320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    ecolines pakub praegu tallinn-berliin 30€ (üks ots ja ainult sinna). suht soodne ikka.
    Ryanairi piletid ju samas hinnas Bremenisse ja Weezesse. Berliin on suht mõttetu punkt, kui just see linn konkreetne sihtkoht pole. Teised normaalsed linnad paiknevad Berliinist ikka üsna kaugel ja selles mõttes on kindlasti mõistlikum lennata Bremenisse või Weezesse, kust rongiga parem edasi liikuda.

    Kommentaar


      #92
      Hea meelega läheksin Augsburgi kodumängule ka, kuid ikkagi eesmärk on hetkel esimesena Dortmundi kodumäng ära näha. Kuna ma varem pole käinud ühtegi Bundesliga mängu vaatamas, peaks see kindlasti väärt elamus tulema. Kindlasti on plaan tulevikus veel teisigi klubisid vaatamas hakata käima, kuid üritan praegu kuidagi selle asja käima tõmmata kuskilt

      Kommentaar


        #93
        Väike plaan on minna detsembris Augsburg - München Bayern mängule, eks paistab kuidas piletitega läheb...
        bubbles, mine Dortmundi - Augsburgi mängule, peaks veebruaris olema, lööd mitu kärbest ühe hoobiga...
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

        Kommentaar


          #94
          Nii! Asi siis lõpuks ametlik.

          23.10-27.10 Bundesliga tripile minek. Täna tehti muuhulgas avalikuks 9 vooru täpsed toimumisajad ning tuleb öelda, et õnnestus saada kerge jackpot. Ehk siis Bremen, Dortmund ja Wolfsburg mängivad kõik eri päevadel. Mängud, mida vaatan selles voorus:

          24.10 Bremen - Köln
          25.10 Dortmund - Hannover
          26.10 Wolfsburg - Mainz

          Kogu reis lendude, ööbimiste, rongide ja mängupiletitega ca 350€. Jama on see, et oodata on poolteist kuud.

          Kommentaar


            #95
            See 350 euri on min või max limiit sul? Et ainult piletid ja majutus on sees?

            Kommentaar


              #96
              Algselt postitas bubbles Vaata postitust
              See 350 euri on min või max limiit sul? Et ainult piletid ja majutus on sees?
              Nagu ka kirjutasin, siis kõik kulutused on tehtud praeguseks. 350 sees on kolme mängu piletid, rongipiletid, kaks lendu, neli ööd majutust. Juurde tuleb ainult see, mis summa eest ma kavatsen ne de päevade jooksul kebabi süüa.

              Kommentaar


                #97
                Oih, vabandan, pannud tähele seda. Endal plaan märtsis minna või aprillis. Dortmund ja Wizzair on hetkel variant.

                P.S on keegi selle Wizzairiga lennanud? Tavaline odavlennukas?

                Kommentaar


                  #98
                  Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                  Nagu ka kirjutasin, siis kõik kulutused on tehtud praeguseks. 350 sees on kolme mängu piletid, rongipiletid, kaks lendu, neli ööd majutust. Juurde tuleb ainult see, mis summa eest ma kavatsen ne de päevade jooksul kebabi süüa.
                  Ülihea diil, õnnitlen!
                  See bratwurstile ja kebabile kulutatud summa tõuseb märkamatult
                  sigpic

                  Kommentaar


                    #99
                    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                    P.S on keegi selle Wizzairiga lennanud? Tavaline odavlennukas?
                    Wizzair igati korralik firma. Enne reisile minemist vaata kindlasti üle, et su kohver/kott oleks mõõdus. Nad seal teinekord võivad sellest probleemi tekitada kui su kott on suurem.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      Kuna jaanuarist/veebruarist avaneb võimalus pool aastat Mannheimis õppida, siis loodetavasti saan ka sellese teemasse mõne postituse juurde. Jalgpallifänni jaoks muidugi paradiisilähedane koht geograafilises mõttes.

                      Sinsheim (Hoffenheim)- 40km, Darmstadt- 45km, Kaiserslautern- 50km, Karlsruhe- 54km, Mainz- 59km, Frankfurt- 78km, Stuttgart- 95km, Freiburg- 171km, Basel 220km.

