Raul on praegu fännide seas, karjub ruuporitega varustatud vendadega koos midagi ühiselt ja kogu ülejäänud meeskond põlvitab fännisektori ees. Vat nii käivad asjad saksamaal ja Schalkes !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Schalke 04
Collapse
X
-
Kusjuures Ragnick on hea treener ja Magathilt on jäänud kindlasti hästi tugev hooajaeelne füüsise ladumine, mille poolest Felix alati tuntud on. Seega hea mix on koos ja midagi pole enam kaotada. Itaalased löödi välja ja Manu on ülisuur favoriit. Peaasi, et kõik terveks saaks ja keegi katki ei läheks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustSchalkele sobib ideaalselt see 'peksukoti' roll. Saab pingevabalt pallida..Cl jalgpall peaks siiski poolfinaaliga piirduma, aga kunagi ei saa kindel olla. Kokkuvõttes ikka purustav skoor nerazzurri üle.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustRaul on praegu fännide seas, karjub ruuporitega varustatud vendadega koos midagi ühiselt ja kogu ülejäänud meeskond põlvitab fännisektori ees. Vat nii käivad asjad saksamaal ja Schalkes !
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Väärivad kohta finaalis? Enne mängiks ikka poolfinaalid ära ja siis räägiks kes seal vääris või ei väärinud. Loodetavasti suudade korraliku kodutöö teha ja ei lase lase Mänkul kiiretega ära nõelata. Milaanos oli Schalke kaitse üsna puss ausaltöeldes ja vaid ime + Neuer hoidis Interi 2 värava peal. Eile oli juba palju parem midugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVäärivad kohta finaalis? Enne mängiks ikka poolfinaalid ära ja siis räägiks kes seal vääris või ei väärinud. Loodetavasti suudade korraliku kodutöö teha ja ei lase lase Mänkul kiiretega ära nõelata. Milaanos oli Schalke kaitse üsna puss ausaltöeldes ja vaid ime + Neuer hoidis Interi 2 värava peal. Eile oli juba palju parem midugi.
Kommentaar
-
Raul on imetlusväärne mängija. Sellise iseloomuga mängijat sooviks iga treener oma meeskonda. Kuigi Schalkes on erinevate riikide koondislased, tegijad mängijad, siis ka nende jaoks on see mees legend. Ja mitte nina püsti, vaid endiselt kõva töömees ja eeskuju. Seda võis sellest mängujärgsest celebration klipist ka ära näha. Maailmas pole palju selliseid mängumehi, üks vähestest tuleb talle vastu poolfinaalis ja tema kodumaa on Wales. Itaaliast tõenäoliselt peaks Del Piero ära mainima.
Mis finaalipääsu kohta puutub, siis mina olen realist ja pean Schalket tõsiseks autsaideriks. Interil on selgelt probleemid ja neile tehti juba emotsiooniga ära, aga Manul on kõik liinid võrdselt head ja, et siit edasi minna tuleks midagi sellist 1-0/0-1 penaltiseeria ja selle tooks Neuer ära. See aga eeldaks 210 minutit supermängu Neuerilt, keskaitse paarilt ja kaitsvatelt poolkaitsjatelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar