et Kaiserslauterni mängu eelmüük hakkab alles homme. See siis liikmetel. Ei tea kuna need tavamüüki tulevad, aga ilmselt ca nädal peale eelmüügi algust vms. Üldiselt ei tohiks probleemi olla mängule saamisega, sest välja peaksid nad staadioni müüma ilmselt ainult Hannoveri vastu. Aga kurat seda Braunschweigi teab. Kuna nad hetkel täiseduga liidrid, siis äkki tõstab eufooria ka piletimüügi lakke. Muidugi juhul, kui edu peaks veel mõned mängud kestma. Tasub nädala-paari pärast nende kodukalt vaadata, kas piletid ka tavamüüki tulnud.


    Mis puudutab kõike muud Bremeni ja Wolfsburgi kohta, siis tasub seda teemat lapata veidi. Mõlema osas (Bremeni kohta isegi 2x) kirjutasin päris pikalt pärast seal käimist. Bremeni majutuse osas samuti. Olen kaks korda seal ühes hostelis viibinud ja ei saa ühtegi paha sõna öelda. Eelmine kord bookis hostel ennast üle ja asenduseks paigutas meid hoopis kohe selle kõrval asunud sama keti hotelli. Ehk sisi olime hosteli raha eest lõpuks hotellis hoopis. Pealegi asub täitsa kesklinnas ka.

    Teine asi, mida soovitan on, et pärast Wolfsburgi mängu põgenege seal linnast nii kiiresti kui saab. Vaatan, et mäng on pühapäeva õhtul ka veel. Seal linnas pole tõesti absoluutselt mitte kui midagi teha oktoobri keskel ja pühapäeva õhtul. Meil oli tõsiseid probleeme isegi mingi õllekas leida, kus 3-4 tundi tiksuda, mis rongi väljumiseni oli. Või teisel juhul leiate mingi türklase lahti oleva putka, kust õlut osta.

    Soovitan sealt ühesõnaga pärast mängu minema tõmmata. Kuna teil järgmine mäng Braunschweigis, siis muidugi ma pole eriti kindel, et seal midagi rohkem teha oleks. Ilmselt siiski mõistlikum õhtul juba sinna sõita, kui et õhtu Wolfsburgis tiksuda ja siis hommikul veel rongisõit ette võtta.

    Kui meelde tuleb, lisan midagi. Aga üldiselt soovitan hakata piletitega vaikselt tegelema hakata. Ükskõik siis milliseid kanaleid pidi (kas kodukad või viagogo)

    Kommentaar


      sänks, ericbana

      esimese kahe mängu piletid olemas. Bremeni sai 40€/tk, Wolfsburgi lausa 17€/tk. Vaatan, et teoreetiliselt oleks võimalik ka Oberliga Bremenit vaatama minna. Kui eelmine aasta Regionalligat nägin, siis oli küll vägev kogemus. Oskad öelda, kas sellisel tasemel ka vahvaid fännipunte olla võib?

      Kommentaar


        Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
        sänks, ericbana

        esimese kahe mängu piletid olemas. Bremeni sai 40€/tk, Wolfsburgi lausa 17€/tk. Vaatan, et teoreetiliselt oleks võimalik ka Oberliga Bremenit vaatama minna. Kui eelmine aasta Regionalligat nägin, siis oli küll vägev kogemus. Oskad öelda, kas sellisel tasemel ka vahvaid fännipunte olla võib?
        Mina läheks sellisel juhul vaatama Vfl 07 Bremeni mängu Oberligas, kui selline huvi on. Kuna teine variant oleks Werder III, siis peaks esimene olema kindlasti huvitavam kogemus. Werder III mängib vist Weserstadioni a la 12-ndal harjutusväljakul. See oleks ilmselt nagu mingi Flora III mäng. Ei tea, kas selline mäng ehedat emotsiooni annaks. Vfl 07 Bremen peaks olema veidi ehedam Oberliga klubi . Ajaliselt peaks suure mänguga ka klappima ilusti. Fännide kohta täpselt öelda ei oska vähemalt hetkel.

