Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bundesliga klubid Euroopas 2004/2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Bundesliga klubid Euroopas 2004/2005\'

UEFA karikas niisiis mitte ühtegi satsi 16. hulgas. Huvitav, millal see viimati juhtuda võis? Meistrite Liigas on vaid Bayern pooleteist jalaga järgmises ringis. Loodetavasti on selle hooaja puhul tegemist erandiga ja Saksa klubivutt ei hakka positsioone niivõrd masendavalt käest andma.
    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

see et stuttgart parma käest pähe sai oli ikka küll uskumatu
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

UEFA karikas niisiis mitte ühtegi satsi 16. hulgas. Huvitav, millal see viimati juhtuda võis?
        Pole vaja sügaval kaevata... 2003-2004 ei jõudnud ükski 32 (!) parema hulka. Euroopa arvestuses oldi 15. liiga...

Sügis oli nii koondisele kui klubidele tubli haavade parandaja, kuid lõppev nädal kiskus jälle kärna maha.
        http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

Kommentaar

Algselt postitas mel21

Eilset võib mustaks neljapäevaks nimetada. Sügisring läks võrratult - ja ikkagi ei jõua ükski BL-klubi 16 hulka. Aachenil jäi suurüllatusest 10 minutit puudu, Schalke kahvatus targalt mänginud Donetski vastu, Stuttgart norutas lisaajal.

Lisada siisa Bremeni enam-vähem kindel väljalangemine ning Leverkuseni kahtlane olukord, siis on see nädal vutialaselt 5/6 ulatuses käkerdunud.
          Hämmastavad päevad - kõike kroonib minu neljakümne eurone panus Werderi peale ja tõsiasi, et vaatasin kõiki saksa klubide 6-te mängu...Oh neid närvirakke küll - polegi kindel, kas midagi on alles - reede hommikuks oli igatahes kurk haige - ja see teatavasti enamus juhtudel närvidest tingitud probleem.

Kommentaar

mnjah...sama siin...werderi mängu kohta niipalju, et seis oleks võinud ka vabalt vastupidine olla. bayerni edus ma ei kahtle, werder ilmselt langeb välja, aga leverkusen peaks 2:0 küll kätte saama. eks näis. igatahes tunne ütleb head
            jalgpallifänniks ei saada, vaid sünnitakse

Kommentaar

Ka Bayeri mäng võinuks lõppeda viigi või meie võiduga - võimalusi polnud vähe, aga realiseerimisel hiilgas ainult kodumeeskond.
              Kui miski üllatas ja meelde jäi, siis üsna sarnane Bayerny distlipineeritud mängustiilile oli ka Donetski esitus AufSchalkel.

Kommentaar

Kaldun arvama, et Bayern on ainuke klubi Bundasligast üldse, kes suudab ka Saksamaa Bundesligast väljaspool edukalt jalgpalli mängida (ainuke, kes on CLi võitnud rohkem kui korra ja ka viimased mängud Euroopas on seda näidanud, kõik teised kaotasid), kuid millegi pärast puudub neil selline killeriinstinkt, et nad lammutaksid endast (hetkel/üldse) nõrgemat klubi ikka korralikult (ntx. see voor Freiburgiga 1:0, Bremen võitis Bochumit 4:0). Isegi Magath on selle üle muret tundnud ja mulle see endale ka ei meeldi. Nad oleks võinud Arsenali ka suurema skooriga võita.

Kommentaar

Mina arvan, et kuigi Bremen ja Leverkkusen mängivad atraktiivsemat vutti, siis Bayern väidab tänu sellele, et ta riskib vähem ja mängib kindla peale. See ei annagi Freiburgi suguste meeskondade vastu suuri resultaate.
                  Aga jah, kogemused Euroopa jaoks on hoopis teine asi - sama nagu, et Manu on edukas ja Arsenal on kotik. Ja Real vs Barca. Nii kui play-offiks läheb jäävad Bayernid, Manud, Realid ja kukuvad Barca ja Arsenali sugused, kes ometigi liigas ja eelringides teisi nahutasid. Ega põhjendada seda pole kerge.