                      Ja ega Ruhri piirkonna klubidki ca 250km kaugusel Saksamaa infrastruktuuri juures kättesaamatud pole. Saab näha, kus kevadine Šveits-Eesti mäng lõpuks peetakse. Sügisel võõrustavad nad Leedut igatahes St.Gallenis. Loodetavasti mängitakse Eestiga Baselis, aga ilmselt oleme selleks siiski liiga väikse kaliibriga.

                      Kommentaar


                        Respekt, kui kõik enda poolt välja toodud kohad jalgpallituristina läbi käid!

                        Kommentaar


                          Jaga meile igal juhul muljeid! Ise olen kordi Saksamaalt läbi sõitnud, kuid staadione ega mänge pole saanud külastada. Allianz Arenal olin päev enne Juventuse mängu. Sai isegi muru ära nähtud Hoffenheimi staadionist mitu korda mööda sõitnud. Tegemist päris ilusa staadioniga.
                          Maailmameistrid!!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas fitti Vaata postitust
                            Kõigepealt piletite ostmise järelkaja. Paistis, et sehr schön, Werderi kodukalt saab enamvähem normaalse 35 euriga piletid kätte. Paraku osutus see ootamatult suureks keberniidiks..../

                            Enne kui jõudsin päris rabanduse saada, avastas õnneks proua, kes minu saamatusest kuuldes paralleelselt pileteid osta üritas, et kui autentimisel pangalinki kasutada ja lehekülje laadimise ajal backi vajutada, läks vastu ootusi tehing korda. Mis seal ikka, tervitan nii saksa kui eesti e-riiki ja loodan, et kunagi hakkab see reaalselt ka tööle.

                            Muus osas töötas kõik sujuvalt – kirjutasin klubi infomeilile, et kas on võimalik piletid ka kohapealt kätte saada ja juba poole tunni pärast tuli vastus, et piletid ootavad mind 6. värava juures kioskis.
                            Kaevan natuke Bremeni kohta. Küsin siin, sest äkki on kellelgi tulevikus kasu. Loodetavasti fitti satub seda lugema (kui ei, siis annan PM-iga märku). Igatahes, fitti, kui sa piletid ära ostsid, mis sa kättesaamise viisiks valisid algselt? Kas algselt valisid tavaposti ja siis saatsid e-maili, et kas on võimalik ka kohapeal kätte saada? Või kuidagi teisiti?

                            Küsin sellepärast, et tegin 24.sept tellimuse, aga pileteid pole siiani kohal veel. Eelmine kord Bremeni mängule minnes sellist viivitust ei mäleta ning piletid tulid 7-10 kalendripäevaga kohale. Lihtsalt mõtlen, et kas peaksin mingi hetk neile kirjutama või on lõppkokkuvõttes suva, kas ma üldse need postiga kätte saan. Lähen lihtsalt arvega enne mängu sinna putkasse ja saan ka sealt piletid kätte.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                              Igatahes, fitti, kui sa piletid ära ostsid, mis sa kättesaamise viisiks valisid algselt? Kas algselt valisid tavaposti ja siis saatsid e-maili, et kas on võimalik ka kohapeal kätte saada?.
                              Jup. Vastasid sama tööpäeva jooksul.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                              Kommentaar


                                Kuulge, google gurud. Järgmine nädal on juba tripile minek ja mõtlesin, et kuna tegemist hetkel läbinisti jalkatripiga (4,5 päevaga kolm Bundesliga mängu), siis küll küllale liiga ei tee. Ehk siis. Kui keegi suudab leida Bremenis või selle lähiümbruses mängu, mis toimub 23.10 õhtupoolikul või 24.10 hommikupoolikul/lõnual, siis andke teada. Ma otsisin nii palju kui vähegi oskasin, aga ei leidnud mitte midagi. Kõik mängud toimuvad nädalavahetusel ja isegi noortemänge ei leidnud.

                                Mängu tase pole absoluutselt oluline. Võib olla noortemäng, naistemäng, rahvaliiga tasemel madistamine jne.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X