        Kui sul kahe mängu piletid juba olemas, siis on eriti timm. Kogu reisi kõige nõmedam osa on juba läbi ja saab nautima hakata. Bremenis ööbisin mina GastHaus Bremen Backpackeris: http://www.bremer-backpacker-hostel....hostel-bremen/
        Juhul kui sul veel majutust võetud pole.

        Olenevalt sellest, kas Oberligat vaatama lähete, siis mina soovitan Bremenis võtta aega staadionile minekuks. Weseri kaldal on hea pikk promenaad, mis staadioni juurde viib. Seal kaldal saab hästi õlle libistada (mängupäevadel on seal kaldal ka putkad, kust head ja paremat saab osta). Me käisimesügisel isegi hiljem ajaliselt ja siis olid väga kenad ilmad veel ja sai õues mõnusalt istuda. Üks variant, mida Bremenis pakutakse on ka see, et saab paadiga mööda Weserit staadioni juurde sõita. Seda mina isiklikult siiski proovinud ei ole. Aga tundus huvitav variant, mida tulevikus proovida.

        Bremeni kesklinn/vanalinn on üsna väike kompaktne ja selle peaks mingi hommik või pärast mängu õhtul üsna kiiresti läbi käima. Ega seal väga palju midagi peale moosekantide kuju pisikuid täis eesli jala silitamise ei ole ka. Või noh, Eestist tulnud inimesele vähemalt. Vanalinn nagu vanalinn ikka. Raekoda on ilus ja kirik ka, aga seal palju aega ei kulu.

        Wolfsburgis soovitan mina kindlasti Volkswageni Autostadti tuuri. See on üsna kesklinnas ja staadionile suht lähedal. Kuna mäng on pühapäeva õhtul ka veel, siis ma küll ei kujuta ette, mida muud huvitavat seal teha. Omakäeline tuur maksis mingi 11-15€ vist. Sellega päsäeb sisse alale, kus on erinevate automarkide paviljonid. Kõik erineva arhitektuuriga ja väga huvitavad. Paviljonide vahel tiigid ja pargiteed jne. Kirjutasin ka, kui seal käsin, et see linn on nagu päriselu SIMS. Ma pean ennast üsna palju reisinud inimeseks, aga Wolfsburgiga isegi sarnases linnas pole ma ei enne ega pärast käinud. Ja selle linna üks tuusamaid kohti on kindlasti Autostadt. Olenevalt kui palju sellised asjad huvitavad, aga üsna rahulikult ringi liikudes peaks seal mingi 3 tunnikest ikka ära kuluma. Staadion on ca 10-15 mintsa jalgsi minna. Sinna pole kindlasti mõtet varem minna kui mingi 1,5 tundi enne kick-offi. Või siis jällegi. Staadioni kõrval on üks küngas vaatega jõele, kus on ka pingid. Meie sumisesime seal mingi tunnike ja siis läksime alles sisse.

        Eelmise tripi kohta kirjutasin seitsmendal lehel: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...-vaatama/page7
        Äkki saad sealt veel mingeid ideid.


        Persse, kogu seda juttu siin kirutades tulid kõik head mälestused meelde ja tekitasid praegu isu Bundesligat vaatama minna . No äkki midagi sügisringi lõpus või kevadringis siis....

        Kommentaar


          Sõber uurib, et kas keegi on huvitatud piletitest Dortmund - Hertha mängule. Pileteid on kokku 4 ja asuvad need tema kõrval Hertha (võõrsilfännide) sektori lähedal. Pilet 70 eurtsi. Kui keegi soovib täpsemat infi siis PM mulle
          sigpic

          Kommentaar


            Piletid ostetud ja minek!
            09.12 18:30 SG Dynamo Dresden-Karlsruher SC
            10.12 19:30 Hertha BSC-SV Werder Bremen

            Kommentaar


              Algselt postitas karl11 Vaata postitust
              Piletid ostetud ja minek!
              09.12 18:30 SG Dynamo Dresden-Karlsruher SC
              10.12 19:30 Hertha BSC-SV Werder Bremen
              Edu! Allianz? Westfalen?