Kommentaar

No nii...alla tunni kick offini, mis otsustab palju.
                    Bayerni lineup on väljas ja see on intrigeeriv - ei minda kaitsema. Kui vahepeal spekuleeriti 4-5-1 formatsiooni, siis Magath on saatnud väljakule korraliku 4-4-2, kus siis Pizarro ja Guerrero Peruu ründeduo saab toetust Saksamaa koondislastelt Ballacilt ja Deislerilt. Nagu Ballacki suudab bosnia koondislane Sallihamidzic hästi mõlemas suunas mängida ja selgelt kaitsvaks jääb argentiinlane Demichelis. Ja neljases kaitserivis pole üllatust - äärtel kogenud prantslased ja keskel Bundesliga momendi selgelt kindlaim kaitsepaar Lucio-Kovac. Nemad kaheksei ja Olli Kahni hiilgevorm on minu jaoks garantiiks, et Bayern siit edasi saab.
                    Teises mängus pole mul ühtegi garantiid välja käia. Vaid BayArena maagia võib siin päästa, sest halva endena nädalavahetuse 0-1 kaotus HSVele on võrreldav Bremeni sarnase saatusega ja eile nägime mis sellest tuli. Kud siiski - Bayer on Euroopas kogenum ja mängib oma kodus. Äkki siiski.
                    Ründes Franca ja Berbatov , keskel Bierofka, Babic, Donovan ja Krzynowek. Kaitses äärtel Schneidel-Placente ja keskel Callsen-Bracker ja usun, et ka Ramelow. Kuigi pakutakse uefa.comis, et on kolm kaitsjat ja Ramelow kaitsev poolkaitsja, siis kahtlen kas kogenematut Callsen-Brackerit üksinda keskele jäetakse. Seega ründav kooseis, aga see jätab kindlasti augud ja mina olen selles mängus pessimist.

Kommentaar

Kui Bayerni kaitse Henry korralikult kinni võtab siis mina küll ei näe mängijat kes Arsenalil skoori kasvatama hakkab. Samas see ühe ründajaga ees taktika...ma nüüd ei tea...eile Barca näitas mis juhtuda võib. Õhuvõitluses peaksid Bayerni mängiad samahead olema kui Arsenali omad, niiet sama taktikaga mida eile Chelsea kasutas, neile ära ei tee.
                      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kuuest vaprast käis esimeses kevadringis muruniiduk üle ja üks on veel alles. Ja jälle peab tõdema, et liiga lippu hoiab taas kõrgel vaid Bayern. 1. poolajal väga korralik mäng gunnersite vastu, teisel poolajal päästis Arsenali surve ajal talvepausi järel suurepärases vormis Kahn.

Egas midagi, peab lootma, et punased panevad nüüd kogu jõu CLile...

Kommentaar

Noh Hispaaniast ei pääsenud sedagi edasi. Ja Ars - Bay esimen poolaeg oli nii mõttetult igav. Lönditi edasi - tagasi..tehti mõned hädised pealetoksed..püherdati natukene murul, Henry jäeti ikkagi lõpuks katmata. Arsenaliga veel joppas aga järgmise vastasega enam vist mitte. Ülejäänud klubid..eriti Bremen..mida nad üldse seal tegid..kas nad ise ka aru said kus nad mängivad?
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Mis tähendab, et mõttetult igav. Minu arust käis Arsenali-Bayerni mängus sihuke madin, nii et hoia ja keela. Pinge oli ikka väga võimas. Bayern mängis väga targalt. Füüsiliselt seljas, psühholoogiliselt seljas. Näiteks kui mängu eel tunnelis vaatasid Ballack ja Lehmann mõnusalt perekonnaalbumit , siis mängus oleks Deisleri pärast kiskuma läinud. Vähemalt Ballack üritas provotseerida. Kohtunik jagas hoolsalt ka kaarte, kollaseid, kuid mõnele Arsenali mängijale oleks halva käitumise eest punase anda. Eesotsas kodanikele Vieira ja Fabregas. Aga see selleks.
                            Mänguline pool oli kõige ehtsam keskväljamadin. Teise poole Henry värav oli temale omane läbimurre, õnnetult pealtvaatavad kaitsjad, ning madal diagonaalpall väravasse.
                            Vaatasin mängu SAT1-lt. Mulle meeldis kaameratöö, selline ekspresiivne. Kui tavaliselt filmitakse kõrgelt, siis siin läks kaamera mängijatega kaasa. Formatsioonide jälgimine oli raske, kuid samas on selline eksperimentaalne lähenemine põnev.
                            Huvitav detail. Pärast mängu kutsuti saksa kangelased Magath ja Hoeness sooja stuudiosse, siis Leverkuseni kaotanud treener Augenthaler andis oma kommentaari külmas õhus väljaspool staadionit.
                            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

igakord kui ma näen bavaariat mustas vormis, siis alati näen kuidas väljakul jooksevad ringi SS-lased - ka nende hoiak on selline kalk ja jõuline. see mulle nendes meeldib

mis puudutab henry väravat, siis tegu oli jälle ühe super sooritusega - tema puhul võib jah seda traditsiooniliseks väravaks nimetada:P
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz_Booob
                                igakord kui ma näen bavaariat mustas vormis, siis alati näen kuidas väljakul jooksevad ringi SS-lased - ka nende hoiak on selline kalk ja jõuline. see mulle nendes meeldib
                                OT: materjal ühiskonnateadlastele pilttähendusliku maailmapildi kujunemisest...

Kommentaar

Working...
                                X