Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
Kindlasti midagi leiaks, kuid 5. liigast madalamale ma ei osanud otsida.
Samas kohapeal olles vast rahvasuust kuuleks paremat infot.
Kõige lähem asi mis ma leidsin on Bremenist 300km kaugusel, Euroopa liiga mäng Borussia Mönchengladbach - Apollon Limassol, kuid pakun, et piletit sinna hetkel saada suht võimatu.
Õnneks on Olümpiastaadion piisavalt suur ja päris ukse taha ka jääma ei pidanud 

. Kui piletitest rääkida, siis lõppkokkuvõttes need minuni Eestisse ei jõudnudki. Kuna neid pole praeguse hetkeni postiga tulnud, siis ma kaldun arvama, et nad ei saatnudki neid välja tegelikult ning broneerimisega röövisid mult lihtsalt 4 euri ära. See selleks. Igatahes sain piletid 6.värava juures olevast putkast kenasti kätte ja mingeid probleeme sellega ei esinendu. Kuna Weseri staadioni kaart, mis eelmisel korral tehtud sai, jäi maha, siis see tuli meil uuesti teha.

. Kui arvestada, et sisuliselt viimne kui üks Hannoveri fänn suitsetas, siis sain sealt boonusena mingi aasta doosi kätte. Kaks rida eespool ja üks rida üleval suitsetasid vanemad härrasmehed sigarit näiteks. Paar inimest kõrval tegid mängu ajal kanepit. Tore. Hannoveri fännid olid kõik varakult kohal ka muidugi ning neile eraldatud seisutribüüni osa täitus tohutu kiirusega. Umbes poolteist tundi enne mängu oli seisuka osa sisuliselt täis ning teoorias oli võimalik lasta sõbral säilitada ainult üks koht enda kõrval kui pidanuks ära käima. Kahte kohta säilitada polnuks enam võimalik olnud, sest mass oleks selle kokku surunud tuimalt. Hiljem tuli välja, et see tegelt oli sektor tuimalt üle müüdud. Hannoveri fännidega kaasas olnud turvaülem ütles ühele minu kõrval seisnud sakslasele, et tema hindab, et selles sektoris oli umbes 400 inimest rohkem, kui tohtinuks olla tegelikult. Üldiselt tuleb terve trepi ulatus vabana hoida, seal oli parimal juhul vaba pool treppi, mängu ajal aga mitte sedagi. See muidugi eriti ei häirinud, sest õnneks too mäng palju õlle joodud ei saanud. Varasemalt sai mainitud, et Hannoveri fännid jäid võrreldes Kölniga lahjaks. Põhjus on tegelikult selles, et Dortmund on siiski prominentne klubi Saksamaal. Ehk siis Bayerni ja Dortmundi mänge tahavad näha kõik, olenemata sellest, kus ja kellega nad mängivad. Seega Hannoveri sektoris oli lisaks ka palju fänne, kes pigem päris fännideks ei liigitu. Pigem toetajad. Sest ega ju meiegi mingid ultra Hannoveri fännid ei olnud, kuigi olime valmis kaasa laulma, kui see üles oleks üles võetud.

Kommentaar