              Kommentaar


                VfB Waldshut vs SV Jestetten
                Augusti lõpus sai siis Lõuna-Saksamaal käidud vaatamas sellist mängu. Pileti hinnaks oli 3 eurot meestele (naistele, lastele ja pensionäridele tasuta). Tasemelt oli umbes sarnane nagu meie neljas liiga. Müüdi currywursti ja samuti klaaspudelis õlut mille hinnaks oli 1.50.-
                Linnast üks pilt:






                Lisaks oleks veel üks küsimus mõnele spetsialistile - Mitmenda liigaga täpsemalt tegu on? Bezirksliga on rahvaliiga?

                Kommentaar


                  Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                  Lisaks oleks veel üks küsimus mõnele spetsialistile - Mitmenda liigaga täpsemalt tegu on? Bezirksliga on rahvaliiga?
                  Päris random mäng millele sattuda.

                  Aga tegu peaks olema kaheksanda liigataseme mänguga. Kokku on 10 astet. Neist iga aste koosneb muidugi mingist lugematust arvust erinevatest piirkondadest ka. Ühesõnaga päris liigataseme põhi ikka ei ole.

                  Kommentaar


                    Hei! Soovin minna veebruaris Hertha-Bayern mängule. Vaatan,et pileti kättesaamiseks on 2 võimalust 1. Bearbeitungsgebühr, mis see ka ei tähendaks ja 2. will call ehk mingi putkamajandus. Kumb on mugavama või mõistlikum võimalus. Oleks nagu eeldanud, et on ka mingi ise printimise varint.

                    Kommentaar


                      Bearbeitungsgebühr tähendab teenustasu üldsegi.

                      Arvestades, et mäng Bayerniga ning tulemas täismaja, siis Hertha kodulehe kaudu vast kõige lihtsam ja kindlam pilet(id) ära osta. Vaevalt selleks mänguks staadioni ees olevasse putkasse üldse mingeid pileteid jõuab.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas enzo5 Vaata postitust
                        Hei! Soovin minna veebruaris Hertha-Bayern mängule. Vaatan,et pileti kättesaamiseks on 2 võimalust 1. Bearbeitungsgebühr, mis see ka ei tähendaks ja 2. will call ehk mingi putkamajandus. Kumb on mugavama või mõistlikum võimalus. Oleks nagu eeldanud, et on ka mingi ise printimise varint.
                        Nagu Brick ütles, siis Gebühr on teenustasu.

                        Kui pileti KÄTTESAAMISE variandina on putkat pakutud, siis see on hea variant, kui Eestist Saksamaale mängule minna. Sisuliselt tähendab seda, et kui makse kohale jõuab neile, siis panevad selle pileti staadioni ees olevatesse putkadesse. Seal neid päris palju ning siis vastavalt perekonnanime tähtedele otsid oma putka üles, kus pileti kenasti dokumendi ettenäitamisel kätte saad. See on väga mugav variant ning võrreldes mingi posti teel kojusaatmisega kindlasti riskivabam. Berliinis pole ise nii teinud, aga Bremenis, Kaiserlauternis, Sandhausenis, Hoffenheimis on ilma igasuguste probleemideta toiminud see protsess.

                        Seda eeldusel, et tegemist on lihtsalt juba makstud pileti kättesaamisega, mitte lootusega staadioni eest piletit osta. Teine variant on Bayerni mängude puhul alati kahtlane. Kas siis pileteid pole või keevitatakse korralik hind juurde.

                        Kommentaar


                          Tänud! Jutt on tõesti Hertha ametlikust kodulehest. Mõlema variandi puhul on maksmine kohe siis eeldan, et tegemist ericbana poolt mainitud KÄTTESAAMISEGA ja see sobib hästi. Lihtsalt pole varem sellist võimalust kasutanud.

