Replying to Topic \'Bundesliga klubid Euroopas 2003/2004\'
Aramis, OT küll, aga mul on siin Bagdadis praegu üks töökaaslane, kes on Rheinland Pfalzist ja ta oli väga õnnelik, et Bayern Realilt kotti sai. Sest ta on ühe teatud 1. FCK pooldaja, kes aga viimasel ajal näeb vaeva liiga alumise joone halvemalt poolelt pääsemisega
Originally posted by Aramis
Ärme unusta ka Saksa U21 debüüti, kus ta ka kohe värava lõi.
Originally posted by dieter
Aitäh kaasa tundmast, kurb on. Aga noh, ise olid süüdi Münchenis maha mängitud tulemuse tõttu.
Aga Basti(an) Schweinsteigerist niipalju, et tegu on Bayerni oma noortesüsteemist tulnud poisiga (võinoh, ta hakkas FCB noortesüsteemis mängima 98. aastal), kes juba eelmisel aastal lõi hooaja teisel poolel kaasa 14 liigamängus. Kahes mängus tegi ta kaasa algusest peale, sh ühe mängu kõik 90 minutit. Lisaks osales ta karikamängudes ja sealgi sahistas väravavõrku kahel korral.
Tänavu on ta juba mänginud 16 mängus praeguse seisuga ja enamuses neist algkoosseisus ning löönud kolm väravat.
Originally posted by vanapagan
Kaastunne Bayerni fännidele...
101% olin mina sakslaste poolt, kuid jälle vedas kõik untsu...
PS. Kust ilmus välja selline tegelane nagu seda oli eile Schweinsteiger... äkki pühendunumad fännid oskavad niimõndagi mehe kohta rääkida.
Kaastunne Bayerni fännidele...

101% olin mina sakslaste poolt, kuid jälle vedas kõik untsu...
PS. Kust ilmus välja selline tegelane nagu seda oli eile Schweinsteiger... äkki pühendunumad fännid oskavad niimõndagi mehe kohta rääkida.
Aga Basti(an) Schweinsteigerist niipalju, et tegu on Bayerni oma noortesüsteemist tulnud poisiga (võinoh, ta hakkas FCB noortesüsteemis mängima 98. aastal), kes juba eelmisel aastal lõi hooaja teisel poolel kaasa 14 liigamängus. Kahes mängus tegi ta kaasa algusest peale, sh ühe mängu kõik 90 minutit. Lisaks osales ta karikamängudes ja sealgi sahistas väravavõrku kahel korral.
Tänavu on ta juba mänginud 16 mängus praeguse seisuga ja enamuses neist algkoosseisus ning löönud kolm väravat.

Kommentaar