                          Kommentaar


                            Käisin siis see nädalavahetus vaatamas Dresden-Karlsruher ja Hertha-Bremen mänge. Seda juttu kirjutan Berliini lennujaamas, et oma aega sisustada . 8.12 Lendasin Ryanairiga Riiast-Berliini. Sealt kohe rongi peale ja õhtuks olin Dresdenis kohal. Linn nagu iga teine Saksamaal. Vanalinn tõesti oli ilus ja kena, aga selle jaoks ma sinna siiski ei sõitnud. Bookingu kaudu oli mingi enam vähem hostel rongijaama lähedal võetud. Terve järgmise päeva sõitsin mööda Dresdenit ringi. Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja läksin kohe avamise ajaks fännipoe ukse taha seisma . Särgid ja muu sodi käes, viskasin need ööbimispaika ja tegin aega parajaks. Dresdeni staadion oli igati vinge ja kena. Mängust suurt midagi rääkida pole. Karlsuher tuli pigem parkima ja Dresden üritas väravat. Korra lõid ka posti, aga kahjuks ükski üritus teed väravasse ei leidnud. Kuna Karlsruheri fännid hakkasid pürotehnikaga staadionil mässama, siis sai ka märulipolitsei Meelis Lao kombel oma jõu- ja ilunumbreid näidata. Mäng läbi võtsin Türgi onu käest kebabi, millest poole suutsin sisse suruda. See oli sama suur kui päts saia. Järgmine päev läksin varakult rongi peale, et Berliini sõita. Valisin kallima rongi, et kiiremini kohale jõuda. Dresdenisse sõites loksusin regionaal rongiga mitu mitu tundi. Kasu sellest siiski polnud. Midagi oli katki või oodati mingit teist rongi järgi, mina oma saksa keelega väga aru ei saanud, aga Berliini jõudsime lubatud ajast 1h hiljem. Kuna Berliini rongijaamas kohe Hertha fännipood olemas, lõin seal oma olemas oleva raha laiaks ja asusin hotelli otsima. Kuna enne minekut veits pablasin, et Berliin ikka nii suur linn jne jne, otsisin kõik s-bahni ja u-bahni liinid välja, mis mind hotelli ja staadioni juurde viivad. Hotelli leidsin esimese korraga üles. Kuna Adolf staadioni ehitamisega kokku ei hoidnud siis paistis see kaugele ja selle leidmisega probleeme ei tekkinud. Linna peal oli näha ka Bremeni fänne. Staadionile jõudes olin üllatanud kui palju neid tegelikult kohale oli tulnud. Isegi spetsiaalne fänni-nänni auto oli neil kohale sõitnud. Hertha Ostkurve siiski sellist emotsiooni pakkuda ei suutnud kui päev varem nähtud/kuuldud Dresdeni K-block. Kes tahab vaatab mängu kusagilt järgi, aga üks individuaalne eksimus kinkis Bremenile 3 punkti. Peale mängu jooksin hotelli tagasi ja hommikul loksusin 2h s-bahniga lennujaama, kus ma seda roppust teile kirjutan. Kuna ma pole suurem asi grammatika staar siis ei hakanud lõikudena teksti panema ja loodan, et kirjavigu eriti pole. Auf wiedersehen!

                            Kommentaar


                              Kellel mis kogemusi on Hertha Berliini kodumängudele piletite ostmisega. Plaanis 6.mai Hertha vs Red Bull vaatama minna. Kas vabamüügi peale on mõtet lootma jääda sellise mängu puhul?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                                Kellel mis kogemusi on Hertha Berliini kodumängudele piletite ostmisega. Plaanis 6.mai Hertha vs Red Bull vaatama minna. Kas vabamüügi peale on mõtet lootma jääda sellise mängu puhul?
                                Ise pole Berliinis mängu vaatamas käinud. Seega siinsed härrad, kes seda teinud on võivad täpsustada. Aga ma pigem kaldun arvama, et selle mängu puhul ei tohiks probleeme tekkida. Olümpiastaadion on ikkagi nii üüratult suur, et midagi saab kindlasti. Leipzig pole ka päris Bayern. Muidugi tabeliseisust võib asi hooaja eelviimase kodumängu puhul veidi sõltuda. Aga ei usu, et märkimisväärselt palju.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X